Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Din gjerrigste opplevelse ...

NYTT TEMA
solitude
solitudeInnlegg: 4621
08.12.06 16:30
Kjender ikke til den aktuelle fergen selv, men generelt er jo både mat og drikke elendig og selges til ublu priser på fergerne. En bitteliten slice fra en vanlig frosenpizza (de der til 25 kr) har jeg set på tilbud til 49 spenn på "danskebåten" til Stenaline. Svineri, rett og slett. Da gikk jeg hellere dødssulten de 9 timer. I det minste er der litt mer reel mat til en litt mindre ublu pris å få på Colorline's danskeferge, men neste gang husker jeg garantert å ta egen mat med.
Zizou_0
Zizou_0Innlegg: 28
09.12.06 16:24
genial tråd. Dette hendte for en de år tilbake, tipper vi gikk på ungdommskolen. Satt og pratet med en kompis av meg, om høflighet mot eldre eller noe i den duren. han presterte å lire av seg at han likte å være snill mot eldre damer, da han hadde et håp om at de skulle gi han småpenger :) ler oss fortsatt skakke av den kommentaren.
Xwolverine
XwolverineInnlegg: 2456
09.12.06 17:34
Jeg har hørt om de som trakk ut gulltennene på sine døde far og delte pengene de fikk for gullet seg imellom.
mellansnack
mellansnackInnlegg: 5353
10.12.06 00:28
"2. Samme gutt. Jeg var forkjøla og pussa nesa en del på doen hans. Jeg fikk beskjed om å ikke bruke så mye do papir når jeg var på do - det kosta jo penger."

Jeg så det ikke som gjerrighet da tre kompiser av meg bodde sammen i kollektiv og det var kort tid igjen til de skulle flytte. Fordi de hadde gjort opp seg i mellom, var det er problem at de manglet en dassrull før de skulle flytte. Da måtte McDonalds gjøre jobben siste uka med sine dassruller:)

Syns det vitner mer om stahet enn om gjerrighet:)
AlexanderK
AlexanderKInnlegg: 6863
10.12.06 00:30
Xwolverine skrev:
Jeg har hørt om de som trakk ut gulltennene på sine døde far og delte pengene de fikk for gullet seg imellom.
---------------
Pappa har sagt at jeg skal dra ut tenna hans når han dævver.
mellansnack
mellansnackInnlegg: 5353
10.12.06 01:00
"Så viser det seg at jeg finner en adapter til den nette sum av 14 USD. Min kompis trenger en noe mindre så han finner seg en til 6 USD.

Jeg foreslår da at vi går sammen om å kjøpe den til 14; Min kompis sier at det er greit nok det, men da skal han betale 6 dollar mens jeg skal betale 8 :-)))
"

Hadde han vært ordentlig gjerrig og ville hatt utbyttet av dette, burde han jo betalt bare halvparten av den billige adapteren, altså 2 dollar:)
mellansnack
mellansnackInnlegg: 5353
10.12.06 01:20
"Uglami skrev:
en fyr på skolen min er så sinnsykt nøye på alt mulig sånn! penalhuset mitt var en centimeter over på hans pult i mattetimen, åsså kastern det vekk å sier "det er min pult!!", åsså var det en som lånte fem kroner av han, å betalte tilbake 4,50, åsså skulle han på død å liv ha tilbake den forbanna femøringa! så han andre måtte gå i butikken å kjøpe en iste, betale med kortet, å spørre dama i kassa om å få ta ut FEMTI ØRE ekstra!! "

Det skulle da for svarte bare mangle. Utrolig irriterende å låne bort en mynt, for så å få tilbake fem mynter. Jeg hadde nekta å ta imot noe annet enn en femmer (nå ville jeg kanskje gitt blaffen i et sånt beløp, men prinsippet gjelder uansett).
fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10276
10.12.06 23:27
enig i den, men beløpet skulle vært større hvis jeg i det hele tatt skulle brydd meg. 50-øringen generelt er en utrolig unødvendig mynt spør du meg.
ajost
ajostInnlegg: 4113
12.12.06 08:27
VGDs adeline presterte å fylle bensin å glemte å betale.. Da bensinstasjonen ringte henne senere, innrømmet hun det. Nå lurer hun på om det er lov av bensinstasjonen å gi 40kr i fakturagebyr ved en slik anledning...
Explicit
ExplicitInnlegg: 1222
12.12.06 08:36
Haha, dette setter nok adeline pris på :)

Synes dog det litt merkelig at hun "glemte" å betale når hun fylte bensin. går det an?
OstePOP95
OstePOP95Innlegg: 2258
12.12.06 14:55
Explicit skrev:
"Synes dog det litt merkelig at hun "glemte" å betale når hun fylte bensin. går det an?"

- Går fint an det, la oss si at du for eksempel kjører innom en bensinstasjon for å tanke. Du parkerer ved kontantpumpe, fyller tanken og går inn på bensinstasjonen for å betale og kanskje kjøpe en pølse og Cola og litt digg og aviser og siste KK til madammen når du nå er på stedet. Der inne finner du alle køers mor, og du bestemmer deg for å forsøke å unngå denne, så du tusler litt rundt i butikken, for bensinstasjoner er mer butikker nå til dags enn bensinstasjoner, og kjøper mer digg, siste Vi Menn, Cola, smågodt, snacks og nye vindusviskere til bilen. Køen er blitt merkbart mindre og du bestemmer deg for å sjanse på den ene kassen, som åpenbart har kortere kø, men som viser seg å være tregere enn en gammel dame med gikt og lårhalsbrudd. Personen foran deg er en av verdens store mekaniske analfabeter og trenger hjelp til å fylle spylervæske på bilen, til å sjekke lufttrykket, og til å finne ut hva slags lyspære han trenger til skiltlyset bak som erstaning for den som er gått, og selvsagt også til å skifte denne. Dette fører til at du, mens du venter, treffer en gammel skolekamerat eller en gammel flamme eller noe sånt, og dermed blir stående i hyggelig passiar en femten-tjue minutters tid mens du venter på at kundebehandleren som betjener kassen skal bli ferdig med å sy puter under armene på den mekaniske analfabeten som igjen er målet for mer frustrasjon, edder og galle fra de andre i køen enn hva man opplever når Carl I. Hagen holder tale. Nok om det, når nå denne kundebehandleren, for de kalles faktisk kundebehandlere, ikke bensinstasjonsbetjenter, endelig får føyset den fullstendig blinde mekaniske analfabeten avgårde, og kommer tilbake for å gjøre den ordentlige jobben sin, legger du alt du har samlet inn på din runde igjennom butikken på disken, ett KK, ett Vi Menn, en pose smågodt, to poser potetgull, vindusviskere, VG, Dagbladet, nei ikke Dagbladet forresten, AftenAften er mye bedre, 2 Cola og en kaffe, deretter ber du om en boks snus (Du drister deg til å prøve det, for deg, nye merket Nick & Johnny, som visstnok skal være sterkere og mer smakfull enn den svette Generalen), røyk til madammen (20 Lucky Strike, fatter ikke hvorfor så mange jenter røyker det merket, det smaker svett gymsokk), en pølsemeny med alt, en pose boller, 4 skolebrød, et grovbrød, en loff og den lighteren som madammen ba deg kjøpe og som du kommer på akkurat i rette øyeblikk. Du betaler og går ut av døren, setter deg i bilen og kjører hjem hvor madammen venter med grytestek til middag, og du som nettopp har spolert apetitten med en fettglinsende pølsemeny med alt.

Ser dere hvor lett man kan glemme å betale for bensinen? Og kom ikke her og påstå at en slik situasjon aldri kommer til å oppstå, for dette var nøyaktig hva som hendte meg forrige søndag. Midt i middagen, ca en time etter at jeg forlot bensinstasjonen, ringer da en kundebehandler til meg (jeg bor på et sted som ikke er altfor stort og de fleste vet hvem de fleste andre er, noe som medfører at kundebehandlerne på bensinstasjonen ikke trenger å bedrive detektivarbeid i mange timer for å finne ut hvem som glemte å betale for bensin) og sier: "POP!, er det noe du har glemt idag?" Flauheten kom over meg raskt og plutselig som regnvær i januar, og jeg kom på hva jeg hadde glemt: Å betale for bensinen. Jeg måtte dermed dra ned til bensinstasjonen noe senere den kvelden og betale, noe jeg selvsagt gjorde med glede, men også rødmende skamfull.

POP!
Explicit
ExplicitInnlegg: 1222
12.12.06 14:59
Jøss...
OstePOP95
OstePOP95Innlegg: 2258
12.12.06 15:03
Det ble kanskje litt feil å poste den historien i "Din gjerrigste opplevelse"-tråden, men jeg bare måtte svare din (Explicit) påstand at det var vanskelig å glemme å betale bensinen, jeg er av den oppfatning at alle kan være distre noen ganger, og da kan slike ting skje, noen ganger altfor lett. Men det er en morsom historie, er det ikke?

POP!
Explicit
ExplicitInnlegg: 1222
12.12.06 15:05
Jeg har ikke lest den. Tar det når jeg komme rhjem fra jobb :)
syndig
syndigInnlegg: 580
12.12.06 15:29
er det ikke enklere å bare stille seg i kø? en trenger ikke å shoppe alt en ser selvom det er kjedelig å stå i kø.
vaughanfan
vaughanfanInnlegg: 1871
12.12.06 18:04
Hmm, hvis man forlater sin plass i en lang kø for å "sjanse" på at køen plutselig skal bli mye mindre etterhvert... ja da er man nok såpass treg at det å glemme å betale for bensinen ikke ville vært stridende mot mine tanker om en slik person.
Fedagul
FedagulInnlegg: 1033
19.12.06 11:15
oilrig skrev:
Jeg så 4 voksne velkledde svensker dele et glass vann på ferga fra Moss til Horten.
-----------
uhm, sikker på at det ikkje var sprit?
larsemann_1982
larsemann_1982Innlegg: 1187
19.12.06 17:12
Ikke rart med de prisene de har på den ferga der..

Et rundstykke med ost koster rundt 50 lappen..
boot
bootInnlegg: 2045
20.12.06 00:46
larsemann_1982 skrev:
Et rundstykke med ost koster rundt 50 lappen..
---

Og likevel er rundstykket bare en skumsky som knapt metter.
Skumsky med slakteavfall-skinke, nam...
generalbravvo
generalbravvoInnlegg: 3133
25.12.06 06:18
en venn av meg blir sur dersom han inviterer til fest og vi tar med drikke som han ikke kan pante... Dvs sprit og lignende... En gang tiltet han helt fordi vi hadde vært i sverige og hentet med noe boksøl som det ikke var pant på .... Ha ha...
Mylian
MylianInnlegg: 21364
25.12.06 06:43
OstePOP95 skrev:
Explicit skrev:
"Synes dog det litt merkelig at hun "glemte" å betale når hun fylte bensin. går det an?"

- Går fint an det, la oss si at du for eksempel kjører innom en bensinstasjon for å tanke. Du parkerer ved kontantpumpe, fyller tanken og går inn på bensinstasjonen for å betale og kanskje kjøpe en pølse og Cola og litt digg og aviser og siste KK til madammen når du nå er på stedet. Der inne finner du alle køers mor, og du bestemmer deg for å forsøke å unngå denne, så du tusler litt rundt i butikken, for bensinstasjoner er mer butikker nå til dags enn bensinstasjoner, og kjøper mer digg, siste Vi Menn, Cola, smågodt, snacks og nye vindusviskere til bilen. Køen er blitt merkbart mindre og du bestemmer deg for å sjanse på den ene kassen, som åpenbart har kortere kø, men som viser seg å være tregere enn en gammel dame med gikt og lårhalsbrudd. Personen foran deg er en av verdens store mekaniske analfabeter og trenger hjelp til å fylle spylervæske på bilen, til å sjekke lufttrykket, og til å finne ut hva slags lyspære han trenger til skiltlyset bak som erstaning for den som er gått, og selvsagt også til å skifte denne. Dette fører til at du, mens du venter, treffer en gammel skolekamerat eller en gammel flamme eller noe sånt, og dermed blir stående i hyggelig passiar en femten-tjue minutters tid mens du venter på at kundebehandleren som betjener kassen skal bli ferdig med å sy puter under armene på den mekaniske analfabeten som igjen er målet for mer frustrasjon, edder og galle fra de andre i køen enn hva man opplever når Carl I. Hagen holder tale. Nok om det, når nå denne kundebehandleren, for de kalles faktisk kundebehandlere, ikke bensinstasjonsbetjenter, endelig får føyset den fullstendig blinde mekaniske analfabeten avgårde, og kommer tilbake for å gjøre den ordentlige jobben sin, legger du alt du har samlet inn på din runde igjennom butikken på disken, ett KK, ett Vi Menn, en pose smågodt, to poser potetgull, vindusviskere, VG, Dagbladet, nei ikke Dagbladet forresten, AftenAften er mye bedre, 2 Cola og en kaffe, deretter ber du om en boks snus (Du drister deg til å prøve det, for deg, nye merket Nick & Johnny, som visstnok skal være sterkere og mer smakfull enn den svette Generalen), røyk til madammen (20 Lucky Strike, fatter ikke hvorfor så mange jenter røyker det merket, det smaker svett gymsokk), en pølsemeny med alt, en pose boller, 4 skolebrød, et grovbrød, en loff og den lighteren som madammen ba deg kjøpe og som du kommer på akkurat i rette øyeblikk. Du betaler og går ut av døren, setter deg i bilen og kjører hjem hvor madammen venter med grytestek til middag, og du som nettopp har spolert apetitten med en fettglinsende pølsemeny med alt.

Ser dere hvor lett man kan glemme å betale for bensinen? Og kom ikke her og påstå at en slik situasjon aldri kommer til å oppstå, for dette var nøyaktig hva som hendte meg forrige søndag. Midt i middagen, ca en time etter at jeg forlot bensinstasjonen, ringer da en kundebehandler til meg (jeg bor på et sted som ikke er altfor stort og de fleste vet hvem de fleste andre er, noe som medfører at kundebehandlerne på bensinstasjonen ikke trenger å bedrive detektivarbeid i mange timer for å finne ut hvem som glemte å betale for bensin) og sier: "POP!, er det noe du har glemt idag?" Flauheten kom over meg raskt og plutselig som regnvær i januar, og jeg kom på hva jeg hadde glemt: Å betale for bensinen. Jeg måtte dermed dra ned til bensinstasjonen noe senere den kvelden og betale, noe jeg selvsagt gjorde med glede, men også rødmende skamfull.

POP!

---

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!

ÅRETS INNLEGG!
Marry_
Marry_Innlegg: 1352
31.12.06 15:32
Må bare trekke opp denne, En familie jeg kjenner har vært i Danmark og kjøpt øl , så langt så greit, men nå kommer det; De hadde tenkt til å sette all tompanten i kjelleren fordi de får pant for boksene i Danmark. Så de har planlagt å ta de med ned igjen neste gang de skal dit ..
:O)
lemmy
lemmyInnlegg: 431
20.01.07 16:05
Up, not away.

Heil Hollywood,

Lemmy
marcusj
marcusjInnlegg: 1700
20.01.07 19:19
Mylian skrev:
OstePOP95 skrev:
Explicit skrev:
"Synes dog det litt merkelig at hun "glemte" å betale når hun fylte bensin. går det an?"
---------------------------------------------------------------
Dette gjorde jeg i romjula.
biggit
biggitInnlegg: 1275
21.01.07 01:52
Flott tråd.

En venn hadde en sjef (mellomleder) en gang som var ekstremt sparsommelig. Man kan vel egentlig si at det var sykelig.

Toalettpapir tok han med fra jobben, og han gjorde lite for å skjule det. Rett som det hang det en hale med papir etter dokumentkofferten hans når han forlot arbeidsplassen.

Han var alltid pent antrukket som det sømmer seg en byråkrat i hans stilling, men det hindret han ikke fra å plukke gamle kammer, bruskorker( !), småpenger ol opp fra gata, samt klatre opp i avfallskontainere på jakt etter "skatter".

En gang forlot han julelunsjen i full panikk. Årsaken var at det gikk opp for han at man måtte betale drikkevarene man tok (maten var gratis). Tanken på at han måtte betale for ølflasken han hadde forsynt seg med og trodde var gratis ble for mye for stakkaren.

Siden hans sparsommelighet var velkjent, var det ikke fritt for at enkelte kollegaer utnyttet hans "tilstand" til underholdning. En morgen kom en av hans kolleger inn på pauserommet og sier at at noen hadde mistet mange mynter utenfor personalinngangen, men at de var nedfrosset i isen. Sjefen forsvant øyeblikkelig, og resten av gjengen strømmet til vinduet. Etter en liten stund så de han utenfor personalinngangen utstyrt med hammer og skrujern på leiting etter pengene.
solitude
solitudeInnlegg: 4621
21.01.07 12:55
Marry_ skrev:
>Må bare trekke opp denne, En familie jeg kjenner har vært i Danmark og kjøpt øl ,
>så langt så greit, men nå kommer det; De hadde tenkt til å sette all tompanten i
>kjelleren fordi de får pant for boksene i Danmark. Så de har planlagt å ta de med
>ned igjen neste gang de skal dit ..

Jeg ville ha gjort det samme - alt annet er da tåpeligt.
MrBaltus
MrBaltusInnlegg: 846
21.01.07 16:03
Marry_ skrev:
Må bare trekke opp denne, En familie jeg kjenner har vært i Danmark og kjøpt øl , så langt så greit, men nå kommer det; De hadde tenkt til å sette all tompanten i kjelleren fordi de får pant for boksene i Danmark. Så de har planlagt å ta de med ned igjen neste gang de skal dit ..
******************************
Dette har ingenting med gjerrighet å gjøre, derimot er det naturvennlig og økonomisk.
Smula_7
Smula_7Innlegg: 2024
21.01.07 18:39
Jeg har glemt å betale bensin to ganger på stam-stasjonen. De bare ler, for de vet hvor distré jeg er. Glemte det også en annen gang, på en annen stasjon. Jeg hadde kjørt to mil videre før jeg kom på det. Da snudde jeg og kjørte tilbake. De var akkurat i ferd med å ringe politiet da jeg kom tilbake. Ikkeno fakturagebyr på meg
:-))) Bare glad jeg dukket opp!
greatone
greatoneInnlegg: 915
22.01.07 00:31
Jobber som selger på et kjøpesenter . og nå etter nytt år så kommer kunder innom for og få pakke tilbud på diverse ting og i noen tilfeller blir folk sinte fordi varer er satt ned og de ikke får like mye rabbat som for eksempel naboen.

En kunde kommer jeg alltid til å huske. Leftdal har prisgaranti på sine produkter. For eksempel om du kjøper en komfyr til 6000 KR på expert og leftdal selger den for 6200 så får du 200 KR av leftdal. en person var innom meg på jobb fordi lefdal solgte en data mus 29 KR billigere på leftdal og han skulle ha de 29 kronene.

da er du gjerrig.

president_8
president_8Innlegg: 335
29.01.07 15:16
opp
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg