Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Utlysning: Vi søker flere moderatorer

NYTT TEMA
oyssol

Innlegg: 234
oyssol
18.12.20 15:47

Er du en engasjert og aktiv VGD-bruker som ønsker å gjøre VGD bedre for alle? Vi søker nå etter de mest konstruktive og aktive entusiastene av VGD, som ønsker å bidra til et bedre nettsted.

Hva gjør en moderator?

En moderator skal gjennom sitt frivillige verv i all hovedsak bidra med å hjelpe og veilede nye brukere og være et godt forbilde for resten av brukerne våre. VGD-moderatorene sørger også for at brukerne våre holder seg til reglene, og skal bidra til å dyrke god debattkultur. Moderatorene får naturligvis tilgang til moderatorverktøy, men dette er ikke et verv for dem som liker å bruke pisken. Vi presiserer også at de ikke får tilgang til personopplysninger.

Du får også et innblikk videreutviklingen av VGD, og skal få tilgang til tidlig betatesting av nye funksjoner. 

Kvalifikasjoner:

Du må være fylt 18 år, og ha vært medlem av VGD i minst 6 måneder. Du bør også ha noen hundre innlegg, slik at vi har mulighet til å bedømme engasjement og saklighet.

Utenom det krever vi at du er aktiv, engasjert og opptatt av å gjøre VGD bedre!

Søknadsfrist: 3. januar. Inntaket begynner etter at fristen er gått ut.

Søknaden fylles inn i denne lenken. Du kan også velge å sende søknaden på e-post til diskusjon@vg.no. Emnefeltet skal da merkes med: Søknad VGD-moderator.

/ Øystein

(Innlegget ble redigert 28.12.20 19:21)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg