Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Mediaspiller for avspilling fra ekstern harddisk

NYTT TEMA
Mujlza
MujlzaInnlegg: 187
21.09.17 13:03

Hei. Jeg er på jakt etter en mediaspiller som kan vise medieinnhold fra en ekstern harddisk på tv'en. Fram til nå har jeg benyttet tv'ens egen innebygde mediaspiller. Denne fungerer imidlertid ikke optimalt, da flere filtyper ikke vil spilles av, og tekst (svt-filer) fungerer vilkårlig. Med medieinnhold mener jeg altså filmer og tv-serier forresten.

Jeg har søkt litt rundt på nettet, men jeg finner ikke noe optimalt. Har selvfølgelig lagt merke til de ulike streamingboksene, men jeg vet ikke hvordan de takler å kjøre lokalt innhold (les: ekstern harddisk). Jeg har også funnet noen enkle bokser som mer eller mindre har det jeg leter etter, men det virker ikke som om noen av de mediaspillerne jeg har funnet, takler eksterne harddisker over 2 TB (min er 4 TB).

Det jeg altså leter er en boks som kan kjøre filmene og seriene mine fra min 4 TB eksterne harddisk. Den må kunne takle så mange filmfilformater som mulig, og den må kunne støtte tekstfiler (srt). Om den i tillegg kan takle en harddisk med minst 4 TB, tror jeg at jeg har det jeg trenger.

Alt annet av funksjoner blir bare en bonus. Netflix, annet streaming, apper osv. har jeg Chromecast og andre dingser til. Trenger rett og slett bare noe enkelt som kan lese av og vise innholdet på harddisken min. Noen som kan hjelpe? :)

(Innlegget ble redigert 21.09.17 13:10)

Torotto
TorottoInnlegg: 14720
21.09.17 19:16

Kodi burde vel fikse dette?

https://kodi.tv/article/kodi-v18-windows-64-bit-here

Klikk for å gå tilbake til toppen

Andre tjenester