Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hells Angels vokser i Norge.

NYTT TEMA
-juppi-

Innlegg: 6834
-juppi-
03.09.07 14:25
De tilhører de lovløse MC-gjengene som skaper sine egne lover og har valgt kriminaliteten som sin livsstil.
De er "konger" på veien tror de, som ingen klarer å ta. Så lenge gjengens beskytelse består, er de trygge. Men hvem av dem kan du egentlig stole på?

I USA`s stater livnærer de seg gjennom 70-80 klubber på salg av narkotika. Hva skjer i Norge? Og hvem klubb i USA er Norge tilknyttet? For Norge er ikke selvstendig Hells Angels organisasjon. Dette er pyramidevirksomhet. Liker heller ikke deres kvinnesyn som kan sammenlignes med muslimsk kulturisme. Kvinnenes burka i MC miljøet er? Ja se selv. Og flerkoneri er også tilatt blandt brødrene.
Astralico

Innlegg: 1798
Astralico
03.09.07 17:16
de kriminelle dreper hverandre. det er vel slikt myndighetene vil ha det. narkotika om ikke hells angles selger det så blir det solgt av tyrkere, pakistanere ol som med oslo. naziser selger vel ikke stoff som jeg har forstått. blitz vet jeg ikke så mye om. kansje dem skal krige litt så politiet slipper å bruke så mye ressurser. men hva forventer du, når det kun går i
rnb så blir folk lei av dette falske sellout samfunnet, det er på sin plass og ha sine egne klubber og musikk hvor en slipper dette vrøvlet som har tatt opp 100% av den offentlige plass.

ser ikke så mye til banditter her eller innvandrer røvere og kjeltringer og annet upopulært.

du får ha lykke til med din blogg.
-juppi-

Innlegg: 6834
-juppi-
03.09.07 21:07
Taushet er hva de ønsker ja.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg