Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Jobbmuligheter for Siviløkonom

NYTT TEMA
Turbokid15
Turbokid15Innlegg: 3
27.05.18 15:47

Er det noen andre siviløkonomer her som sliter med å få relevant jobb? Runder snart 500 søknader, jobber som tilkallingsvikar på et lager. Er litt usikker på hva en bør søke på, kreves jo erfaring overalt. Jeg har en spesialisering i logistikk :)

 

Python10
Python10Innlegg: 1
22.06.18 11:29

Hvor har du tatt graden og karaktersnitt? 

AccountsReceivable
AccountsReceivableInnlegg: 318
28.06.18 01:48

Ut av disse 500 søknadene, hvor mange intervjuer har du fått booket?

Kan det være at du søker stillinger du i utgangspunktet ikke er kvalifisert til? Kan det være slik at du trenger hjelp med å skrive en god søknad (om du har dårlig svarprosent)? Frem til nå, hvordan har du håndtert søknadsprosessene (kontakten med potensielle arbeidsgivere osv)? Hvilke grep har du tatt for å utvide nettverket ditt og hva gjør du for å finne stillinger som ikke er utlyst?

Om du ikke har fått jobb etter å ha sendt ut 500 søknader gjør du høyst sannsynlig noe i søknadsprosessen som arbeidsgivere ikke finner særlig attraktivt, eller så gjør du ikke nok for å skille deg ut i bunken av søkere. Det kan kanskje være en idé å ta en prat med NAV, de kan hjelpe deg med å finne relevante jobber, i hvert fall til det punket at du klarer å opparbeide deg relevant erfaring for fremtiden. Eventuelt kan du ta kontakt med skolen hvor du tok utdannelsen din og spørre om de kjører noen jobbsøkerkurs snart, de fleste læringsinstitusjoner tilbyr studentene hjelp for å finne relevante jobber. NAV tilbyr også jobbsøkerkurs.

BI Karriereservice
UiO
NTNU

+++ Neste alle andre universiteter og skoler i Norge

(Innlegget ble redigert 28.06.18 01:49)

Turbokid15
Turbokid15Innlegg: 3
17.07.18 13:12

beklager sent svar, hadde helt glemt av tråden. søknaden er visstnok bra, har vært på flere jobbkurs. vært på svært mange intervju. har relativt bra karakterer fra en jalla instutisjon, ikke akkurat bi eller handelshøgkolen men. dem som har peiling sier markedet er svært dårlig, samtidig er det for mange som studerer økonomi.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg