Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

4 stjerners middag

NYTT TEMA
DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
16.01.12 12:18

Ny sesong - nok en gang. Det tynnes i kjendisrekkene nå. Men regner med "alle" ser fram til Mia Gundersen?

Shimon
ShimonInnlegg: 10220
16.01.12 12:30

For at hun kan være litt lettkledd innendørs da?

Syttenhundretallet
SyttenhundretalletInnlegg: 1589
16.01.12 13:22
DrSchwei: Ny sesong - nok en gang. Det tynnes i kjendisrekkene nå. Men regner med "alle" ser fram til Mia Gundersen?

Det er dårlig utvalg av kjendiser. Skulle gjerne hatt noen i A sjiktet, som Wenche Myhre, Sven Nordin, Sissel Kyrkjebø, Liv Ullmann, Atle Antonsen, og andre som er kjente i kraft av talentet sitt og ikke som reality figurer.

Mia Gundersen har jeg sett før i middagsprogram, så vet ikke hvorfor hun er med nå. Hm, kanskje det var mannen hennes som var med sist..?

Uansett, håper de lager maten selv, og at den er god og laget med litt stil. Og ikke tomatsuppe fra Toro eller pizza fra gudvethva.

Jeg tar opp programmene på dvr, for da får jeg spolt over den pinlige "underholdningen".

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
16.01.12 18:52

Enig. Og det eneste som gjelder er opptak og spoling.

Mht Mia Gundersen så var det litt ironi, altså...

kansas00
kansas00Innlegg: 21647
16.01.12 19:53

Endelig.. der var et av favorittprogramene i gang for denne sessongen. Ser ut som kveldens vert svært generøs med melangen.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
16.01.12 20:21

Huff, håper i det minste det var SMØR. Gjorde vel ellers en grei figur, med en del humor. Men fatter og begriper ikke at noen kan jobbe på en kjøkkenbenk fylt opp med all verden...

kansas00
kansas00Innlegg: 21647
16.01.12 20:24

Så ut som den godeste Bugge falt utafor samtalen rundt bordet der.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
16.01.12 20:36
kansas00: Så ut som den godeste Bugge falt utafor samtalen rundt bordet der.

Litt pussig å ta ham med i det hele tatt - og i alle fall sammen med dei folka der. Virket ikke som de andre bidro til å dra han med heller.

Emol
EmolInnlegg: 18341
16.01.12 21:21
DrSchwei: Men regner med "alle" ser fram til Mia Gundersen?

Det er iallefall dama som er redd for å bli glemt og utelatt av "rampelyset"..

sorry for avsporing

fisto
fistoInnlegg: 28816
16.01.12 21:40
kansas00: godeste Bugge

Hvilken Bugge? Jeg så ikke programmet, er det Bugge Wesseltoft?

I såfall er jo han en veldig hyggelig fyr.

kansas00
kansas00Innlegg: 21647
16.01.12 22:03
fisto: Hvilken Bugge? Jeg så ikke programmet, er det Bugge Wesseltoft?

Det stemmer. Bugge Wesseltoft.

ghog
ghogInnlegg: 9455
17.01.12 19:51

Hvem laget middagen i går?

kansas00
kansas00Innlegg: 21647
17.01.12 19:53

Virker som det har gått inflasjon i kjendiser som har egen vin. Bettan ikke noe untak.

Jotjar
JotjarInnlegg: 27135
17.01.12 20:04
ghog: Hvem laget middagen i går?

Steinjo.

Konge at programmet er igang igjen, selv om jeg kan styre meg for et par av de som er med denne uka.

Ser blant annet at OnklP, Helene Rask, Peter Mueller, Vebjørn Sand, Marianne Aulie og Per Heimly skal være med denne sesongen. Har forventninger til at noen av dem kan skape litt liv og røre.

Jotjar
JotjarInnlegg: 27135
17.01.12 20:07

Virker forøvrig som om Alfsen er med enda litt mer denne sesongen, enn det han har vært tidligere, og at et par av innslagene er litt lengre. Gledelig, for det løfter programmet.

Michael-Knight
Michael-KnightInnlegg: 13098
17.01.12 20:17

Greit Bettan, du snakker svensk. Kan ikke du ikke holde deg til ett språk i gangen da?

ghog
ghogInnlegg: 9455
17.01.12 20:19
Jotjar: Steinjo.

Takker.

gourmande
gourmandeInnlegg: 12610
17.01.12 20:43
Michael-Knight: Greit Bettan, du snakker svensk. Kan ikke du ikke holde deg til ett språk i gangen da?

Det er veldig vanskelig når man er to-språklig og musikalsk...

Bettan kjørte safe i kveld, vanskelig å trå feil med den menyen. Eneste jeg ville gjort annerledes var; ikke så tykke stykker av chèvre'n, og som Alfsen sa, laget penere toast-stykker.

Godt at hun fremhevet riving av salat! Likte også dressingen Alfsen foreslo.

PS: Hva sa Alfsen om kremen til "kladdtårtan"? Piske Seterrømme, og ha i ??? pluss noen vaniljefrø. Noen som husker?

Forøvrig er TVNs hjemmeside håpløs, men det er vi allerede enige om:-)

(Innlegget ble redigert 17.01.12 20:45)

gourmande
gourmandeInnlegg: 12610
17.01.12 22:53
gourmande: Piske Seterrømme, og ha i ??? pluss noen vaniljefrø. Noen som husker?

Kom på det selv! Litt revet sitronskall.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
17.01.12 23:03
gourmande: Likte også dressingen Alfsen foreslo.

Ja, den var herlig. Dette må testes snart.

Grei innsats, men stort sett var jo det ikke matlaging. Salat i dype tallerkener er en uting - spesielt når godsakene ligger på toppen.

Heldig han mannen som fikk steke 8 kamskjell den kvelden. Han gjorde en stor innstas.

gourmande
gourmandeInnlegg: 12610
18.01.12 08:49
DrSchwei: Salat i dype tallerkener er en uting -

Cæsar-salat: Masse lune kyllingfileter, crispy bacon og cherrytomater på toppen.  Under: Bare rucola og crouton'er... Ja, det er en uting.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
18.01.12 20:12

Ha!!

Der sa Alfsen det jeg egentlig har ment lenge, men ikke klart formulere og forklare tidligere:

Et godt stykke kjøtt (i dette tilfellet indrefilet) bør man IKKE langtidsssteke. Steker man under 110 grader får kjøttet "kokt kjøtt"-konsistens.

Meget opplysende for meg som aldri har vært noe begeistret for denne stekingen på 60-70 grader ! :-)

Alltid_Uansett
Alltid_UansettInnlegg: 7939
18.01.12 20:14
DrSchwei: Meget opplysende for meg som aldri har vært noe begeistret for denne stekingen på 60-70 grader ! :-)

Biff sous vide på 55* i et lass med timer, stort bedre blir det ikke

Alltid_Uansett
Alltid_UansettInnlegg: 7939
18.01.12 20:15

Ahh, er det slik man lager disse eggene! Alltid lurt på det!

Alltid_Uansett
Alltid_UansettInnlegg: 7939
18.01.12 20:18

Bugge virker som en veldig hyggelig fyr! Pluss at han har kanskje laget den vakreste juleplaten som noen gang er laget

bennyen
bennyenInnlegg: 12375
18.01.12 20:28

Jeg bare fatter ikke at folk klarer å lage mat med så  mye ræl på kjøkkenbenken...

Steinjo hadde  ca 3x3 cm til rådighet.

Litt bedre i dag, men bare litt,

Vårrullene så herlige ut!

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
18.01.12 20:34

Spesielt ettersom de hadde bodd der bare i uker, var det voldsomt ja. Jeg har HELT renska arbeidsplass over 1 meter mellom oppvask og komfyr, bare en liten bakk med råvarer og en skjærefjøl.

Meget bra mat hos Bugge, om enn litt lite "stålkontroll".

Myke asiatiske vårruller er noe av det beste - kan varieres i de uendelige, jeg pleier å ha scampi inni.

Ellers kan man jo lure litt på denne Gundersen: - Eg hadde lågge med begge ! Eg skal ligga med heila gjengen !

Men hva er dette - ekslusiv rom i shotglass?! Det var også ulekkert med snacks til drinkene på et vanlig serveringsfat.

 

(Innlegget ble redigert 18.01.12 20:36)

Michael-Knight
Michael-KnightInnlegg: 13098
19.01.12 20:02

Rimelig spesiell type denne Steinjo.

fisto
fistoInnlegg: 28816
19.01.12 20:13

Hehe, hoppet inn nå:-)

Og ser kun MG i et slags hawaiikostyme eller er det Thaikyllingtema ja  - mye blomster rundt halsen der i gården......

Hun hadde også mye rot på kjøkkenbenken. De likte visst maten.

 

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 47665
19.01.12 20:38

Ja, det var ikke noe å si på innsatsen. Utførelsen virket også grei, men litt mye det samme, da. Likevel fortjent seier, nettopp pga innsatsen.

Neste uke ser det ut til å være en rølpegjeng der jeg bare vet hvem en av de er, ser det ut til.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg