Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gode YouTube-kanaler

NYTT TEMA
DrSchwei

Innlegg: 53813
DrSchwei
24.01.21 17:24

Det finnes en drøss med matvideoer på nettet. Har stor glede av å en del gamle ting der, spesielt der kokker reiser ut i verden. Ellers har man jo kjendiser som Ramsay og lignende som er gode og instruktive. Men generelt synes jeg en god del av det som presenteres i våre dager er litt vel masete og skrytete.

En som er det motsatte er denne karen, Leif Mannerstöm, åpenbart en kjent kokk i Sverige. Det som er fint her er at han lager mye tradisjonsmat og en god del svenske retter som jeg selv ikke er kjent med, som ser gode ut. Det beste er kanskje likevel den avslappede stilen og at han tar seg god tid og kan fortelle litt om hvordan det var før osv.

Skikkelig avslappende snutter...

https://www.youtube.com/watch?v=bv95xni3n2A&t=29s

DrSchwei

Innlegg: 53813
DrSchwei
15.05.21 12:27

I en helt annen kategori. Ganske artig, sjarmerende stor kar, som spiser diverse rundt om kring i UK...

https://www.youtube.com/watch?v=qJTRbiUtfZg&t=820s

Avslappende fyr og seanse. Det er vel slik briter ofte prater, med "urrrallright love?" når det er damer bak disken, og "uuuuuuuurrrrallright mate?" når det er en mann. Thank you love, godbye love, cheers mate...

(Innlegget ble redigert 15.05.21 12:28)

fargerik

Innlegg: 72170
DrSchwei

Innlegg: 53813
DrSchwei
15.05.21 20:43

Akkurat i dag er det ifølge Facebook 8 år siden jeg spiste hos henne her... Og vi pratet en hel del. Og jeg fikk ikke dra ut i drosjen min før hun hadde sagt personlig farvel... :-D

https://www.youtube.com/watch?v=hM1vwaCl-_o

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg