Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sink the Bismarck på Polet?

NYTT TEMA
William S
William SInnlegg: 10189
19.12.11 09:43

Er det mulig å få tak i verdens sterkeste øl på polet? Kom over denne her på et utested i Oslo. Står ikke at de  har den på Polets nettsider.

krisstaar
krisstaarInnlegg: 1036
19.12.11 15:47
William S: Er det mulig å få tak i verdens sterkeste øl på polet?

Brew Dog, som brygger Sink the Bismarck, er leverandør til Vinmonopolet, så det er mogleg den er i tilleggsutvalet. Spør betjeninga i ditt lokale vinmonopol.

franzsigel
franzsigelInnlegg: 15131
19.12.11 18:05
William S: Er det mulig å få tak i verdens sterkeste øl på polet

Som en liten digresjon, så er det en stund siden "Bismarck" var verdens sterkeste øl. Både Schorzbraü og Brewdog har laget øl som er sterkere enn Bismarck. Brewdogs "End of History" var vel sterkest med sine 55%, inntil Schorschbräu gjenerobret tronen nylig med en eisbock på heftige 57,7%

Ellers gikk vel Brewdog ut og sa de avblåste "sterkølkrigen" etter de kom med "End of History". Håper det stemmer og at man helle bruker energien på å lage mer interessante og drikkendes brygg.

Øl på over 30% er først og fremst interessante rent teknisk (samt som en PR-gimmick da). Men det er knapt noe man drikker fordi det smaker så veldig godt...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg