Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvor lang tid tar det å kjøre inn en 125cc?

NYTT TEMA
Just_Ask

Innlegg: 6
Just_Ask
20.03.18 23:08

Hei, jeg vurderer å kjøpe meg en Suzuki GSX r125 Til sommeren, men hvor langt må egentlig denne motorsykkelen kjøres før motoren er ferdig innkjørt (, og hvor lang tid tar det)? Er ganske ny til motorsykler og har både hørt at motoren burde brukes forsiktig ved innkjøring og det at den burde bli "herjet" litt med på starten. 

Håper jeg får svar på spørsmål, setter pris på alle svar!

Blekkpenn

Innlegg: 1258
Blekkpenn
24.03.18 14:47

Kjør variert i en periode men ikke press motoren på lave turtall. Turtallet bør holdes på 3-4000 spesiellt med 2 på. Om lidt tråkker du til for å finne ut hva den er god for. En mc blir som en hund lik eieren. Husk trafikkreglene, kjør passivt, på mc har du ikke tyngde til å hevde din rett, i alle situasjoner vil du bli den tapende part.

stjerta

Innlegg: 3910
stjerta
03.09.18 06:40

Har nylig kjøpt scooter til jobbkjøring. Er det noe problemer å dele opp innkjøringen på høst og vår? Altså å vinterlagre uten å ha gjennomført førstegang servicen?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg