
Innlegg: 42782
Er det noen her som har smakt Voss vannet?
I amstardam selges det til 350kroner flaska. Butikker i Norge sender mail til produsent men de svarer ikke engang på mailen.
Prøvde vannet i dag og synes det var fantastisk godt. Veldig mykt vann

Innlegg: 53534
Ja - enig - veldig mykt vann! Kjøpte det for moro skyld, og for å ha flaska til "vanlig vann" i kjøleskapet. En direkte test mot oslovannet avslørte at oslovannet er veldig hardt i forhold.
Tror det var en fra Voss som testet dette mot vanlig vann på TV en gang, og jeg var veldig overrasket over at han ikke merket forskjell.

Innlegg: 297
litt for bløt for min smak!

Innlegg: 53534
Når jeg skriver "mann fra Voss" så mente jeg en som hadde en eller annen jobb i selskapet. Jeg vet at vannet ikke er fra Voss. ;-)

Innlegg: 809
350 spenn for ei flaske vann? Er folk splitter pine gale, eller er det krystallflasker med gullkork?

Innlegg: 217
LOL, Voss-vannet koster 20 kroner flaska på supermarked i USA.
For øvrig er kullsyre-varianten god -- nest beste kullsyrede vannet jeg har smakt etter Farris.

Innlegg: 3568
Er det mulig å få kjøpt i norge? den store flasken?

Innlegg: 10543
Tror Jacobs på Holtet har det.

Innlegg: 53534
Har både store og små flasker på Jacobs

Innlegg: 2651
Tungtvann er noe innigranskauen mye dyrere hvis du ønsker å drikke særdeles eksklusivt vann [url]http://no.wikipedia.org/wiki/Tungtvann]/url]. Det smaker visstnok som vanlig vann og er helt ufarlig. Vet ikke hvordan det forholder seg til inndelingen mykt og hardt vann.
var visst ikke 100% ufarlig likevel, men du må drikke mye

Innlegg: 42782
Det var der jeg bestillte det, hos Jacobs, ringte inn og de sendte den i posten.
40 for store 30 for små, dette var glassflaskene.
Litt høy porto men verdt det

Innlegg: 8029
I deler av min bekjentskapskrets er Voss langt vanligere enn "normalt" flaskevann. Det er ikke fordi de er spesielt fine på det, men fordi de får det gratis av venner og familie som er ansatt ved fabrikken.
Helt ærlig så smaker jeg nok ikke forskjell på Voss-vannet eller om flasken brukes som karaffel for springvann.
Det er først og remst designet og markedsføringen de har vært dyktige med. Vannet er nok fremdeles bare vann.

Innlegg: 1115
Jeg har noe gammel is i fryseren. Den smeller så morsomt i whiskyen pga. at lufttrykken i luftboblene i den er så høyt. Den er fra Svalbard og er 60 millioner år gammel eller noe slikt. Skal vi si 30 kr. pr. bit. :oD

Innlegg: 1479
Får man spørre hvor på Svalbard du fant isen? Har studert der; hele Arktis er en eneste stor sluk for global forurensning så det spørs om den isen er så bra for deg...hvis du har tatt den fra en isboreprøve er saken selvfølgelig en annen.
Personlig foretrekker jeg skotsk myrvann i whiskyen min (Laphroaig)...

Innlegg: 1115
Hentet på "Huset" i Longyear, det er fra dypt nede i en bre. Så jeg regner med at de siste års akkumulerte miljøgifter ikke er i den isen.

Innlegg: 1115
Laphroaig. Den smaker litt for mye branntomt etter min smak. Men fin å lage marinade til grillkjøtt med.

Innlegg: 11173
Haldde skrev:
Jeg har noe gammel is i fryseren. Den smeller så morsomt i whiskyen pga. at lufttrykken i luftboblene i den er så høyt. Den er fra Svalbard og er 60 millioner år gammel eller noe slikt. Skal vi si 30 kr. pr. bit. :oD
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Sikkert ikke bra for deg! Kroppen har tilpasset seg alle miljøgiftene, så disse superrene isbitene klaer den nok ikke å håndtere!

Innlegg: 6700
Har drukket Voss-vann både med kullsyre og uten. Jeg syntes ikke at det var noe veldig spesielt med den flate varianten, men kullsyrevarianten var veldig god. Ikke så salt som annet kullsyret vann gjerne er.

Innlegg: 10220
Snakker om keiserens nye klær!