Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fuck løvtynn pastrami

NYTT TEMA
oddgeirmyklebu

Innlegg: 17
oddgeirmyklebu
17.08.08 13:11
Jeg vil ha sånn som er tjukk og god. Hvor får man kjøpt det?
tholgers

Innlegg: 5026
tholgers
17.08.08 13:16
De selger jo hele skinker, som du kan skjære av selv. Dette er visst bloddyrt, men i Sverige er det myyye billigere, så husk på det om du er over grensen neste gang.
fragment

Innlegg: 9871
fragment
17.08.08 13:19
Pastrami
oddgeirmyklebu

Innlegg: 17
oddgeirmyklebu
17.08.08 13:21
Henger du ofte her inne, Fragment? Altså på Mat og Drikke forumet.
oddgeirmyklebu

Innlegg: 17
oddgeirmyklebu
17.08.08 13:22
Jeg liker hvordan du tenker, tholgers. Min egen pastramiskinke. Damn.
fragment

Innlegg: 9871
fragment
17.08.08 13:22
Nei, ikke spesielt ofte.

Men tar gjerne imot tips om hva mer man bruke pastrami til bortsett fra på pizzaen og på brød/knekkebrød. Jeg bruker for øvrig den løvtynne varianten.
oddgeirmyklebu

Innlegg: 17
oddgeirmyklebu
17.08.08 13:23
Alt jeg vet er at det ikke nytter å bruke pastrami som noen hovedattraksjon i et grovt smørbrød, sånn som den skjæres nå om dagen.
tholgers

Innlegg: 5026
tholgers
17.08.08 13:24
Fikk det til forrett en gang, stekt pastrami, og asparges tror jeg det var.. Helt greit.
Så har jeg fått biff, og pastrami surret rundt, det var faktisk veldig godt.
tholgers

Innlegg: 5026
tholgers
17.08.08 13:28
oddgeirmyklebu, du jeg sjekka nicket ditt, og tok en sjans på hva navnet ditt er, på gulesider. Bor du i "statens hus" wtf? Noe a'la det hvite hus?
Respekt.
oddgeirmyklebu

Innlegg: 17
oddgeirmyklebu
17.08.08 13:30
Det er ikke så heftig som det høres ut som. De serverer forferdelige pastramismørbrød her.
tholgers

Innlegg: 5026
tholgers
17.08.08 13:32
Skal sjekke på jobb i morgen, se om jeg kan få sendt ei hel skinke til deg.
Skal jeg bare skrive statens hus på pakken?
bør jeg merke det med fylkesmannen, så ikke noen andre stikker av med den?
Dufsen

Innlegg: 10332
Dufsen
17.08.08 19:31
Nordfjord (Rema/Rimi?) selger ihvertfall salami-tjukk pastrami.
Freitas

Innlegg: 17449
Freitas
18.08.08 01:40
oddgeirmyklebu skrev:
"Alt jeg vet er at det ikke nytter å bruke pastrami som noen hovedattraksjon i et grovt smørbrød, sånn som den skjæres nå om dagen."

Det er bare å klaske flere av de tynne skivene på brødskiva, vanskeligere er det ikke. Egner seg glimrende som pålegg på smørbrød, grovt eller ikke.
kosvines

Innlegg: 1611
kosvines
18.08.08 11:33
Jeg mener at Gilde hadde en pakke for 2-3 år siden. Det var ferdig oppskjærte, tykke skiver. Men jeg har ikke funnet den på en god stund.
DrSchwei

Innlegg: 53072
DrSchwei
18.08.08 11:44
Mange tynne skiver oppå hverandre er også bedre enn en-to tykke skiver. Det er mer elegant, og det smaker også mer, sannsynligvis fordi man får større kontaktflate mot luft. Løvtynn pastrami er et av mine favoritt kjøttpålegg, når jeg en sjelden gang spiser brød med pålegg i heimen.
sentry4

Innlegg: 5431
sentry4
18.08.08 23:15
Pastrami har vel strengt tatt ikke noe med skinke å gjøre?? Jeg skjønner heller ikke hva som er problemet med tynne skiver så lenge det er mange nok av dem?
DrSchwei

Innlegg: 53072
DrSchwei
18.08.08 23:33
Tror ikke alle vet hva pastrami er, nei.

Har ved et par tilfeller flydd med Lufthansa fra Norge. Overhørte at flyvertinna spurte folk om de ville ha "cheese" or "pasrami". Da en fyr (nordmann) sa at han gjerne ville ha "salami" (..) gikk hun over til å spørre om folk ville ha "cheese" or "meat".. heheh.
Johninho2

Innlegg: 37653
Johninho2
19.08.08 00:06
sentry4 skrev:
Pastrami har vel strengt tatt ikke noe med skinke å gjøre??
----------------------------------
Hehe, tenkte akkurat det samme

Hva er det forresten som er så vanskelig med å legge mange tynne skiver sammen?
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg