Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Overtrykksventil

NYTT TEMA
TomPadang
TomPadangInnlegg: 14979
19.10.16 23:17

Dette er jo på sett og vis hus og hage...:  På min Knaus campingvogn er det trykkpumpe ved utløp av tanken.  Det betyr at kjølig eller varmt (via Alde-fyr) vann blir presset inn i rørsystemet, når man tapper i en kran.  Problemet er at trykket øker etter at man har stengt kranen/pumpa, hovedsakelig pga. økning i temp i rørene (ligger ved siden av sirkulasjonsvarmen).

Dette trykket blir stående i rørene og dette har bevirket trykklekkasje på badslangene (rørene popper ut av kranbunn).  Derfor ønsker jeg altså en enkel overtrykksventil som leder vekk overtrykket - gjerne ut via avløp eller tilbake i vanntank.  Spørsmålet er - hvor finner man en slik enkel ventil (av rett dimensjon) - eller - kan man lage seg et enkelt system som tar bort overtrykk, men beholder nok vanntrykk til å skaffe vann til kraner.

Anyone?

(Innlegget ble redigert 19.10.16 23:19)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg