Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva spiser og drikker du i kveld?

NYTT TEMA
skytsengelen
skytsengelenInnlegg: 2390
26.10.19 22:45

og til middagen skal jeg ha en flaske med sitronbrus...nei , stemmer..de ble tvunget til å skifte navn til " brus med sitronsmak" fordi den inneholdt kun essensen av sitron...p

skytsengelen
skytsengelenInnlegg: 2390
26.10.19 22:46
Xavi7: Vi blir ikke kvitt deg?

jo..for ikveld...men ikke lengre.p

InternalExile
InternalExileInnlegg: 19119
26.10.19 22:49
skytsengelen: nei , stemmer..de ble tvunget til å skifte navn til " brus med sitronsmak" fordi den inneholdt kun essensen av sitron...p

Snakker vi Oskar Sylte? Nesten utrolig at Norges største møkkaby klarer lage noe så bra.

Tormund
TormundInnlegg: 26031
26.10.19 23:31
skytsengelen: ja..det er vel pakkisvenna dine som selger det der , så skjønner du reagerer... kebab-svindel , burger svindel, bilverksted-svindel...ja kort sagt..svindel svindel svindel...

.p

bjoro33
bjoro33Innlegg: 3610
29.10.19 19:20

I kveld ble det svinekoteletter, Jacobs utvalgte.


De har litt høyere pris, men gud så mye bedre. De er renskåret, altså fri for bein og fett. De er også skåret i jevn tykkelse og litt tykkere enn de "vanlige" kotelettene i disken.


Er det en annen type svin? Dette var kjøtt så saftig og full av smak som en sjelden opplever. Jeg har smakt de før, og kommer nok til å velge det igjen.


Hvorfor håndteres kjøtt på så forskjellig måte? Fra betjent ferskvaredisk, eller skåret opp i butikk, så er det alltid ujevn tykkelse (resultat en tørr ende og den andre nesten rå)


Summa sumarum......tre for to som jeg kjøpte nå, det vil jeg gjøre igjen. Dette er kjøtt som er respektfullt behandlet, og resultatet fra stekepanna blir desto bedre.


amen

SirOwen
SirOwenInnlegg: 50640
29.10.19 21:43

Marinert kalkunfilét, noisettes, surkål, rødvinssaus.

sentry4
sentry4Innlegg: 4990
31.10.19 00:14

Blackened tilapia, dampede grønnsaker. Enkelt og godt på en onsdag. 

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 13606
31.10.19 00:16

Pizza rustica med pepperoni, godt stekt. Fin crunch i den og passer suverent på en lat onsdagskveld.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53013
02.11.19 14:11

Elg indrefilet fra Nordås på Rema. Skal rulles i urter og einebær, stekes til kanskje 56-57 grader, serveres med potetrose, kremet kantarell, asparges, rødløkskompott og portvinsaus. 
Må bli en Amarone til dette. 


Epleterte med italiensk is til dessert. 


God helg!

InternalExile
InternalExileInnlegg: 19119
04.11.19 11:32

Planen var å spise Indisk på Deven Chef i dag, men så er det tilbud på Pekingand på hotellet så det blir det i dag. Middag om en halv time.

karichristoffersen55
karichristoffersen55Innlegg: 474
05.11.19 19:49

Så mange strammer inn i matbudsjettet nå tror jeg. Jeg tror flere baker bl.a brødet de skal bruke selv også enslige. Har tenkt å bake rundstykker i kveld selv.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 48450
05.11.19 19:49

Blir blandaball i kveld. Gjør det enkelt, bare kålrotstappe og bacon til. Melk som drikke.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 50640
05.11.19 21:03

Ble favoritten i kveld, marinert kalkunfilét, Røstipoteter med ost, rødkål, rødvinssaus. Drikker ikke vin, så nøyde meg med julebrus uten sukker fra Grans.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53013
05.11.19 23:07

karichristoffersen


Hvorfor tror du at mange strammer inn i matbudsjettet nå? Hva er det som tyder på det? 


Jeg baker ofte selv, men det har ikke med økonomi å gjøre. 

InternalExile
InternalExileInnlegg: 19119
06.11.19 14:41
InternalExile: Pekingand

Pekingand var faktisk en nedtur, muligens jeg hadde for store forventninger. Har jo hatt planer om pekingand i mange 10-år, men aldri blitt noe av. Først fikk vi servert skinnet stekt nest sprø vil jeg si, fikk opplæring hvordan spise det. Rulle det inn i rispapir med noe grønnsaker og saus. Så kom selve kjøttet, hvitløkstekt, veldig mørt men litt tørt synes jeg. Ali i alt: Terningkast 4.

I dag så ble det Indisk på Deven Chef. Veldig spartansk lokale og var bare en gjest pluss oss. Jeg gikk for Masala Papad, Chicken Tikka Masala og Cheese Naan. Chicken Tikka Masala valgte jeg fordi det er godt og jeg har spiste det på veldig mange plasser så det er lett å sammenligne.

Masala Papad var helt nydelig og som vi sier på møre, knullet i munnen. Chicken Tikka Masala og Cheese Naan var også helt fantastisk, det ble selvsagt servert Basmati ris samt pickel og annet ved side. Her blir det uten tvil: Terningkast 6.

Pris var neste latterlig, kona valgte Prawn Masala som hovedrett og tilsammen kom det på rundt 950,-THB, under 290,-NOK. Siden de ligger rett ved en skole så hadde de ikke lov til å servere alkohol. Men det løste seg enkelt da en av de ansatte tok med min kone på scooter til nærmeste 7/11 og kjøpte et par Singha. Er ingen ølhund, men Cola og Indisk passer ikke synes jeg, da er en øl bedre.

malacay3
malacay3Innlegg: 19820
06.11.19 20:45

Thai her  i dag. Biffsalat med masse urter, ris og Ringnes. Thai mat er stort sett godt, så også i dag.


malacay

skytsengelen
skytsengelenInnlegg: 2390
06.11.19 20:48

saltstenger og brennevin , burning wine på engelsk.. ja si saltet bakeribrett med flambert vin

(Innlegget ble redigert 06.11.19 20:50)

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 10228
06.11.19 20:50

Salt poles and burning wine.

(Innlegget ble redigert 06.11.19 20:50)

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 48450
06.11.19 21:18

I dag blir det lammesadel og bog til hovedrett, før dette marmorert laks og sandwich med krabbe. Til dessert eple med honningkaramell og honningis.

Tormund
TormundInnlegg: 26031
06.11.19 22:02

Spist en boks magerkesam med havregryn og hampefrø til kvelds. 

speedbird_1
speedbird_1Innlegg: 462
06.11.19 22:08
DrSchwei: sadel og bog

fattigmannskost...

speedbird_1
speedbird_1Innlegg: 462
06.11.19 22:08

hakka møkk 

speedbird_1
speedbird_1Innlegg: 462
06.11.19 22:10

ikke ment som kritikk til restauranten Hakka :) de har utmerket god mat..kinesisk kjøkken...

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 48450
06.11.19 22:13
speedbird_1: fattigmannskost...

Hm, når jeg ser nærmere etter på kalenderen var jeg visst ikke invitert på middag på Slottet i dag heller. Kjipt. Ble Vossakorv i stedet.

speedbird_1
speedbird_1Innlegg: 462
06.11.19 22:18
DrSchwei: Hm, når jeg ser nærmere etter på kalenderen var jeg visst ikke invitert på middag på Slottet i dag heller

krabbe-sandvich..nei..krabben kan du få for mindre en ntikroneren...sadel og bog er billigskjæringer rundt skjellettet til dyret......kan like gjerne servere en hamburger..med sjokoladepudding i vaniljesaus til dessert

InternalExile
InternalExileInnlegg: 19119
08.11.19 14:02
InternalExile: Indisk

Indisk i dag også, og det var helt nydelig. Jeg ga terningkast seks i går og må gi det samme i dag. Veldig mye påkostet restaurant(Rang Mahai) på toppen av Rembrant hotell. Et gedigent bilde av Taj Mahal var sentralt, når jeg poengterte at jeg faktisk har vært der tror jeg vi fikk litt ekstra service.

Bestilte det samme som sist, og det blir aldri feil. Denne gangen vil jeg si at krydder nok var opp 2 på skalaen og mer tro til det jeg kjenner fra India.

sentry4
sentry4Innlegg: 4990
08.11.19 17:41

Nei, De innbydelsene har en terndrns til å glimre med sitt fravær. 

 

I kveld blir det middag på den vanlige fredagsrestauranten. Har allerede bestemt meg;  blackened chicken and shrimp, med grillede grønnsaker og grønne bønner. Det kan aldri bli feil. 

(Innlegget ble redigert 08.11.19 17:41)

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 48450
09.11.19 09:59
sentry4: I kveld blir det middag på den vanlige fredagsrestauranten. Har allerede bestemt meg; blackened chicken and shrimp, med grillede grønnsaker og grønne bønner. Det kan aldri bli feil.

Høres veldig godt ut, ja. Alltid hyggelig å spise fast på et sted, så ma vet hva man får. Det nærmeste jeg har kommet var Haugstad Kafe i Brattvågen på midten av 80-tallet :-)

Det blir fårikål her i dag, faktisk. Kiwi har annonsert på NRK 1 Debatten at de har sau. Så skal se etter dette. Hvis ikke blir det lam fra "innvandrerslakter", tenker jeg. Greit med todagers middag, og så har jeg en flaske naturvin som skal passe godt til. Etter fjerning av en jeksel er det også en fordel med myk mat. Dessuten kommer broderen på besøk neste helg og da blir det veldig mye god mat og drikke, så greit å gjøre det enkelt.

Men jeg har også litt drikke på lur. Har bestilt en fra slippet forrige uke, som skal hentes i dag. En Hazelburn 14 sherrylagret fra Springbank-destilleriet. Og torsdag stod jeg i kø for en Longrow 14, også fra Springbank-destilleriet. Denne er også sherrylagret. Men Longrow er røkt, Halzelburn helt urøkt. Så det blir moro å smake forskjell. Springbank lager for øvrig mest Springbank, men også litt av de to andre nevnt her. Dette er ganske lite og familieeid destilleri som levere topp kvalitet, så en del av det er vanskelig å få tak i. Prisene er ikke forferdelig avskrekkende.

(Innlegget ble redigert 09.11.19 09:59)

Qizz
QizzInnlegg: 172
09.11.19 16:00

I kveld blir det Burritos med hakket biffkjøtt, bønner og ost+ krydder, salsa, guacamole, creme fraiche, tomater, salat og ris pakket inn i tortilla.


 


Men nå spises det nybakte sitron og valmuefrøscones til fotball. 


God helg til alle!

glycinello
glycinelloInnlegg: 5371
09.11.19 16:14
Qizz: I kveld blir det Burritos med hakket biffkjøtt, bønner og ost+ krydder, salsa, guacamole, creme fraiche, tomater, salat og ris pakket inn i tortilla.

Burrito her også gitt. Kjører en variant av "California burrito" med biffkjøtt, guac, creme fraiche, pico de gallo, pommes  frittes og ost. Anbefales dersom du liker denslags.
Bagels med kremost og laks til fotballkampen:)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg