Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

En som er litt tilbakestående på data

NYTT TEMA
mortenfi
mortenfiInnlegg: 4
09.07.19 16:15

Hei! Jeg er ikke så god på data og har et problem. Har et eldre PC spill, CM 00/01 på Cd rom og har installert det på en nyere PC. Får feil melding om at det ikke er nok ledig minne til å starte/lagre nytt spill.. Sikkert bare noe med innstillingene men skjønner nada.. Noen som kan hjelpe? 

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 809
10.07.19 01:37

Programmer av eldre dato må ofte kjøre i det som kalles kompatibilitetsmodus.

Høyreklikk på programfilen og velg fanen som heter Kompatibilitet og klikk på knappen hvor det står Kjør feilsøking for programkompatibilitet.

Alternativt kan du også manuelt hake av i boksen hvor det står Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for: og velge f.eks. Windows XP i menyen. (Prøv andre versjoner av Windows hvis den første ikke virker.)

Du kan eventuelt også forsøke å eksperimentere med de øvrige valgene under Innstillinger like nedenfor.

Hvis ingenting av dette virker kan det hende du må avinstallere spillet og installere det på nytt etter samme prinsipp med kompatibilitetsmodus. Her ser du hvordan det gjøres.

Klikk for å gå tilbake til toppen