Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Din gjerrigste opplevelse ...

NYTT TEMA
WastedYears
WastedYearsInnlegg: 869
09.09.06 02:38
Er enig med at den drikken som blir igjen får den som hadde vorspielet. Så mye lurere å ta med deg spriten på en cola flaske isteden. Kan ikke skjønne hva du skal ha med en hel flaske for sålenge du vet du ikke drikker hele ;)
"After all that you really do have to ask yourself if it was all worth it... course it fucking was!"
Hannenord
HannenordInnlegg: 1296
09.09.06 03:47
hehe.. denne tråden er genial! Har ikke fått gjort mye arbeid på grunn av denne..

Må fortelle om en kjenning av meg som fikk seg en parkeringsbot da han var på en runde rundt i byen for mange småærender. Han tenkte at så lenge han først hadde fått den, så kunne han like gjerne la den ligge fordi da kom han ikke til å få noen flere bøter på sin runde (for å spare seg parkeringspenger naturligvis). Da han var ferdig på runden, tok han av boten og la den inni bilen. Kom hjem, skulle betale den, og oppdaget at inni plastlommen hvor boten lå, var det 4 bøter!! Parkeringsvaktene hadde jo naturligvis lagt bøtene i den samme plastlommen!!
KingN
KingNInnlegg: 7566
10.09.06 18:03
11 år ja! Hehe ... Ok. ;-D
YriGeller
YriGellerInnlegg: 75
10.09.06 23:08
Vet ikke helt om denne passer inn her, men jeg jobber på ett senter med omsorgsboliger hvor vi har mentalt tilbakestående som bor fast. Foreldrene til disse er mange av de snodigste menneskene jeg har møtt.

Moren til en av disse er sykelig opptatt av at vi som jobber der ikke skal ta/låne noe som helst av det han har i leiligheten. Det er vel egentlig forståelig med tanke på at dette er mennesker som er veldig sårbar for å bli utnyttet, men det får være grenser. Her om dagen ringte hun fly forbannet over at det manglet ett par sokker i skuffens hans og beskyldte med en eneste gang den eneste mørkhudede av de ansatte for å ha stjelt disse og krevde at vi umiddelbart burde gjennomsøke skapet hans.

Dette er vel en salig blanding av rasisme og ekstrem gjerrighet, men uansett ganske utrolig. Vi er faktisk ansatte som bruker masse av vår tid på å ta vare på sønnen hennes og gi ham ett verdig liv også presterer hun å anklage oss for noe så banalt.. blir helt matt..
båsbård
båsbårdInnlegg: 435
11.09.06 09:40
Hannenord skrev:
hehe.. denne tråden er genial! Har ikke fått gjort mye arbeid på grunn av denne..

Må fortelle om en kjenning av meg som fikk seg en parkeringsbot da han var på en runde rundt i byen for mange småærender. Han tenkte at så lenge han først hadde fått den, så kunne han like gjerne la den ligge fordi da kom han ikke til å få noen flere bøter på sin runde (for å spare seg parkeringspenger naturligvis). Da han var ferdig på runden, tok han av boten og la den inni bilen. Kom hjem, skulle betale den, og oppdaget at inni plastlommen hvor boten lå, var det 4 bøter!! Parkeringsvaktene hadde jo naturligvis lagt bøtene i den samme plastlommen!!

-------------------------
Dette kan da umulig være lovlig. Du blir jo "dømt" 4 ganger for samme forseelse. Samme som om UP skulle hatt 4 kamera i en 60-sone, og dersom du kjørte i 80 gjennom sonen, så fikk du 4 fartsbøter.
boot
bootInnlegg: 2045
11.09.06 10:21
Han hadde vel stått på forskjellige plasser.
Ny plass - ny bot.

Parkometer-tantene vil jo huske at det ikke er de som har skrevet bota når de får øye på den.

En kompis av meg tenkte sannsynlighet da bomringen i Oslo var ny. Han trodde ikke sannsynligheten for bot var stor. Dette tror jeg var før brikkesystemet var i drift og kun kameraer til ta stikkprøver. Han fikk ei bot og fortsatte likevel som før - å kjøre i abonnement-feltet og satse på flaks. Etter hvert dukka det opp 4 bøter til.
Da ble det ikke fullt så rimelig totalt. Tror hver var på 250,-. Men dette må ha vært før 2000....når kom egentlig ringen?
LiKri
LiKriInnlegg: 8162
15.09.06 12:31
KingN skrev:
Det må vel kunne gå an å høflig takke nei til å kjøpe de gjenstandene av ham vel? ;-)
Kanskje heller kreve betalt av ham for bortkjøringen, dersom de fremdeles står der når dere overtar...

--- Jeg gjorde det, etter først å ha spurt om å få komme og se på det igjen noe jeg ikke fikk lov til... Det var heldigvis veldig lite som sto igjen, en gammel lenestol og et respatexbord. Hybelkomfyrene sto også igjen, noe de også skulle gjøre (uten betaling) siden det er fastmontert utstyr.

Lykke til med nytt hus forresten da! :-)

--- Takk, takk :) Vi er nå de lykkelige eiere av et stort hus og masse jobb hehe.

lemmy
lemmyInnlegg: 431
28.09.06 20:08
Opp!

Heil Hollywood,

Lemmy
StevieY
StevieYInnlegg: 27599
19.10.06 02:30
Godt ned på side 3? Skjerpings...
EdwardGierek
EdwardGierekInnlegg: 2623
19.10.06 17:23
Fyren jeg skal fortelle om er ekstremt gjerrig. Det er så gjennomført at han faktisk er blitt ganske rik. Om historien er om gjerrighet, vel les og døm, den går som følger:

Han hadde en fin Mercedes, men nektet å betale dyr kasko-forsikring. Han hadde også en gammel lastebil, som ble brukt som en slags gårdsbil. Han hadde også en dobbelt-garasje, med to garasjeporter med bærende "søyle" mellom.

En dag står Mercedes'en parkert utenfor garasjen, mens han driver på med et eller annet på tunet med lastebilen. Av en eller annen grunn kommer lastebilen i bevegelse, kjører på egen hånd. Den treffer Mercedesen og dytter denne inn i stolpen mellom garasjeportene (som står åpne) og knekker stolpen, med det resultat at hele garasjetaket knekker sammen og fallen ned på Mercedesen. Ingen forsikring, resultat: Reparasjon av Mercedes og bygging av ny garasje.
Spartana
SpartanaInnlegg: 5776
20.10.06 19:11
I følge norsk lov skal alle kjøretøy ha ansvarsforsikring. Dvs. at skaden på Merca og garasjen skal dekkes av forsikringen på lastebilen.

Her tror jeg du tar feil.
Toml
TomlInnlegg: 4276
22.10.06 01:28
Kasko og ansvar er to forskjellige ting. Kasko er frivillig og ansvar er påbudt. Ansvarsforsikring dekker vel kun skade på andre sine biler?
Hauskall
HauskallInnlegg: 141
23.10.06 09:42
Riktig!
Man kan ikke komme i ansvar mot seg selv.
FAL/BAL
boot
bootInnlegg: 2045
23.10.06 11:30

Men hva hvis garasjen og mannmedhatt-bilen stod på kona?
unitedtjo2
unitedtjo2Innlegg: 392
08.11.06 04:35
OPP
Antistatic
AntistaticInnlegg: 141
08.11.06 14:51
immelmann skrev:

Lurer på om slike folk selv tenker over hvor kjipe de er.
Spesielt kjipt er det hvis man er i utlandet og får masse tekstmeldinger fra en "venn" i Norge. Og når denne "vennen" selv reiser til utlandet, og man får melding på mobilen fra vedkommende: "ikke send melding, det er dyrt å motta".
-----------------
Hei, vet ikke om du har fått noen tilbakemelding på dette, men det er jo faktisk helt feil. Det er ALLTID gratis å motta SMS i utlandet. Det er å sende fra utlandet som er dyrt.... :-) men det er en generell misforståelse..... :-)
larsemann_1982
larsemann_1982Innlegg: 1187
08.11.06 17:59

Gjerrig og gjerrig..

En kamerat av meg som ikke ville kjøpe noe i oslo når vi skulle se fotballkamp, så han hadde tatt med seg 3 stykker med grandiosa på innerlomma. Ganske så gjerrig spør du meg..
Zabel
ZabelInnlegg: 3875
13.11.06 17:35
Jeg hadde også unngått å legge igjen penger i drittbyen Oslo :)
radier3002
radier3002Innlegg: 7656
14.11.06 14:49
Zabel skrev:
Jeg hadde også unngått å legge igjen penger i drittbyen Oslo :)

Da synes jeg du skulle holde deg unna drittbyen også.
vemo72
vemo72Innlegg: 2750
15.11.06 22:05
Nå har jeg sittet pal ved PC`n til øyet ble stort og vått! Og ledd har jeg! Flott at denne tråden ble tatt fram igjen!
Jeg har en bekjent som er lik mye det som tidligere er beskreevet. Han er også verdens mest hjelpsomme når det kommer til flytting og hiving for gutta i gjengen-vel å merke hvis det er snakk omm å kaste ting, for da tar han det med seg og averterer det på FINN.NO! Hver gang noes skal ha kastet noe, ringer dem han og ymter om fyllinga, vips, så har han hentet "godset"! Hvem lurer hvem, men alle er fornøyd. Unntatt dama som er drittlei ødelagte motorer, kjøleskap og alskens søppel i hele hagen. Katta dems lå død i hagen i over tre uker før den tilfeldigvis ble oppdaget!
Samme fyren drikker aldri sammen med forloveden sin hvis det innebærer bilkjøring, for taxi er for dyrt. Men det skal han ha; han kjører gjerne selv, samtidig som han krever bensinpenger tilsvarende taxi av sine naboer/venner, når han og dama allikevel skal hjem. Jeg hadde dødd av flauhet!
Ho ho ho, han er ubetalelig den fyren! Men kanskje derfor han har mye penger også. (Men hvor gøy har han det?)
Spartana
SpartanaInnlegg: 5776
15.11.06 22:26
Qoute: "Katta dems lå død i hagen i over tre uker før den tilfeldigvis ble oppdaget!".

Ha ha :-)
antoinette
antoinetteInnlegg: 2293
16.11.06 11:26

Vi var tre vennepar på et helgebesøk. Mannen til den ene skulle hugge ved for huseieren, og hugget seg selv i foten. Blodet fosset, og eieren av huset fant fram et par hvite tennissokker for å surre rundt foten mens de dro til sykehuset.

En uke etterpå ringte han som eide sokkene og lurte på om han snart fikk dem igjen..

Vanlige, hvite tennissokker, kjøpt på Spar.

antoinette
antoinetteInnlegg: 2293
16.11.06 11:37

Antistatic skrev:
Hei, vet ikke om du har fått noen tilbakemelding på dette, men det er jo faktisk helt feil. Det er ALLTID gratis å motta SMS i utlandet. Det er å sende fra utlandet som er dyrt.... :-) men det er en generell misforståelse....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Du er kanskje en av de som tror det er gratis å bli oppringt på mobil i utlandet også..?

Tyaces
TyacesInnlegg: 1081
16.11.06 12:13
Du e vel kanskje ein slik som har mobil også...

Fikk flashback til reklamen her ja
boot
bootInnlegg: 2045
17.11.06 23:37
Nå må dere slutte å tulle.
Det er jo alltid den som ringer som betaler for samtalen.


;-)


BTW
Han som ville ha igjen blodige istøkkerhogde sokker hører jeg gjerne mer om...

...uff, ikke hogd i filler, men i alle fall blodige.
J Nissen
J NissenInnlegg: 46560
17.11.06 23:38
antoinette skrev:

Antistatic skrev:
Hei, vet ikke om du har fått noen tilbakemelding på dette, men det er jo faktisk helt feil. Det er ALLTID gratis å motta SMS i utlandet. Det er å sende fra utlandet som er dyrt.... :-) men det er en generell misforståelse....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Du er kanskje en av de som tror det er gratis å bli oppringt på mobil i utlandet også..?
---

Forskjellen er at man kan velge å ta i mot samtaler. MMS'er koster det å motta grunnet GPRS-forbindelsen som settes opp. Men disse kan man velge å ikke laste ned når man er utenlands.

Det VAR en periode det kostet med SMS-mottak, det er det slutt på.
Mottak av samtale koster selvsagt :)
kennis82
kennis82Innlegg: 11032
20.11.06 19:30
antoinette skrev:

Vi var tre vennepar på et helgebesøk. Mannen til den ene skulle hugge ved for huseieren, og hugget seg selv i foten. Blodet fosset, og eieren av huset fant fram et par hvite tennissokker for å surre rundt foten mens de dro til sykehuset.

En uke etterpå ringte han som eide sokkene og lurte på om han snart fikk dem igjen..

Vanlige, hvite tennissokker, kjøpt på Spar.
>>Er det mulig? Tror jeg hadde pakket de blodige sokkene inn i pent papir og levert tilbake på høflig vis.
LiKri
LiKriInnlegg: 8162
08.12.06 10:46
Bump.

oilrig
oilrigInnlegg: 244
08.12.06 11:43
Jeg så 4 voksne velkledde svensker dele et glass vann på ferga fra Moss til Horten.
EdwardGierek
EdwardGierekInnlegg: 2623
08.12.06 16:20
oilrig skrev:
Jeg så 4 voksne velkledde svensker dele et glass vann på ferga fra Moss til Horten.
__________________________________________________________________
Det er ikke helt sikkert det har noe med gjerrighet å gjøre. Jeg har prøvd kaffen og maten på Bastøfergen, og vannet er sannsynligvis det beste de har.

Men de kunne jo ha kostet på seg et glass hver ;-)
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg