Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Stream pc til tv

NYTT TEMA
tala89
tala89Innlegg: 6
25.10.10 19:39

Jeg streamer en del video fra laptop til tv, og har tidligere brukt programmet ps3 media server for å gjøre dette. Hittil har det funket fett, men i det siste virker det som om PS3 oppdateringene har stoppet denne muligheten, for det går rett og slett ikke å streame lenger. Bare masse feilmeldinger osv. Jeg har prøvd andre programmer som f eks TVersity men med samme resultat. Så jeg lurer på om det er noen som vet om en løsning for å streame til tv som ikke involverer ps3, siden de tydeligvis ikke liker dette lenger. Jeg har sett på disse mediaspillerne fra WD (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=493316), og de virker forsåvidt greie. Men jeg kunne godt tenkt meg muligheten til å streame direkte fra nettsider også, type vglive osv. Da ville jeg fått en konstant løsning som dekket alle mine behov :)

Topguy
TopguyInnlegg: 7155
26.10.10 13:23

Strengt tatt så streamer du ikke til TV, du streamer til PS3.

PMS fungerer fortsatt helt utmerket for meg. Hvis du bruker siste offentlige release (1.10 eller 1.11) så burde du kanskje prøve siste beta-bygg.

http://ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=3217

 

Klikk for å gå tilbake til toppen