Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FrP og Høyre mest MC-vennlige!!!

NYTT TEMA
munch

Innlegg: 4939
munch
29.08.01 23:32
AFTENPOSTEN:

Fremskrittspartiet og Høyre som kom med de største løftene da politikere møtte motorsykkelfolket utenfor Tyrigrava Kro sør for Oslo onsdag kveld.

Trond Helleland (h) og Siv Jensen (frp) kom med klare meldinger om at de vil halvere årsavgiften for de motoriserte tohjulingene og fjerne momsen på kjøreopplæring. Det var kanskje derfor ikke unaturlig at de høstet mest bifall hos de anslagsvis 1.000 motorsyklistene som var møtt opp sammen med syklene sine til valgmøtet - et møte Helleland mente var det største til nå i valgkampen.


De to politikerne ble sammen med representanter for Ap, KrF, Sp, SV og Venstre kjørt fra Stortinget på motorsykkel av folk fra arrangøren, Norsk Motorsykkel Union (NMCU).


Kjøretur ga mersmak
Odd Einar Dørum (V) som er redd for å fly og som ikke har sertifikat, betegnet den flere mil lange kjøreturen til Tyrigrava ved Gjersøen i Oppegård kommune som glitrende.

- Det var noe som ga mersmak, sa Dørum. Og Siv Jensen trivdes som eksosrype. Betegnelsen eksosrype er muligens noe fossil siden stadig flere kvinner kjører motorsykkel uten å sitte på baksetet. Jensen kjører ikke selv.

- Men har sittet bakpå mange ganger, fortalte hun etter å ha steget av transportmiddelet som bragte henne til Tyrigrava - et samlingssted for mc-folket i Oslo-området.


MC og kastrerte katter
Møtelederen, Claus Diseth, i NMCU slo ved møtets begynnelsen fast at det står lite om motorsykkelpolitikk i partiprogrammene, mens det ifølge samme Diseth finnes forslag om å bruke 50 millioner kroner fra statskassen til kastrering av katter. Som svar på slagordet og utspillet,"To hjul - halv avgift", lovetHelleland og Jensen dem nettopp halv avgift om parteiene får makten. Dørum sa at han måtte få tenke på saken etter et Diseth hadde gjort oppmerksom på hvor miljøvennlig motorsykkelen er i forhold til bilen, den kjører blant annet på to hjul og har ikke pigger om vinteren


Dumt med moms
Alle de tilstedeværende politikerne ga uttrykk for at det var dumt å innføre moms på kjøreopplæring, men bare Helleland og Jensen erklærte at de ønsket å fjerne den. Eirin Sund fra Ap gikk inn for å legge deler av kjøreopplæringen inn i skolen. Dørum likte ikke forslaget og sa skolen har altfor mange oppgaver fra før og heller burde bruke tiden på å gi skoleungdommen skikkelig undervisning i de vanlige skolefagene.
starionturbo

Innlegg: 7097
starionturbo
05.09.01 16:51
Men fortsatt er det så få som stemmer frp.. Vannvittig synd!!


Tror ting hadde blitt lettere for alle som liker både 2 og 4 hjul om frp kom igjenom.. Høyre er jo litt bedring og men frp er det beste partiet ,ingen tvil!
anammi

Innlegg: 139
anammi
28.09.01 06:55
Hir hir hir i alll evighet, stemme Frp og høyere fordi de er Mc vennlige!!! ja det er akuratt det Norge trenger, et par flere Motorsyklister med Frp tattoveringer rundt om i veiene i Norge, så skal resten av problemene i landet løse av seg selv, og da kan vi bare takke og bukke forran kontoret til Frp på jongstorget og beklage dypt at "vi viste ikke at dere var våres egentlige frelsere, ellers hadde vi stemt Frp for lenge lenge siden! " så synd at denne opplysningen ikke kom ut tidligere før valget, for da hadde jeg og mange andre stemt på Frp, Vår nye frelser.

Snakk om Motorhead!!!.
staleg

Innlegg: 505
staleg
28.09.01 15:24
Ap-Rose og LO emblem blir vel mye finere som tatovering, tenker jeg!
Dessuten har vi jo så mye å takke Ap for! Det var jo de som bygde opp landet, ikke sant? (Pjuk pjuk)
(ikke bli stående for lenge bak V-maxen min hvis du ikke liker munnen full av asfalt og gummi)
PrimærDNS

Innlegg: 577
PrimærDNS
04.10.01 03:35
Kva? V- maxsen din? ja vel.lool, det er så lite liv her på Mc sidene, kva gjør dere?
Larxius

Innlegg: 8125
Larxius
06.10.01 14:45
Jeg kjører MC, og syns avgiftene er naturlig ettersom vi forurrenser.

Men det hadde vært morsomt å starte en motkampanje til disse dropp bilen greiene, kinne F.eks regnet ut hvor mange barn du redder på mila.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg