Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Norge trenger en mer radikal politikk

NYTT TEMA
frode57
frode57Innlegg: 1618
09.08.17 08:24

Det er trist når Ap stiller opp med Støre som statsministerkandidat. For han står ikke for noe radikalt annet enn Erna.

Det blir for mye Lean og New managment poltikk , stoppeklokke politikk.

Vi ser det i privatiseringsbølgen som Ap tillot.

Vi må få slutt på den profitt tekningen som foregår. Nå er det på tide å verne om norske arbeidsplasser og sørge for at nordmenn klarer seg i dagliglivet.

Med to krakk med noen få tiårs mellomrom så har frp, høyres og ap sin politikk vist seg udugelig.  Vi må sørge for å få kontroll på norske verdier. Vi må ikke selge ut norsk vannkraft og skogindustri. 

Om ikke Ap skjønner at det er slutt på frihandelsregimet i verden så kommer nok folk til å gjøre opprør etter hvert.  For når det blir sult blant folk så vil nok folk banke på dørene til de rette politikerne.

frode57
frode57Innlegg: 1618
10.08.17 08:22

Når sulten blir for påtrengende så vil  opprøret komme.

Prhttp://www.nettavisen.no/na24/kraftig-prisoppgang-pa-matvarer/3423362589.htmlisene stiger mens avisene tier.

Skal vi da innsette en regjering som vil sette Sp ved makta og øke skattene ?

Det er noe med å skjønne hvilke tider vi er inne i .

Fattigdom og armod lurer bak neste sving.

 

Columbus_3
Columbus_3Innlegg: 9479
10.08.17 08:35
frode57: Fattigdom og armod lurer bak neste sving.

Det tror jeg ikke vil skje, selv ved et eventuelt regjeringsskifte.

frode57
frode57Innlegg: 1618
10.08.17 13:40

Jeg tror kanskje det ikke spiller noen stor rolle . De skjønner ikke hva som holder på å skje. Politikerne er så til de grader frakoblet det virkelige liv at de ikke skjønner seg på samtiden.

Nå blir mine spådommer om resesjon og depresjon virkelighet.

Leieprisene stuper på Oslo Vest. Det skal stå mange tomme leiligheter når 2018 er her. 

Det er allerede mye skjult fattigdom der ute. Nå skal den frem i lyset og mange vil om mulig forlate landet og søke jobb andre steder. Frp sin retorikk er jo med å bidrar i så måte.

Ap er på mange måter en altfor lite radikal gruppe . Reaksjonære og lite innsiktsfulle mennesker som tror på globaliseringen uten å ta innover seg globaliseringens bakside. 

 

RogerMaar
RogerMaarInnlegg: 3309
11.08.17 11:05
frode57: Ap er på mange måter en altfor lite radikal gruppe . Reaksjonære og lite innsiktsfulle mennesker som tror på globaliseringen uten å ta innover seg globaliseringens bakside.

Problemet er jo da at de som er mer radikale (SV, Rødt, MDG) også er globalister på sin hals. T.o.m. landegrensene er rasistiske ifølge mange av disse. Kommer det horder av syklister over Finnmarksgrensa? Gi dem statsborgerskap før de har stått av sykkelen.

Om du så bare kikker på globaliseringens baksider vil det medføre umiddelbar utfrysing og nazifisering.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 9777
11.08.17 11:08

Drømmen er vel å få Norge til å bli ett sosialistisk paradis som Venezuela er blitt.

Mikey666
Mikey666Innlegg: 800
13.08.17 20:05
frode57: Vi må få slutt på den profitt tekningen som foregår. Nå er det på tide å verne om norske arbeidsplasser og sørge for at nordmenn klarer seg i dagliglivet.

Den beste måten å verne om norske arbeidsplasser er å tenke profitt. Bedrifter som over tid ikke er profitable går konkurs.

frode57
frode57Innlegg: 1618
14.08.17 10:08

Siv skulle forandre systemet! Velferdsstaten. !!

Det er eierskapet og etterspørselen etter tjenester og varer som avgjør hvor godt en får avsetning av en vare. Suksessen med Europa var jo i sin tid laugvirksomheten som Rotary og Lions og andre særskilte næringslaug stod for hvor næringslivet kunne snakke i det skjulte om handelssamarbeid.

Dette later til å være glemt.

Frihandel er aldri slik man tror det er . Se på avtalene som gjøres om større kontrakter på store innkjøp land i mellom. Gjenkjøpsavtaler.

Tyskland har vært flinke overfor kineserne på dette.

Så kan man alltid dra frem Venezuela men Kina er fortsatt et kommunistisk land, selv om det har tatt i bruk kapitalistiske virkemidler. Men det skal det ikke fokuseres på.

Norge er blitt veldig amerikanisert. Men vi skjeller jo ut dette amerikanske mens vi holder på å bygge ut det todelte helsevesenet. 

Norge trenger nå mer statlig inngripen mot råkapitalistene. Og det må gripes inn mot bolighaiene med Selvaag, Thon og Obos i spissen.

Det må undersøkes hvordan det kan ha seg at hver 3 ikke klarer videregående og om det er noe problem at så mange faller utenfor. Det kan jo være slik at det ikke er noen gullrekke som skimter i horisonten selv om en har videregående.

Og hvor uhyrlig er vel faktisk påstanden fra undervisningsministeren om at en er stemplet ut av samfunnet allerede fra dag 1 fra visse grupper som kommer til skolen. '

Da har vi et sykt samfunn.!!

Jeg vet jo at foreldre må hjelpe barna sine i skolen.

Og de rike får i mange tilfeller enten arvet rikdommen sin eller tillært seg kunnskapen til utdannelse gjennom foreldres kompetanse . Da har vi fått et samfunn som vil kollapse etter hvert. Når håpet for de nederst på stigen er over så kommer opprøret.

Det absurde med det norske og vestlige er den propaganda misjon skolen har mer enn å frembringe gode kunnskapsrike mennesker.

Dette hemmer næringslivet. Vi må ha dyktige arbeidsfolk. Vi må også kunne historien vår. Ikke gjenta tabbene fra tidligere tider.

Norge er et rikt land. Vi må verne om våre verdier og ikke selge de ut. Det er noe med det amerikanske med å undergrave land for å bekomme seg billige råvarer. Det er underkommunisert i det norske.

Derfor var det viktig med oljefondet , å ha penger på bok. Det var der Venezuela dummet seg ut. Og de burde gjort som sosialistene i Nicaragua og latt opposisjonen få ta over makta. For når oljeprisen sank så klarer ingen å snu den skuta over natta.

Men se på hvordan amerikanske rådgivere klarte å gjøre seg upopulær i Russland under Jeltsin. 

Drømmen er å fortsatt ha et godt samfunn som vi alle bidrar inn til og alle får dekt det de trenger av kommune og stat etter behov. Velferdsstat.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg