Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Markedsføring(Swotanalyse) Hjelp...

NYTT TEMA
AramAsoAziz
AramAsoAzizInnlegg: 94
22.01.14 11:14

 Hei jeg trenger hjelp til å lage en Swot analyse håper at  noen her kan hjelpe meg med denne oppgaven. Her har du hele oppgaven : 

Du er ansatt som markedskonsulent i selskapet Emilio Design AS. Selskapet skal lansere en ny italiensk kleskolleksjon på det norske markedet. Klesmerket er Donna Bella. Merket retter seg mot voksne damer. Donna Bella et ganske stort italiensk klesmerke, men ikke kjent på det norske markedet.  Klærne er topper/bluser og bukser i friske og spennende farger som blir produsert i Italia og sendt direkte til hovedkontoret til Emilio Design på Billingstad rett utenfor Oslo.

 

Ditt første oppdrag var å gjøre en liten situasjonsanalyse, og sammendraget fra deg var som følger:

Ledelsen i Emilio Design AS har lang erfaring fra bransjen Firmaet har solid økonomi i den forstand at bedriften går med overskudd og har penger i banken, men naturlig nok ikke nok kapital til å ta opp kampen mot de store kjedene. Tilbakemeldinger fra forbrukere som kjenner merket fra utlandet, er meget bra. Men kun 12 % av de spurte kvinnene som tilhører målgruppen, kjente merket Donna Bella. Det finnes ingen flaskehals i produksjonen, og den italienske produsenten av blusene kan levere så mange produkter Emilio Design AS ønsker Emilio Design er ikke store på markedet og kan ikke tilby alle typer klesplagg. Emilio Design har ikke tidligere solgt klær til voksne kvinner, bare unge jenter 16- 24 år Emilio Design har anerkjente og dyktige markedsførere Produktene er blant de dyreste i sitt segment, men kvalitet og design er bra

 

 

Prudi2
Prudi2Innlegg: 331
22.01.14 11:29

Er forsåvidt veldig enkelt. Oppgaven er jo fylt med informasjon om bedriften og produktet og så er det bare å lage en matrise med S, W, O og T og plassere informasjonen der den hører hjemme.

AramAsoAziz
AramAsoAzizInnlegg: 94
22.01.14 11:35
Prudi2: Er forsåvidt veldig enkelt. Oppgaven er jo fylt med informasjon om bedriften og produktet og så er det bare å lage en matrise med S, W, O og T og plassere informasjonen der den hører hjemme.

Kunne du kommet på et par eksempler på hvilke muligheter de har og hva slags trusler de har?

misterGE
misterGEInnlegg: 977
31.01.14 10:39

 

Trusler: 

De store kjedene ?

Kun 12% kjenner markedet

Listen fortsetter.. =) 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg