Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sikkerhetskopiere Iphone 6s

NYTT TEMA
Kasper41
Kasper41Innlegg: 919
02.05.19 15:38

Hei! Når jeg prøvde å skru på telefonen min nå fryste hele telefonen på det hvite bildet med logoen i midten! Etter instruksjoner på apples nettsider koblet jeg den til pcen min for å oppdatere den via Itunes, fikk etter prosessen beskjed på pc-en om at en oppdatering på telefonen min ikke var mulig, og at jeg dermed må tilbakestille den, for å få den på.  Først her dukker problemet jeg faktisk lurer på opp, noen som vet hvordan jeg kan sikkerhetskopiere en Iphone som ikke er mulig å skru på?? 

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 37091
02.05.19 15:45

Har du forsøkt å holde nede både powerknappen og hjemknappen en god stund? En god gammeldags resetting. 

Kasper41
Kasper41Innlegg: 919
02.05.19 15:49

Ja, men da kommer jeg meg bare til en svart skjerm hvor det står at jeg må koble iphonen til Itunes....... noe jeg (naturligvis) har gjort. Det ender opp med at jeg får problemet jeg har skildret over 

titan_sable
titan_sableInnlegg: 62104
02.05.19 15:55
Kasper41: Ja, men da kommer jeg meg bare til en svart skjerm hvor det står at jeg må koble iphonen til Itunes....... noe jeg (naturligvis) har gjort. Det ender opp med at jeg får problemet jeg har skildret over

Det finnes program som hevder at de kan ta backup, men jeg vet ikke om de fungerer.

Søk opp backup bricked iphone 6s og se om du finner noe program som har gode (og troverdige) reviews. 

perchri
perchriInnlegg: 10437
29.08.19 17:11
Kasper41: Hei! Når jeg prøvde å skru på telefonen min nå fryste hele telefonen på det hvite bildet med logoen i midten! Etter instruksjoner på apples nettsider koblet jeg den til pcen min for å oppdatere den via Itunes, fikk etter prosessen beskjed på pc-en om at en oppdatering på telefonen min ikke var mulig, og at jeg dermed må tilbakestille den, for å få den på.  Først her dukker problemet jeg faktisk lurer på opp, noen som vet hvordan jeg kan sikkerhetskopiere en Iphone som ikke er mulig å skru på??

Sikkerhetskopiere en telefon etter at det har oppstått feil høres ikke fornuftig ut. Sikkerhetskopiere gjør men når telefonene er ny og den fungerer som den skal. Du har altså ingen sikkehetskopi og hente, hverken i icload eller itunes forstår jeg. Fabrikk resett telefonen, intetv annet å gjøre. Virker ikke det, er telefonen klar for dynga. Hvis den da blir brukbar, ta den med til merkeforhandler og sett den opp . Men du har mistet allt som ikke ligger på Sim.

Torotto
TorottoInnlegg: 17609
Bill_Babba
Bill_BabbaInnlegg: 5726
09.11.19 18:12

Mest sannsynlig, så har du en sikkerhetskopi fra bare få dager før du fikk problemer.


Det kan du sjekke via en Pc. og logge deg inn på din icloud. og lese hva du har av sikkerhetskopier.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg