Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva spiser og drikker du i kveld?

NYTT TEMA
borbje
borbjeInnlegg: 12881
21.01.20 17:38

Fish and crisp,  med Hollandesaus 

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 10853
21.01.20 19:38

Semulegrøt.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53885
21.01.20 19:42
borbje: Fish and crisp,  med Hollandesaus

Haha, hva faen er dette?

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53885
21.01.20 19:44

Kjøttkaker med ertepure i dag, laget dem med 50/50 svin og okse. Ble vel kanskje mer frikadeller, men godt var det uansett.

lsklars
lsklarsInnlegg: 90382
21.01.20 19:46

Hørtes helt jævlig, enig der KingKong. 

bennyen
bennyenInnlegg: 12527
21.01.20 19:50

Torskeloin fra Rema, cherrytomater, begge deler bakt i ovn, samt ertepure og bacon og perlepoteter.  Synes kanskje loinen var litt mer trådet eller hva jeg skal kalle det og litt lite smak.


Men grei middag :)

glycinello
glycinelloInnlegg: 5883
21.01.20 21:01

Salat med paprika, agurk, rødløk og cherrytomater. Hadde i ris og en stekt ørretfilet. Dressing av rømme og sweet chilisaus. Servert i tortillalefse. Smakte bedre enn beskrivelsen skulle tilsi:)

SirOwen
SirOwenInnlegg: 51838
21.01.20 22:35

Gumlet i meg tacorester i kveld.

Men har gått litt lei nå, blir en (god) stund til neste gang. Tror jeg..

lsklars
lsklarsInnlegg: 90382
22.01.20 14:51

Flesk & duppe i dag. Skreller selvsagt potetene, og topper det med gressløk. Flesket steker jeg ekstra hardt for deilig skorpe. Sausen lages fra bånn av, og kraften fra flesket må tilsettes for best mulig konsistens. Krydre etter eget behov og smak til underveis. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16918
22.01.20 14:53

Kjøttkaker i brun saus , surkål og poteter.

borbje
borbjeInnlegg: 12881
22.01.20 15:49

Flesk og duppe, selvfølgelig lagd i fra bunn..


Jeg er konge på kjøkkenet, så no problems 

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 10853
22.01.20 20:01

Skulle ha flesk og duppe, men fikk dessverre ikke tak i duppe på Samvirkelaget. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 5883
22.01.20 20:26

Kuttet opp litt squash, rødløk, paprika og cherrytomater. Blandet sammen med olivenolje og diverse krydder. Stekte en kyllingfilet for å få stekeskorpe og kjørte alt inn i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter(ish). Servert med ris og hvitløksrømme. Bra greier.

fargerik
fargerikInnlegg: 65079
22.01.20 21:24

Fiskegrateng med bacon. Servert med potet som var kokt melne og overrislet med godt smør og et par klyper havsalt og sterk pepper.


Dønn mett nå, dette var ganske godt.

SirOwen
SirOwenInnlegg: 51838
22.01.20 21:29

Pastasalat i aften.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49703
22.01.20 22:17

Remas fiskesuppe. Smaker lite fisk. Og inneholder vel knapt fisk. Smaker mest søte rotgrønnsaker. Så  dette var litt skuffende. Hjemmekontor og kveldsjobbing.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53885
22.01.20 22:40
DrSchwei: Remas fiskesuppe. Smaker lite fisk. Og inneholder vel knapt fisk. Smaker mest søte rotgrønnsaker. Så  dette var litt skuffende.

Ikke prøvd den, men den ferske fiskegratengen deres er faktisk veldig ok, kan lett anbefale den på en hverdag. Gjerne med litt ekstra fisk da.


 

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 10853
23.01.20 17:00

En slags fiskegrateng der jeg bruker semulegrøt som saus. Rotgrønnsaker som topping.

drunk_muslim
drunk_muslimInnlegg: 431
23.01.20 17:03

jepp...semulegrøt på fiskeprodukt ja....utsøkt brekningsmiddel dagen derpå.. :)

drunk_muslim
drunk_muslimInnlegg: 431
23.01.20 17:04

spyr like godt av å blande øl og vin en kveld...

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 10853
23.01.20 17:06

Mange retter blir bare bedre neste dag. Unntaket er pasta carbonara og pannekaker.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 49703
23.01.20 18:36

Fiskekaker på grovt brød. Gode fiskekaker fra Rema, i grunnen. Ved å legge på litt lettrømme og kapers på, samt ta salat over som dekke, ble dette helt greit på en travel dag.

bennyen
bennyenInnlegg: 12527
23.01.20 19:59

Stange kyllingbryst fra Rema... Med litt basmatiris og litt salat.


Greit nok, men ikke noe jeg kommer til å lengte etter...

glycinello
glycinelloInnlegg: 5883
23.01.20 20:48

Mormor inviterte til potetball. Heldige meg (og resten av familien). Rett og slett latterlig godt.

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53885
23.01.20 21:28

Er inne i en pizzaperiode, mye som skal testes og eksperimenteres med. Godt man har to unge sønner som gjerne stiller opp som prøvekaniner.

Har tenkt før at mel er mel, men det er det ikke. Kjøpte Caputo på Jacobs på Holtet, det koster borti 60 kroner for en kilo, men for en kvalitet! Er jo ganske dyrt ift vanlig norsk mel, men når man får 8 porsjonspizzaer av en kilo mel, da er ikke merkostnaden så ille likevel.
Det er så absolutt verdt det, anbefales!

borbje
borbjeInnlegg: 12881
23.01.20 21:43

Tror en del her inne bløffer en del, lett når en er anonym på vgd 

Tab
TabInnlegg: 1376
23.01.20 21:59

Det er nok det. 


Ingen som eter fish and crisp med hollandesaus

KingKongHalvor
KingKongHalvorInnlegg: 53885
23.01.20 22:49
borbje: Wow, prat om troll igjen lille venn..
På et sted jeg har frekventert oftere enn deg..Nice try Harry

Hvorfor tror du alltid at det handler om deg? Føler du deg truffet?

Det er folk som dropper innom her og sier at de spiser fiskepudding med surkål og vaniljesaus, og drikker tran til. Dét er trolling i en tråd om hva man spiser i kveld, og hvor mange deler tips.

Jeg snakker ikke om deg, ikke vær så selvopptatt.

borbje
borbjeInnlegg: 12881
23.01.20 23:20

I morgen skal jeg gjøre noe skjelden..


Ta en tur på Burger king på Stovner senteret å kjøpe et par burgere og løkringer og et stor bananshake..Unne seg litt sånn en skjelden gang 

fargerik
fargerikInnlegg: 65079
23.01.20 23:21
KingKongHalvor: Det er folk som dropper innom her og sier at de spiser fiskepudding med surkål og vaniljesaus, og drikker tran til.

Ah! Takk for påminnelsen....jeg har glemt å ta den daglige spiseskje tran i dag, og skal løpe innom kjøkkenet og gjøre det strast.


Vel, Min kone kokte en høne i dag (gjett hva det blir i morgen) og jeg kunne ikke dy meg for å knipse et par wienerpølser opp i kjelen og la dem trekke litt, og lage en halv pose mills potetmos med soyamelk i stedet for vanlig kumelk. Ikke noen trestjernerskveldsmat, akkurat. Men i nøden spiser fanden fluer.


Hønsefrikassè i morgen.

Klikk for å gå tilbake til toppen