Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HJELP:) MA-oppgave om medietillit og samfunnssyn!

NYTT TEMA
R_E_R
R_E_RInnlegg: 4
08.10.19 12:42

Kjære alle ivrige samfunnsdebattanter og engasjerte medborgere:)

Jeg ville satt enormt stor pris på deres hjelp..!

I disse dager skriver jeg en masteroppgave i Journalistikk, og gjennomfører i den forbindelse en spørreundersøkelse. Med begrensede ressurser er det ikke bare-bare å få engasjert store statistikkbyråer til å samle inn svar for seg. Jeg innser derfor at det ikke finnes noen bedre plass i verden å be om hjelp enn akkurat her – blant endeløse interessante meninger og innspill, og divergerende løsninger på alle verdens store og små temaer og dilemmaer..

Jeg setter uendelig pris på det dersom noen her på forumet ønsker å delta, og eventuelt skulle ha tid og mulighet til å sette av 10-15 minutter til det..

Trykk HER for å komme til undersøkelsen!

Undersøkelsen er åpen for alle og er helt anonym. Alle responser bidrar til medieforskning.

NB: Til alle dere som eventuelt måtte oppleve denne forespørselen som et spam-lignende irritasjonsmoment, så er jeg dypt og inderlig lei for det – i så fall vennligst bare ignorer den fullstendig, og gå tilbake til den interessante debatten jeg eventuelt avbrøt…

På forhånd, tusen hjertelig takk (..eller beklager avbrytelsen.. - alt ettersom..) :)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 25836
08.10.19 19:30
R_E_R: Jeg ville satt enormt stor pris på deres hjelp..!

mange her burde besvare dette, men frykter at subforumet er for lite besøkt. Ville anbefale den under "Aktuelt" som har mange deltakere.
mange av spørsmålene er jo hyperaktuelle for oss deltakere der :).


Fin sak.

R_E_R
R_E_RInnlegg: 4
10.10.19 12:03

Tusen takk for innspill:) Den ligger også under "Politikk - Norsk" og "Media".. Vurderte "Aktuelt" som du så godt også foreslår, men måtte prioritere for å forsøke å unngå å spamme alt for mange steder..:)


Hvis du har tatt undersøkelsen og syntes den var interessant, så takker jeg først og fremst veldig mye for det....og jeg blir selvsagt også svært glad om du ønsker å tipse andre om den;)

AccountsReceivable
AccountsReceivableInnlegg: 370
15.10.19 04:36

I spørsmål nummer 6 (Hvilke av følgende medier beskriver best din foretrukne nyhetskilde?) lyder ett av alternativene "Andre alternative utenlandske nyhetskilder". Mener du med dette "alternativ" som jeg vil ha definert i spørsmål nummer 4, eller mener du andre alternativer som ikke faller inn under kategorien "Store utenlandske massemedier"?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg