Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ny skjermdriver-gammel pc= svart skjærm

NYTT TEMA
madigan
madiganInnlegg: 9293
07.01.17 14:05

Hei,jeg har en gammel Dell maskin fra 2008,den ble i sin tid levert med Operativsystemet XP,jeg oppgraterte til windows 7,etter det har maskinen fått windows 10,så langt er alt bra.

Maskinen ble levert med en digital Nvidia driver som sikkert var grei den gangen,men etter oppgraderingen skjedde det noe med en oppdatering,så jeg satte på en analog adapter,det som skjedde var at skjermen ble sort/hvit,derfor den analoge adapteren. Windows 7 fant også en driver,som jeg innstallerte,også da gikk skjermen i svart,med adapteren på.Så det blei formatering og ny innstallasjon av windows 7,den fant seff denne driveren på nytt,men den lå på frivillig innstallsjon,så jeg slapp å bry meg videre med den.

Nå da windows 10 har fungert greit,har windows 10 også funnet en driver til skjermen,men jeg tør ikke innstallere den av frykt for at skjermen skal bli svart igjen.

Windows 10 har som sagt automatisk nedlastinger av oppdateringer,så jeg må gå inn fysisk på kontrollpanelet og slette oppdateringen fra Nvidia,dette skjer hver gangan jeg bruker denne pc'n (jeg har flere pc'r) så denne bruker jeg bare av og til.

Så hva gjør man? Hvis jeg laster ned denne driveren og skjermen går i svart,da er alt kjørt,man kan ikke rulle tilbake en driver på svart skjerm,og jeg vil trolig miste windows 10,i værstefall betale i dyre dommer for å få den tilbake.

Er det noen måte å stoppe nedlastingen av denne driveren i windows 10 på?

Noen som vet?

Torotto
TorottoInnlegg: 13552
07.01.17 20:37
madigan: Hei,jeg har en gammel Dell maskin fra 2008,

Sett in mint 18 Xfce.  ( Bruker denne selv i dual boot med windows 7 og 10. på 3 maskiner)

Nesten som å bruke Win 7 og  funker utmerket til de vanlingst ting.

 

Topguy
TopguyInnlegg: 7155
17.01.17 14:45
madigan: Nå da windows 10 har fungert greit,har windows 10 også funnet en driver til skjermen,men jeg tør ikke innstallere den av frykt for at skjermen skal bli svart igjen.

Så egentlig bare innbiller du deg at du har et problem.

Ganske sikker på at win10 også har safe-mode: http://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10

Nvidia drivere laster man ned her: http://www.geforce.com/drivers

madigan
madiganInnlegg: 9293
18.01.17 17:39
Topguy: Ganske sikker på at win10 også har safe-mode: http://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10

Jupp,maskinen lastet ned Nvidia driveren,men denne gangen fikk jeg ikke slettet den,så jeg restartet,for å se hva som skjedde,det skjedde ingenting annet enn at driveren ble oppdatert,skjermen viser det den skal,så windows 10 var smartere enn sin forgjenger win 7:))

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg