Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva er det verste måltidet du har spist?

NYTT TEMA
0gg0
0gg0Innlegg: 32040
18.04.18 08:02
malacay3: Da bør de faktisk holde seg til det og ikke legge ut en meny som insinuerer at de serverer mat.

Mener å huske at de hadde masse annet god mat da. Og øl.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13739
18.04.18 08:15

Hver gang eg ser eller hører ordet smultringer løser jeg sikringen på min revolver.

Når en er oppvokst på sparebluss på 60tallets gjenbruk av nyoppvarmet gammel smult så måtte jeg på det offentlige toalettet å brekke meg da jeg gikk forbi ei vogn dekket av smultringbilder ved det lokale kjøpesenteret nær videregående og ungdomskole igår. . Noe som vel kaltest berlinerboller går under samme kattegori. Lang kø av ungdommer , men de smaker vel bedre idag , but still.

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 9529
18.04.18 12:38

Ostebolle med skinke jeg kjøpte på Prix nettopp. Må være bakt for en uke siden. Så tørt at det er totalt uspiselig. Skjønner ikke hvorfor Prix fremdeles eksisterer. Dårlig utvalg og høye priser.

Qizz
QizzInnlegg: 166
21.04.18 02:07

Takk for mange morsomme innlegg! Jeg har ledd høyt flere ganger, mange er gode til å skrive og det gjør det ikke verre!

Jeg har ei venninne i København som jeg og sønnen besøkte for mange år siden. Hun skulle ha hjelp til å få bygd et garderobeskap og vi var hjelperne. For jobben fikk vi låne hennes soverom og hun skulle stå for maten. Vi syntes det var en grei deal. Første dagen serverte hun kalkunkjøttdeig kokt i vann. Ingen runder i steikepanna først, men rett i gryta med kjøttet. Deretter hadde hun i en flaske med hvitvin før hun serverte, den ble ikke kokt. Jeg satt ved kjøkkenbordet og fulgte med og var lamslått! Salt og pepper fikk vi ved bordet. Det var grusomt! Sønnen min som var 14 år var sjokkert og satt å brakk seg flere ganger. Etter maten fikk vi servert hver vår kopp med blodrensingste og det smakte gift, eller sånn som jeg forestiller meg at gift smaker. Jeg husker ikke de andre måltidene, men vi spiste godt før vi dro til hennes leilighet og var vel rimelig småspiste resten av dagene.

malacay3
malacay3Innlegg: 19234
23.04.18 23:17
0gg0: Mener å huske at de hadde masse annet god mat da. Og øl.

Du husker nok ølet best, der har jeg ikke noe å utsette.

Malacay

JOlsen
JOlsenInnlegg: 2591
03.05.18 11:12

Fersk blodpudding med hvit saus må være det verste, det var helt jævlig. Ellers er grønnsaksuppe noe av det verste. 

Nødutgang
NødutgangInnlegg: 17396
14.06.18 15:03

 Tarragona i Baskerland. Vi var på en restaurant på torget og jeg ville prøve reker siden jeg er fra Sørlandet og elsker skalldyr. Men de ni rekene var grillet, nesten svidd med skallet på i en panne sammen med et hav av olje. De var umulige å skrelle og bruk av bestikket gjorde bare til at de ble ødelagt. At jeg ikke fikk noe særlig av dem gjorde kanskje ikke så mye da de var ødelagt inni også.

 Jeg er glad i spansk vin og derfor burde rødvin også passe til dette, men for å bare understreke denne fiaskoen fikk jeg servert den eneste spanske vinen i mitt liv som jeg ikke har likt.

bjoro33
bjoro33Innlegg: 2758
14.06.18 16:12

Vi hadde leid oss en bil på Pellepones. Kjørte en hel dag rundt, spiste god gresk salat og god suvlaki til lunch. Men før vi kom tilbake til hotellet skrek magene etter mer mat. Så vi stoppet i utkanten av en liten landsby på en taverna for å spise en liten middag.

Ingen folk der, bortsett fra vertinnen og noen av landsbydamene. De satt ved et bord og skravlet mens de røykte. Og røykte. Ingen meny, og heller ingen engelskspråklige. Men vi forstod etterhvert at de hadde kylling, noe vi godt kunne tenke seg.

Vertinnen gikk først for å kle på seg. Hun gikk nemlig kun iført en skitten nattkjole. Hun så bedre ut med mer klær på. Vi så at hun ute i en gang øste opp noe fra en stor blå plastdunk. Hva, så vi ikke. Men det ble brakt inn på et kjøkken og varmet litt i en kjele. Det kom etterhvert på bordet til oss. En liten grå kylling til hver av oss, sammen med okra og gulerøtter. Muligens også poteter. Og det luktet eddik. Alle landsbyens katter og veps samlet seg raskt rundt bordet vi satt ved, og damene skravlet og røykte......men de holdt oss under oppsikt.

Kyllingen og grønnsakene hadde nok ligget i denne eddiklaken i en lang stund. Vi snakker uker heller enn dager. Mørt som jeg aldri har opplevd kylling før, men totalt uspiselig. Brødet vi fikk til maten va nok også rester etter da Jesus delte ut brød, tørt og hardt. Men uten mugg. 

Kattene fikk sine porsjoner, og så fort hostekulene fra damene ble kraftige nok, forsvant grønnsaker, Eddikgørr og kyllingskav ut lia til en ustelt hekk....med katteflokken i hælene. Brødrestene overlot vi til vepsene, de trengte nok noe til å bygge hus og hjem av. 

Av høflighet betalte vi, og jugde fram et efaristo før vi tuslet sultne til bilen.

(Innlegget ble redigert 14.06.18 16:23)

politikk
politikkInnlegg: 28499
12.07.18 04:52

Ouizz : veps på pølse som ble fort spyttet ut.   Ikke helt spist slik trådet spurte om.  Det må i tilfellet være multebær som smakte fryktelig men likevel ble svelgt.

prøvd brødskiver med parafinsmak ?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg