Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Får ikke til å sende mail i Thunderbird.

NYTT TEMA
JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
04.07.18 14:24

Jeg får ikke til å sende e-post med Thunderbird. Å motta går bra. Skjedde bare ølgende feilmsånn plutselig i går. Har vært helt ok lenge. Hva kan årsaken være? Hva kan jeg gjøre?  Felding: Klarte ikke å sende meldingen med SMTP serveren av ukjente årsaker. Kontroller at SMTP - SERVERINNSTILLINGENE ER KORREKTE. Jeg har sjekket innstillingene de er korrekte. 

AccountsReceivable
AccountsReceivableInnlegg: 363
04.07.18 16:24

Hvem leverer epost tjenesten din?

(Innlegget ble redigert 04.07.18 16:28)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
04.07.18 16:47

De som leverer her er Canal Digital. Det er de som leverer bredbånd. 

(Innlegget ble redigert 04.07.18 17:00)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
04.07.18 19:11

Nå har jeg testet endel ting og det er antivirusprogrammet som er synderen. Jeg har F- Secure. Jeg prøvde å slå det av og da var det mulig å sende mail. Men jeg må da ha et oppegående virusprogram. Hvordan løser jeg dette? Takker for alle innspill. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
04.07.18 21:53

Nå fungerer det ikke. Kan noen hjelpe meg med dette? Da hadde jeg blitt glad. Har prøvd mye nå. 

hillebillys
hillebillysInnlegg: 9951
04.07.18 22:51
JOlsen: . Jeg har F- Secure. Jeg prøvde å slå det av og da var det mulig å sende mail. Men jeg må da ha et oppegående virusprogram. Hvordan løser jeg dette?

Hvilket operativsystem?
Antar du ikke har W10

AccountsReceivable
AccountsReceivableInnlegg: 363
05.07.18 04:38
JOlsen: F- Secure

Ser andre har hatt samme problem med F-Secure i kombinasjon med Thunderbird. Noen mener at problemer er at F-Secure ikke kan scanne kryptert (SSL) data.

Prøv å forandre tilkoblingssikkerhet fra SSL til "Ingen" under SMTP (utgående) og bytt port til 25 (eller 26).

Si i fra om det funket for deg.

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
05.07.18 10:16

Jeg avinnstallerte F-Secure og da fungerte det. Så det er løst. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
30.09.19 20:22

Nå er det like ille igjen. Får beskjed om å skrive inn passord. Det blir gjort, men samme melding kommer opp. Hva tror dere jeg må gjøre nå?Funket fint til i kveld. 

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4071
01.10.19 16:55

Problemet er løst! :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg