Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Kreditkassen bør seljast - men hald på DnB

NYTT TEMA
norig

Innlegg: 7
norig
04.11.99 11:24
Eit sal av Kreditkassen til MeritaNordbanken vil fremja tevlingi i norsk finansnæring, til gleda for oss bankkundar. Men det er samstundes viktugt å ha ein stor bank i norsk eige (eller er det eigentleg det?). Dette bør vera DnB. Denne banken lyt utstyrast med nok eigenkapital til å verta ein leiande nordisk bank, dvs nok eigenkapital til å gjennomføra uppkjøp i utlandet.
tech

Innlegg: 211
tech
19.11.99 13:26
Hei Norig!

Nå ser det ut som at du får det som du vil, jfr de siste uttalelser i media fra de ansvarlige politikerne våre.
Det er jo mulig at dette er det beste også, nå slipper vi jo ihvertfall at K-bank og DNB slår seg sammen, _det_ hadde ført til oppsigelser det.

Mvh
tech.
mongoen

Innlegg: 9
mongoen
20.11.99 02:52
Storebrand, Kredittkassen og DnB bør slaas sammen til ett stort konsern. Dermed kan vi spare kostnader gjennom rasjonalsiering. Lederen for konsernet bør vaere Korsvold! Aaser og Heiberg i DnB er inkompetente, og Ruud i Kreditkassen mangler visjoner!
mach

Innlegg: 1286
mach
21.11.99 10:09
De fleste eksperter mener at vi står overfor en uunngåelig omstrukturering av norsk finansnæring med færre og større aktører, og med et større innslag av utenlandske institusjoner.

I en slik situasjon kan det være fordelaktig om en kommer utviklingen i forkjøpet og fusjonerer de to største bankene samt Storebrand for å få en slagkraftig bank hvor eierskapet fortsatt er norsk.

Med det krevet mot. Er Restad tøff nok?

Mvh
Mach
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg