Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

ELKJØP GIR DEG B-VARER

NYTT TEMA
coffin_corner
coffin_cornerInnlegg: 1990
31.05.19 19:20

idag kan vi pånytt lese om en forbruker som har kjøpt tv hos Elkjøp og kommet hjem med en bruktvare...det er ikke mangen månedene siden sist, rundt juletider  , at en jente opplevde å få en brukt vare fra elkjøp...

det er noe du skal se godt etter  når du kjøper et eller annet på elkjøp..hvis selgeren tasser seg avgårde til et lager for å hente det du skal ha , og kommer tilbake med en ikke-forseglet boks..så kan du regne med at det som er i den boksen er noe en annen kunde har levert tilbake...samme hvis du går på hentelageret og de komer med en åpnet eske...B-vare..

hvis varen ligger forseglet i butikkhyllen så er det OK..da er varen ny...

til elkjøp ; DET ER INGEN GRUNN TIL AT DERE BRYTER FORSEGLINGER PÅ IMPORTVARENE DERES, DET ENESTE DERE TRENGER ER Å REGISTRERE VARENE INN..FORSEGLINGEN KAN BRYTES I PÅSYN MED KUNDEN SOM HAR KJØPT PRODUKTET , SLIK AT BEGGE PARTER SER PRODUKTET...

 

dette er blitt en trend hos elkjøp, å selge ikkeforseglede varer...

slik de hadde trenden med å ha parabolantenner til kr 1 i kampnajeavisene sine for 20 år siden..når en kom for å kjøpe produktet , samtidig som kampanjen startet...utsolgt...de hadde aldri hatt prioduktet i hylla..

de bedrar i presens og det er dt de har gjort tidligere oxo...

vær obs, spesielt på elkjøp.. det går knapt 3 mnd mellom hver sak i media..

Klikk for å gå tilbake til toppen