Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvilken restaurant var du på sist?

NYTT TEMA
DrSchwei

Innlegg: 51398
DrSchwei
11.10.20 10:30
KingKongHalvor: Gleder meg veldig til dette! :-)

Lett å forstå. Bra plass, selv om jeg ikke ble ekstremt begeistret ved mitt ene besøk. Spennende hva Hellstrøm kan frambringe av litt andre smaker!

KingKongHalvor

Innlegg: 54926
KingKongHalvor
17.10.20 23:57

Hub bar

Konseptet Afternoon Partea

Afternoon tea i tre etasjer, litt freshere variant av fingermat, Pukka te og en DJ som spiller en liste med en slags generisk chillemusikk. 
Helt ok mat, hyggelig service, god champagne til, men musikken var dessverre altfor høy, nesten umulig å føre en samtale over bordet. 

Terningkast 3

DrSchwei

Innlegg: 51398
DrSchwei
18.10.20 10:12
KingKongHalvor: Konseptet Afternoon Partea

Huff! :-D Takke meg til en gammaldags tedans. Nuvel. Har ikke testet disse tegreiene, er vel mest for damer eventuelt med følge etter shoppingen. Forstår markedet, for da kan jo damene få være i fred et par timer på lørdagen også.

Det som frister mest er disse scones med clotted cream. Men forstår det ikke ingår i HUB-konseptet. Leste for øvrig en anmeldelse der clotted cream var byttet ut med pisket krem, og det er no noe hel annet. Da hadde jeg blitt sur. Men uansett - styrer nok unna konseptet en stund til! :-)

(Innlegget ble redigert 18.10.20 10:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg