Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Beste kameramobil i middels/lavt prissjikte?

NYTT TEMA
Scandinoco
ScandinocoInnlegg: 7198
03.06.18 00:54

Pleier ikke å bruke så veldig mange tusen på mobiler, men er veldig opptatt av at den må ha gode bilder. Helt til min Moto X Style falt i gulvet og skjermen ble smadret, var jeg veldig fornøyd med den, bildene er fortsatt veldig bra men telefonen "hangler". Kameraet har hele 21 MP, noe jeg ikke har funnet på noen andre telefoner i det prissjiktet (knapt på noen andre i det hele tatt). 

Noen som har gode erfaringer med mobiler i mer eller mindre samme prissjiktet? Som sagt er jeg mest interessert i kameraet, men også hvor lenge batteriet varer (ikke så veldig bra på Moto X). 

petterG
petterGInnlegg: 9488
03.06.18 08:21
Scandinoco: Kameraet har hele 21 MP, noe jeg ikke har funnet på noen andre telefoner i det prissjiktet (knapt på noen andre i det hele tatt).

Høy oppløsning på et mobilkamera sier ingenting om bildekvaliteten. Det er heller omvendt, færre pixler gir gjerne bedre kvalitet på bildene.

Scandinoco
ScandinocoInnlegg: 7198
10.06.18 23:45

Ingen forslag?

Klikk for å gå tilbake til toppen