Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Bessens Store Kaffeslabberas

NYTT TEMA
bennyen
bennyenInnlegg: 12493
15.06.19 23:47
TøttTøtt: sykdommer i bakgrunnen som påvirker, men håndleddbrudd leger oftest på 3 uker, mens håndrotsbrudd behøver 12. Men legevakta har journalplikt og skal dessuten normalt sett sende beskjed til fastlegen

Hah vi har jo vår egen eksklusive lege her, heldige oss. :) Bruddet er ovenfor håndleddet, sånn omtrent hvor du ville hatt armbåndsuret.


Skal til kontroll 10.


Susilu, jeg var der dagen før deg... synd, vi kunne jo hatt en hyggelig prat mens vi ventet :)


Tusen takk alle for gode ønsker og oppmuntrende ord :)

bennyen
bennyenInnlegg: 12493
15.06.19 23:52
susilu: Lar meg oppvarte av hjemmesykepleien

Riktig god bedring susilu, håper du blir fort mye bedre !

susilu
susiluInnlegg: 37112
16.06.19 13:10

Takk i like måte bennyen!

fargerik
fargerikInnlegg: 64070
16.06.19 14:16
susilu: Takk i like måte bennyen!

God leging herfra også. Tiden leger som regel slike ting, så ta det med ro. Trenger ikke alle disse sterke medisinene. Og godt er det.

Jajja, jeg dro fram kompressor og spikerpistol og begynte å skyte fast lekter i redskapsbua som er på gang, men da kom regnet med en gang. Og MLE har "symøte" inne (de har ikke hverken sysaker eller strikketøy men snakker fryktelig mye hele tiden) så på slike dager er furtebua verd sin vekt i gull.

PSST alle sammen! Holder forøvrig stilen ved å også ha FF i koppen her.

Og hører på denne bråkete jazzen, da.

(Innlegget ble redigert 16.06.19 14:21)

sentry4
sentry4Innlegg: 5074
16.06.19 15:26

God bedring til alle som trenger det! 


Nydelig dag. Sitter i loungen på den store flyplassen og skal snart få treffe en liten krabat som nettopp passerte 6-månedersmerket i fin stil.  Det skal bli kjekt ned noen dager på vestlandet, og så skal jeg få ta med meg HSEBA hjem etter fullført tjeneste. Gleder meg til å komme i tilnærmet normal gjenge igjen. 

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4117
17.06.19 13:16

God bedring herfra også.


Brudd har jeg sluppet å prøve. Godt er det.  Her skinner sola, kaffetrakteren putrer, og en liflig lukt av kaffe kjennes. Kjøpte et par skoleboller som i dag kalles lunch. 


En liten pause nå, som brukes til oppdatering av nyheter på nettet. Som vanlig er det nyheter en undres over. Verden har blitt rar. Nå har vel snart alle, alle med underlige legninger stått fram. Forstår egentlig ikke at det har nyhetens interesse lengre. Lev som dere vil!!


Tenkte tilbake til tenårene mine....på 70 tallet. En kamerat av meg som var homo. Alle viste det, og alle aksepterte det. For ham var det problemløst (slik det virket for oss) . Snakket med ham om det for noen få år siden, og han bekreftet at det mest var problemfritt. Bortsett fra perioden før han stod fram og ikke forstod seg selv. 

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
17.06.19 17:10

God aften fra Tblisi! Har ikke gjort stort i dag - bare stått opp gått rundt om og tatt taxi tilbake og gått litt mer, spist lunsj med lokal vin og tatt metroen tilbake. Nå litt kaffe her - pulverkaffe. Ja, her dummet jeg meg litt ut tidligere i dag. Planla egentlig å ta kaffe og crossaint på det lokale bakeriet, for det er veldig bra, men så tenkte jeg at det sikkert var et annet bakeri på veien dit jeg skulle, men som det ofte er i disse delene av verden, det hele er veldig uforutsigbart sånn, for fant ikke noe slikt sted. Måtte ha kaffe - en liten kiosk hadde kaffe, men dette var pulverkaffe og det var for meg umulig for meg å forklare eller peke på vanlig pulverkaffe, så fikk noe kjempesøte greier...

.... og det var også en liten tabbe å sikte meg inn på Tabla, en bra restaurant for georgisk mat i dette området. Veldig kjedelig å sitte alene i en stor restaurant innendørs når det er over 30 grader ute. Så endte altså opp med taxi til gamlebyen i stedet. Til et hyggelig sted.

Men det som er litt aber her er at det aller meste i gamlebyen og slikt er beregnet for turister. Man ser ingen lokalbefolkning der, og det er litt trist. Det var litt forventet, men et ganske stort aber at det er vanskelig å finne seg plasser/restauranter der man kan sitte ute sammen med de lokale å kikke på lokale folk.

Uansett - i morgen skal jeg prøve å komme meg til Armenia. Her er det nok heller ikke så veldig enkelt, for man må satse på slike minibusser som fylles opp. Neppe komfortabelt, men litt artig lell.

(Innlegget ble redigert 17.06.19 17:10)

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
17.06.19 21:48

Hmmm. Ifølge Bolt kan det koste 1.000 kroner for egen drosje til Yerevan. Spørsmålet er om jeg ikke bare skal spandere det på meg, hvis det virker greit ellers. Det er snakk om seks timer i trang buss.... :-)

(Innlegget ble redigert 17.06.19 21:49)

TøttTøtt
TøttTøttInnlegg: 21235
17.06.19 23:34

Oj, stakkars dere begge, susilu og bennyen. Av en ren tilfeldighet ble jeg hanka inn for å se på en vond hånd i helga, og jammen meg var det et håndrotsbrudd det også. Men ikke det vanligste (båtbensbrudd) så gipsen måtte «bare» sitte på i 5 uker hilsen ortopeden. Skal følge opp mer i morra.


en ting er i alle fall viktig når man har brukket noe. Ligg langt unna ibux, voltaren, vimovo, naproksen og alle de variantene. De hindrer bruddene i å gro skikkelig. Paracet er oftest greiere.

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4117
18.06.19 13:47
DrSchwei: Hmmm. Ifølge Bolt kan det koste 1.000 kroner for egen drosje til Yerevan. Spørsmålet er om jeg ikke bare skal spandere det på meg, hvis det virker greit ellers. Det er snakk om seks timer i trang buss.... :-)

Jeg hadde nok ofret den lappen. Bussen koster vel litt den også. En privatsjåfør kan du få til å ta spontanstopp når det passer deg osv.

 

Yerevan....? Noe å se der?  Kikke etter Noahs ark? For Ararat ligger vel i nærleiken?

(Innlegget ble redigert 18.06.19 13:50)

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
18.06.19 14:20
bjoro33: Jeg hadde nok ofret den lappen. Bussen koster vel litt den også. En privatsjåfør kan du få til å ta spontanstopp når det passer deg osv. Yerevan....? Noe å se der? Kikke etter Noahs ark? For Ararat ligger vel i nærleiken?

Ja, da var du nok veeeldig luuuur. For jeg gjorde det, dog ikke Bolt, men et selskap på nettet som så bra ut. Tenkte det var fint - tenkte å spare et par timer, sitte mye bedre, har det roligere...

Det var bare sjåfører som stod de behersket russisk. Men tenkte de var greit, for adressene er jo oppgitt. Så ringe han og det var vanskelig - inntil vi fant ut at vi kunne snakke litt tysk. Dermed ordnet det seg, selv om han stoppet litt for langt borti gata...

... hyggelig fyr og det gikk an å snakke helt overflatisk på tysk. Jeg var vel hakket bedre enn ham.

Det er 1,5 time til grensa. Litt stopp underveis fra hans side, forståelig fordi han måtte fylle bensin og kjøpe vann.

Så var det på veg ut av Gerorgia. Jeg sukket over ganske lang kø, men skulle få mer å sukke over. Han kom bort til meg i køen og av meg telefonen. Der var det et kvinnemenneske som snakket bedre tysk og hun kunne forklare meg at denne sjåføren dessverre ikke hadde tilstrekkelig dokumenter....

... derfor måtte han TILBAKE og jeg kunne velge om jeg ville sitte på tilbake eller vente på stedet. Tenkte IKKE F om jeg skal sitte på fram og tilbake, og hva slags garanti har jeg for at han får ta i de dokumentene han trenger? Hva slags dokument er dette, som han ikke hadde.

Tenkte jeg bare fikk se det litt an og førhøre meg. Etter et kvarters tid kom jeg i prat med en gamling som sullet litt der og han anbefalte meg, på uhyre enkel engelsk at jeg burde gå over til Armenia, for der fantes det taxi. Ja, så gikk jeg da - denne nordmannen mutters alene gjennom grensepasseringen, mens alle andre satt i biler...

... kom meg over. Ingen kø der. Hyggelig grensevakt, forresten. Så gikk jeg litt bortover og det kom en halvslaskete, men ikke helt  usjarmerende type, litt av en karakter egentlig, og spurte om jeg trengte drosje. 70 dollar til Yerevan. Ingen upris. Jeg pruta ikke. Litt vanskelig å gjøre seg forstått, men han hadde trening i dette...

.... så måtte jeg jo da sørge for at den opprinnelige sjåføren ikke kom tilbake, og klarte faktisk å fortelle at han må kjøre "zuruck". Heldigvis var det ikke forhåndsbetaling, men jeg sa at jeg kom til Tblisi og ville gjøre opp for litt i hvert fall.. Synes litt synd på ham også.

Veldig til en karakter som kjørte - hilste på alle, gikk innom spillebule, virket som en slags sjef i området. Han kjørte en halvtime og da tok en yngre mann over. Hyggelig fyr! Så var det å sitte i baksetet og se på det Armenske lanskapet. Nå skal jeg slappe litt av på hotellet, dere!

(Innlegget ble redigert 18.06.19 14:21)

fargerik
fargerikInnlegg: 64070
18.06.19 14:39

Artig episode, doktor. Slikt gjør reisen eksotisk! Håper det er badekar i baderommet i hotellrommet ditt, da.

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4117
18.06.19 15:17
DrSchwei: ... hyggelig fyr og det gikk an å snakke helt overflatisk på tysk. Jeg var vel hakket bedre enn ham.

Ja tysk må man kunne litt av :)


I mitt forrige liv fant jeg en leilighet til leie i Porto Heli på Pellepones. Og sydde sammen en billig flytur til Aten, med et par mellomlandinger.


Ringte en Taxisjåfør i den lille landsbyen og spurte om det var mulig å bestille ham til å hente familien på flyplassen i Aten. OK, keine problem. Det gikk på dårlig engelsk og elendig tysk....hos begge.


Problemet oppstod da flyet vi tok fra kjøben til frankfurt ble forsinket. Jeg stresset veldig.....og pratet med besetning, og de skulle prøve. Og flyet videre ble også forsinket, så det gikk greit for oss.


Men å få gitt beskjed til grekeren var værre. Ingen forbindelse. Jeg så for meg ei natt på flyplassen med sur kjerring og gretne unger. Så ringte jeg sjåføren, og han sa at han var på plass. En vennlig tysker klappet meg på skuldra mens jeg pratet, og fortalte jeg snakket med mannen bak meg. Jepp...der stod han, med lapp....men ikke noe som lignet mitt navn :)


Vi fikk full service. Stopp ved korint, etter litt nattlig omvisning i aten. Stop, med iskrem og icekoffi hos en fetter av sjåføren. Kort omvisning i Porto Heli, med nøye utpekt datterens restaurant, og hans eget hus. If you need money, come to me. And my wife will give you. 


Neida, vi har bankkort og greier, svarer jeg. Ok, problem, svarte han.


Vi klarte oss. Men overføring av penger fra Aten var problem. Han kjente problemene den sjåføren. Kaker, kaffe, middager og ozozozo ble det mye av sammen med den familien.


No problem....you welcome my friend.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
18.06.19 16:43
fargerik: Artig episode, doktor. Slikt gjør reisen eksotisk! Håper det er badekar i baderommet i hotellrommet ditt, da.

Joda, og det var jo faktisk slik at jeg sparte en del i forhold til den opprinnelige prisen, og nå har jeg fått tilbud om 70 dollar Yerevan-Tblisi også. Men så var det dette med dokumentene... :-)

Takk for omtanken, har selvsagt sett etter hoteller med badekar, men fantes ikke sentralt og i passe prisklasse. Men badet er bra og hotellet er meget bra. Har kommet fra svært enkle kår i sokkelleilighet i Tblisi til vel 200 kroner døgnet, og man merker jo forskjell i komfort her. Tenker å bli en dag ekstra. Jeg har jo lagt inn denne fleksibiliteten. Så blir det tilbake til Tblisi fredag morgen i stedet for torsdag ettermiddag, tenker jeg.

I Varna skal jeg ha rom med badekar. Men det viktigste er jo at Slavena er på plass på Cubo, og det skal hun være. Og kunsteren har åpnet galleriet sitt der i dag. Fantastisk å se fram til det også. Artig å reise andre veien igjen, å avslutte der. En annen ting er at det også er litt OK å komme hjem til juli måned, ikke når sommeren er over. :-)

(Innlegget ble redigert 18.06.19 16:44)

fargerik
fargerikInnlegg: 64070
18.06.19 20:03
DrSchwei: I Varna skal jeg ha rom med badekar. Men det viktigste er jo at Slavena er på plass på Cubo, og det skal hun være.

Har dere begynt å planlegge dato for bryllupet? ;-)

Her nytes forøvrig et pustehull med strålende vær, så i dag har jeg klart å klippe det meste av plenen...det var gjort på litt over to timer...og deretter fortsatt med dette intrikate puslespillet å bygge reisverket til den rare redskapsbua som er på gang. Det er forbløffende kinky å bygge noe som ikke skal være rett. Alt må tilpasses. Men det er moro, da. Sykkeltur unnagjort, herlig seanse i dette fine været.

Det er blitt sesong for disse iltre små knottene som biter, men det er nok over i løpet av et par- tre uker.

Lytter til Dr. John nå.

Og fikk plustelig en tanke om hvem som har inspirert

Vidar Busk.

(Innlegget ble redigert 18.06.19 20:19)

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4117
18.06.19 21:25
fargerik: Sykkeltur unnagjort, herlig seanse i dette fine været.

Deilig å sykle i dag her også.Men det ble mange kilometer mer enn beregnet. Starteren i bilen har hanglet litt, noe jeg har både fortrengt og utsatt. Vurderte om jeg skulle gjøre jobben selv...men det ble verksted. Fikk lokket den i gang også i går kveld. Instruerte frua hvor hun skulle slå med hammeren mens jeg jobbet med nøkkelen. Vi fikk den i gang.Så i morrakveld er det å kjøre tilverkstedet vi bruker, med sykkelen bakpå. Og ny sykkeltur på torsdagseftan for å hente igjen.


Har just nu spist en deilig middag sammen med to flotte damer. Etterfulgt av kaffe. Koser meg litt da, i små selskap kan selv jeg funke. Begge damene er obs på min hørsel, og da blir det koselig.

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4117
18.06.19 21:26

JPS:Ja, som vanlig med meg...jeg leser ikke korrektur. Så etter denne PSen følger endel mellomrom som manglet i epistelen over

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 18096
19.06.19 08:00

Finere vær i dag, deilig å slippe vinden.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
19.06.19 16:18
fargerik: Har dere begynt å planlegge dato for bryllupet? ;-)

Nei, hun skal fortsatt servere meg bare. :-)

Første hele dag i Jerevan. Fant det greiest at hotellet bestilte drosje til meg, så jeg kom meg opp til monumentet/museet over folkemordet på armenerne. Fryktelige greier. Spesielt var det ille å se dokumentasjon på hvordan tyrkerne også torturerte barn... :-( Ellers interessant at Hitler i 39 kommenterte at "ingen husket armenerne"... Og som kjent er jo Nansen en helt i denne sammenheng, og han hadde en infovegg med monter, blant annet boka "Gjennom Armenia", som jeg bladde litt i nå her på nettet. For øvrig var jo også Qusling med på bildet, som en av "heltene".

Taxi opp kostet 20 kroner. Taxi ned hadde jeg ikke tenkt på, og det var ingen taxistopp der oppe - dog var jeg heldig, det var en på vei ned - dette var en større bil uten taksameter, men 20 kroner de 10-15 minuttene ned var greit.

Veldig hyggelige folk her. Her er også langt, langt færre turister enn i Tbilisi, og enda færre snakker engelsk. Man blir nesten lagt litt merke til som turist, men jeg har sett både franske og kinesiske (selvsagt!) grupper. Det som er fint her er at lokalbefolkningen går ut i de sentrale byområdene - det er en kafekultur kan det virke som, og jeg har også flere steder observert unge damer sitte for seg selv på kafeer. Det er jo nesten sjelden i Norge...

... det eneste som er et stygt skår i gleden her er at Ararat-fjellet bare så vidt kunne skimtes under skyer/dis, det håper jeg virkelig går an å fikse til i morgen.

(Innlegget ble redigert 19.06.19 16:19)

fargerik
fargerikInnlegg: 64070
19.06.19 17:45

Armenia...det har for meg bare vært noe rart langt borte. The Who lagde kanskje sin merkeligste låt med


Armenia City In The Sky


en gang i forrige århundre den gang jeg var sånn cirka senpubertal eller noe sånt. Det var tider.


Moro med rapporter, bare fortsett!

sentry4
sentry4Innlegg: 5074
20.06.19 14:11
bjoro33: Deilig å sykle i dag her også.Men det ble mange kilometer mer enn beregnet. Starteren i bilen har hanglet litt, noe jeg har både fortrengt og utsatt. Vurderte om jeg skulle gjøre jobben selv...men det ble verksted. Fikk lokket den i gang også i går kveld. Instruerte frua hvor hun skulle slå med hammeren mens jeg jobbet med nøkkelen. Vi fikk den i gang.Så i morrakveld er det å kjøre tilverkstedet vi bruker, med sykkelen bakpå. Og ny sykkeltur på torsdagseftan for å hente igjen.

Jaja, aldri så galt at det ikke er godt for noe.  Du får da i alle fall litt ekstra trim på den måten.


Da vi var unge/dumme/fattige var vi på biltur med tre unger i gammel bil da sistnevnte streiket midt på Dovrefjell.  Jeg var medlem av NAF, og de kom etter en liten time. Bilen var en gammel folkevogn av stasjonsvognvarianten, så all bagasjen måtte ut før eksperten kunne få sett nedti motoren.  To slag på et rele med skaftet på en skrutrekker, så var problemet løst.  


Det var da, det, da det var mulig å gjøre noe med bil selv.  Bilen jeg har nå er full av elektronikk, og når jeg åpner panseret er spyler-og bremsevæskepåfyllingene det eneste jeg kan komme til.  Resten er gjemt under et solid deksel.  Like greit sånn.


Kaffe i både koppen og kroppen. Litt trøtt i trynet, for vi var sent hjemme fra california i går.  Borte bra, men hjemme best!  


 

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4117
20.06.19 18:07
sentry4: Det var da, det, da det var mulig å gjøre noe med bil selv.  Bilen jeg har nå er full av elektronikk, og når jeg åpner panseret er spyler-og bremsevæskepåfyllingene det eneste jeg kan komme til.  Resten er gjemt under et solid deksel.  Like greit sånn.

Ja hadde det ikke vært for alle dekslene som må av, så hadde jeg glatt gjort det selv. Det er to kontakter, og to muttere/bolter for å skifte selve starteren :)


Ulempe med gammel bil er jo at ting går i stykker. Men fikk skryt av at den var godt holdt!!

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
21.06.19 16:46

Da var man veldig lur igjen, på skikkelig. Den ekstra dag i Jerevan gjorde at jeg ikke var i sentrum for begivenhetene i går i hvert fall. Nå tilbake i Tblisi.

Samme som kjørte meg siste etappe andre veien ble bestilt. Han var på plass 15 minutter før tiden og kjørte som et svin - så hele turen var over på drøye 5 timer denne gangen. Når jeg så disse trange minibussene som andre reiste i - ja, da synes jeg det er vel anvendte 600 kroner. Jeg slapp da også drosje mellom busstasjonene og masse plunder og mas...

... skulle gjerne talt opp antall forbikjøringer. Det må da ha vært 100 stykker! Og hvertfall et par av de fatter jeg ikke hvordan han tenkte på var forsvarlig. Men men - får vel stole på kapteinen.

Han lure gamlingen dukket opp ved grensen - han som fikset meg drosjen og kjørte første strekningen. Også i dag begynte de å snakke om veksling og styr. Og så måtte forsikring (for bilen?) ordnes på grensen. Men grensen eller gikk greit. Litt merkelig opplegg - men gikk altså veldig bra.

Prøver nå bare å finne ut hvor jeg skal spise siste midden min her i Tblisi. Flyr i morgen til Varna, men først på ettermiddagen, verten for leligheten er hyggelig og lar meg sjekke ut når det passer. Transport til flyplassen fikser han også. Så da er det vel mest utfordrende over på denne turen, vil jeg tro.

Og været i Varna ser ikke ut til å være som det var for fem år siden, da var det toppoppslag på Kveldsnytt. Flom.

(Innlegget ble redigert 21.06.19 16:47)

fargerik
fargerikInnlegg: 64070
22.06.19 20:30
DrSchwei: Og været i Varna ser ikke ut til å være som det var for fem år siden, da var det toppoppslag på Kveldsnytt. Flom.

Prognosene sier vel at det skal bli ganske varmt og godt, så mye tyder på at det blir ganske greit. Du får huske å ta et glass vann nå og da, og ta litt salt på maten.

 

Det er behagelig her i Fredrikstad nå. Passe temp, sløgg stemning, og jeg pusler med dette tilbygget til furtebua. Når det ikke regner og blåser er det igrunnen helt ålreit. Jeg syklet en tur, og det ser ut til at det er blitt på moten å brenne bål og grille.

 

Hadde jeg bodd i sentrum ville jeg vært på festivaler. Men vi har ikke buss og ikke bil, så det får heller være.

 

Kunne sikkert vært trivelig å stikke til Sarp og ta inn TOTO i dag, men føkk, vi har jo ikke buss eller bil. Men det går bra. Har vært på toto-konsert før. Tror ikke de serverer noen overraskelser.

(Innlegget ble redigert 22.06.19 20:33)

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49318
22.06.19 22:57
fargerik: Prognosene sier vel at det skal bli ganske varmt og godt, så mye tyder på at det blir ganske greit. Du får huske å ta et glass vann nå og da, og ta litt salt på maten.

Takk for gode prognoser. Å fly med Turkish fra Tblisi var en fornøyelse. Det gikk veldig fint. Det som ikke var så fint var at husverten helt uteble da jeg skulle sjekke ut til tid vi avtale i går. Ikke svarte han på melding, og ei heller på telefon.. Men hadde jo bakt inn uforutsette ting i tidsplanen, så det gikk greit. Jeg la igjen betalingen under besikkskuffen (sendte bilder av det) og lot være å låse. Selvsagt ingen problemer i en fredelig by som Tblisi. Han takket for dette.

Fulle fly hele veien via Istanbul, sågar overbooket fra Istanbul til Varna, så en fyr gikk rundt og spurte om folk kunne vente 5 timer for 250 euro. Merkelig nok ble jeg ikke spurt, men jeg observerte et småbarnspar takket ja. 500 euro til sammen er jo god timebetaling for bulgarere!

Det mest sjokkerende er at Turkish serverer MAT (tre retter - salat, en baguette og en kake) med drikke på turen fra Istanbul til Varna som er stipulert til 35 minutter! Det er jo forsyne meg et fullt fly, og jeg har aldri sett maken til effektive vertinner. Det eneste minuset var at øl ikke fantes. Ingen alkohohol.

Men ellers veldig radig og jeg var på hotellet bare 1,5 time etter av i forlot Istanbul!

DER TAPPET JEG I BADEKARET OG DRAKK EN HALV HALVFLASKE WHISKY. HERLIG. NÅ SKAL JEG NYTE EN UKE I VARNA.

(Innlegget ble redigert 22.06.19 22:57)

TøttTøtt
TøttTøttInnlegg: 21235
22.06.19 23:44

Jeg funderer på juleferie i India. Om jeg bare har sikker jobb over jul. :)

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 29293
22.06.19 23:55

Fikk årets første røde jordbær i går. Søte er de av type Polka, polske tror jeg. Har to bed av typen  Corona men de kommer senere.


Nytt av året er potet og gulrot(frø) i bøtter og kasser.


Blåbær buskene ni i alt har grodd litt inn i hverandre 


Herlig hobby i en rekkehushage.


Jobber to uker til og deretter to uker hjemme før Danmark.

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 18096
22.06.19 23:55

Spiste is og jordbær istad. Himmelsk!

bennyen
bennyenInnlegg: 12493
23.06.19 11:38

Var til kontroll på Legevakten på torsdag, de likte ikke det de så, jeg ble bedt om å møte fastende kl. 9 neste morgen på Diakonhjemmet.


Jeg fastet fra etter middag i 19-tiden og drakk bare vann. Møtte opp nydusjet og optimistisk kvart på 9 på fredag. Ble tatt veldig hyggelig i mot, alle var søte og blide og jeg fikk forklart at siden dette var et akuttmottak kunne de ikke si når det ble min tur..


Gjett når jeg ble operert?


Klokken 23.30 .


Fikk vann og en brødskive kl.halv ett om natten.


Har fått titanplate i hånden og beskjed om å ikke løfte noe på 5 uker, og fikk med 20 stk  Pinex forte. Gå til fastlegen og ta stingene om 2-3 uker, ikke noe om kontroll eller skifte av bandasje...


Alle pleiere varkjempesøte og forståelsesfulle men det hjelper så lite når man ikke får den behandlingen man er kommet for.. Mitt aller verste møte med et sykehus noensinne.


 


 


 

bennyen
bennyenInnlegg: 12493
23.06.19 11:49
TøttTøtt: De hindrer bruddene i å gro skikkelig. Paracet er oftest greiere.

Må jo nesten ta det man får. Jeg bruker arnica homeopatmiddel i tillegg, det hjelper på helingen .

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg