Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Må fortsatt lese av strømmen

NYTT TEMA
Atreygutten
AtreyguttenInnlegg: 1028
08.09.19 16:37

Her på vårt bygg fikk vi installert automatisk strømmålere i fjor November. Det fungerte inntil juni, da plutselig BKK sendte sms at vi må lese av strømmen. Og fortsatt må vi gjøre det. Hvordan burde jeg gå videre med denne saken? Ikke at det gjør meg noe å lese av strømmen, men forventer jo å slippe det når det er allerede en automatisk strømmålere på plass. 

(Innlegget ble redigert 08.09.19 16:44)

Torotto
TorottoInnlegg: 17458
08.09.19 20:51
Atreygutten: da plutselig BKK sendte sms at vi må lese av strømmen.

Dette får du svar på hos BKK.


Hos de aller fleste fungerer den nye måleren utmerket, men hos et fåtall er det feil i kommunikasjonsenheten eller manglende mobildekning i området.  Derfor får noen kunder mulighet til selv å  melde inn målerstand inntil vi oppnår kommunikasjon.  Vi jobber med å finne andre løsninger, men noen få kunder må trolig fortsette å måle av strømmen manuelt. Vi vil komme tilbake til dem dette gjelder. 

Herinacius
HerinaciusInnlegg: 5405
12.10.19 00:22

BKK er så greie at for å unngå kontrovers og klager på ikke-ioniserende stråling fra AMS-måler installerer de målere som kommuniserer via 4g modem og simkort. Dette eliminerer strålingsproblemet - med måler i maskenett eller radioforbindelse kan den stråle visstnok 50 ganger mer.

Denne løsningen koster litt for selskapet da abonnement må til for hver enkelt måler.

I det minste har du ikke både stråling og manuell avlesning :)

(Innlegget ble redigert 12.10.19 00:22)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg