Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Problem ved nedlasting fra YouTube ?

NYTT TEMA
merterje
merterjeInnlegg: 1184
14.10.17 09:20

Jeg forsøkte å laste ned en video-klipp fra YouTube, men fikk beskjed at det oppstod en feil. Prøvde både å laste  den ned i MP3 og M4A uten hell. Jeg fikk følgende melding : "An error occured: Please enter or paste a valid video url from one of the supported hosts" Oversatt : " En feil oppstod : Vennligst skriv inn eller lim inn en gyldig video url fra en av de støttede vertene" Men jeg skjønner ikke, da nedlasting av mange andre klipp fungerer bra. Heller ikke skjønner jeg at det skal limes inn en gyldig video url fra en av de støttende vertene ? Noen som har peiling ?

LaRedoutee
LaRedouteeInnlegg: 1454
14.10.17 11:11

Hvor laster du ned youtube filmer fra? Bruker denne http://www.clipconverter.cc og ikke fått noe feil der når eg ha brukt den. 

madigan
madiganInnlegg: 9301
14.10.17 12:12
merterje: Prøvde både å laste den ned i MP3 og M4A

Man kan ikke laste ned en video i mp3.,dette codekset har kun støtte for lyd,i såfall må du laste ned i mp4. som støtter både lyd og bilde (altså video) vanlige formater på youtuber i tillegg er flv.  mva. Avi. osv-det er viktig å sette punktum bak vert format slik at maskinen forstår formatet,eks: ''avi.'' alt må skrives med små bokstaver,det samme gjelder lyd filer mp3. wav. etc små bokstaver med punktum bak:)))

(Innlegget ble redigert 14.10.17 12:15)

madigan
madiganInnlegg: 9301
14.10.17 12:30
merterje: "An error occured:

Det er også viktig at maskinen har oppdaterte codeker,av og til blir de konfigurert,og da må man oppdater de.


Windows oppdaterer noen av de vanligste av disse kodeksene,men ikke alle,det må du gjøre selv.


Det lønner seg også å bruke VLC player fremfor windows sin mediaplayer,da windows sin har begrensninger for hva den støtter,VLC støtter alt (med unntak av bluray,mm man har en bluray spiller på pc'n,da støtter den også dette formatet) .


Her kan du laste ned VLC player og bruke den helt gratis,den gir besked når den skal oppdateres,da klikker man ok og den oppdateres automatisk :


https://www.videolan.org/vlc/index.nb.html


Her kan du laste ned gratis kodec (full pakke) her vil man også få beskjed om å oppdatere når de fornyes med lenke:


http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm

madigan
madiganInnlegg: 9301
14.10.17 12:44
merterje: laste ned en video-klipp fra YouTube,

Når man laster ned fra youtube,kan man bruke download helper ,dette er en utvidelse i nettlesere som virker både på Firefox og Chrome,denne laster ned i det formatet som videoene i ligger på youtube.

 

Når du går ut for å hente til firefox,må du bruke firefox,siden det er en utvidelse i nettleseren.

 

 Om man skal ha utvidelsen i Chrome,da må man bruke Chrome:))

 

DLH for Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

 

DLH for Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk

Når man har lagt til dowloadhelper vil man få et lite ikon øverst til venstre på skjermen,når man klikker på en video på youtube vil dette ikonet få farger,klikk på ikonet,og det kommer opp en plakat som gir deg mulighet til å velge mappe,velg og klikk ok,resten går av seg selv:))

(Innlegget ble redigert 14.10.17 12:54)

tofi
tofiInnlegg: 4554
17.10.17 02:52
madigan: Man kan ikke laste ned en video i mp3.,dette codekset har kun støtte for lyd,i såfall må du laste ned i mp4. som støtter både lyd og bilde (altså video) vanlige formater på youtuber i tillegg er flv. mva. Avi. osv-det er viktig å sette punktum bak vert format slik at maskinen forstår formatet,eks: ''avi.'' alt må skrives med små bokstaver,det samme gjelder lyd filer mp3. wav. etc små bokstaver med punktum bak:)))

Punktumet skal vel stå foran filformatet.
music.mp3
bestemorvideo.avi - .mp4 osv.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg