Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

MC-Lappen! Noen som kan hjelpe meg?

NYTT TEMA
Bopfunk

Innlegg: 210
Bopfunk
26.04.02 21:28
Jeg har tenkt til å bruke noe av sommeren til å ta mc-lappen, men har ikke fryktelig mye tid å ta av... Jeg mener å ha hørt om en kjøreskole, visstnok i Drammen, hvor men intensivt kan ta lappen på MC mens man bor der. En slags internat-kjøreskole med andre ord. Er det noen som vet om dette stemmer, eller om det fins andre slike steder rundt Oslo en plass? Jeg har prøvd å søke på nettet uten resultat en tid og tenkte at jeg skulle prøve meg her. Jeg ville være svært takknemlig for hjelp!!!
jippii

Innlegg: 2
jippii
30.04.02 09:53
Bare et lite tips så du ikke blir en på statistikken....
Kanskje greit med intensivkurs på bil hvor du sitter litt mer beskyttet, skal du derimot kjøre sykkel er det kanskje lurt å ikke stresse alt for mye med opplæringen da det kan virke som om det er oss ( motorsykklister ) mot røkla....
Har fler enn en gang vært ute for bilister som er ute etter å "sperre" og som aldri har hørt om dødsone osv.. speil hva er det ??
Uansett så får du ha lykke til, her er etpar linker til noen som vistnok tilbyr pakkeløsninger som skal være rimelige intensive.. et på Sinsen i Oslo og et på Lier utenfor Drammen.

http://www.sinsen.net/
http://www.laerogkjoer.no/mcmo.html
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg