Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Plugge utløp etter fjerning av vaskemaskin

NYTT TEMA
Ladegaard
LadegaardInnlegg: 1
03.09.20 13:08

Hei! Jeg håper noen her inne kan gi et råd. Jeg har fjernet vaskemaskinen fra kjøkkenet, og plugget igjen røret under vasken med denne gummi/plasthetten fra Oslo VVS-senter.

https://oslovvssenter.no/produkt/jafo-propp-for-plugging-av-oppvaskmaskintilkobling-o-17-mm/

Vil dette være tilstrekkelig til å hindre tilbakeslag/lekkasjer i røret? Eventuelt hvis man i tillegg settre en klemme rundt?

Tusen takk for svar

Hilsen Kirsti 

 

fargerik
fargerikInnlegg: 68683
03.09.20 13:47
Ladegaard: Hei! Jeg håper noen her inne kan gi et råd. Jeg har fjernet vaskemaskinen fra kjøkkenet, og plugget igjen røret under vasken med denne gummi/plasthetten fra Oslo VVS-senter. https://oslovvssenter.no/produkt/jafo-propp-for-plugging-av-oppvaskmaskintilkobling-o-17-mm/ Vil dette være tilstrekkelig til å hindre tilbakeslag/lekkasjer i røret? Eventuelt hvis man i tillegg settre en klemme rundt? Tusen takk for svar Hilsen Kirsti

Du har fått helt riktig plugg. Sett på en slangeklemme og skru den pent til, så er det helt i orden. Du kan vel kanskje bruke den samme slangeklemma som satt på vaskemaskinslangen?

(Innlegget ble redigert 03.09.20 13:49)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg