Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Din gjerrigste opplevelse ...

NYTT TEMA
Zidane
ZidaneInnlegg: 5643
28.04.05 16:41
hadde en kompis på vgs engang, og han var skikkelig kul og greier,lånte en tier av han engang, og jeg tenkte har jo spandert førti ganger på han før, han har vel ikke hjerte til å be om en tier tilbake, men gjett om jeg ble sjokka da han sier "har du mine 10 kroner eller?"

hehe, her har jeg spandert flere brus på deg mate, også kommer du og ber om "en tier" tilbake, mot mine ihvertfall 100 kroner brukt på deg...

jaja...

kul tråd faktisk...

har faktisk aldri opplevd gjerrige venner fra pakistan/marokko eller tyrkia...bare norske venner har vært jævla gjerrige...men det har vel noe med at de har et sånt system, hvor "venner er venner" & "penger er penger"!
StKj
StKjInnlegg: 108
28.04.05 22:26
Altså - morsommere diskusjon skal du lete lenge etter.....!

Har 2 historier - om samme person (takk og pris har personen skjerpet seg etter dette!):

1. Han hadde besøk av kjæresten sin. Jeg var også på besøk. Kjæresten begynte å bli sulten og spurte om hun kunne ta seg litt mat (og da er det snakk om en brødskive). Men nei, det kunne hun ikke. Hun fikk vær så god gå på butikken å kjøpe EGEN mat. Det ente med at hun gikk på butikken og kjøpte kylling til seg selv og spiste den i sofaen sammen med den gjerrige kjæresten sin....

2. Samme gutt. Jeg var forkjøla og pussa nesa en del på doen hans. Jeg fikk beskjed om å ikke bruke så mye do papir når jeg var på do - det kosta jo penger.

Himmel og hav! : )
Zidane
ZidaneInnlegg: 5643
29.04.05 21:48
(",)

Where Is The Løøøv...???
Hertug
HertugInnlegg: 2536
29.04.05 22:05
Din venninne sikrer seg for ettertiden, slike har mye penger.
KingN
KingNInnlegg: 7566
01.05.05 04:36
Ok.. Får dra en til. Tråden har jo blitt full av fantastiske historier! Måtte lese en del av dem en gang til .... :-D

Mine venner, naboer og bekjente vet at jeg har varebil av grei størrelse. Jeg stiller rett som det er opp når jeg har tid, og noe skal hentes eller flyttes. Det er for så vidt greit.

Så var det noen i bekjentskapskretsen som skulle flytte. Fra den ene siden av byen til den andre. Jeg ble spurt om jeg kunne stille med bil og sa selvfølgelig ja. En av de andre skulle jo også stille med bil, og vi var mange der, både til å bære inn på det ene stedet og ut på det andre.
Jeg kom først, og kjørte skytteltrafikk noen timer, med 3 fulle lass. Den andre med bil, dukket selvfølgelig ikke opp. Men vi var en del folk der, så ekstremt tungt var det ikke.
I løpet av tidlig kveld så var vi ferdig med flyttingen og ting var på plass der de skulle på ankomststedet. Tror det ble 6 eller 7 turer med stappfull bil, tilsammen i skytteltrafikk gjennom byens mange gater.
Ihvertfall så var det i utgangspunnktet som en god gammeldags dugnad. Vi stilte opp med hvert vårt og gjorde det vi kunne. Selv om det kostet litt i slitasje og drivstoff, så gjorde ikke det meg så mye. Vi skulle jo stille gratis alle sammen.

Likevel, dagen etter, så ville de som flyttet at jeg skulle ta i mot en 200 lapp, som takk for at jeg hadde stilt opp for dem! Av ren høflighet så ville jeg ikke lage oppstyr, og takket selvfølgelig. At flere så opptrinnet, lot ikke til å affisere den som hadde flyttet.

Vedkommende gikk så bort til de av dugnadsgjengen som hadde vasket leiligheten under/etter flyttingen. Disse hadde med kvittering på vaskeutstyr og vaskemidler. Hvorpå hun som flyttet skrev ut en sjekk på 3000 kroner til dem! "Ja, ja", tenkte jeg for meg selv, da jeg reiste hjem til meg selv etterpå. :-)

indurain
indurainInnlegg: 4566
02.05.05 09:06
Dette skjedde for flere år siden:

Ei dame som jeg kjente greidde gang på gang å gå på fest, drikke seg godt full, og komme hjem med mer penger enn da hun dro!

Grunnen var at hun alltid tilbød seg å handle halvlitre for oss andre. På denne tid kostet halvliteren godt under 50-lappen, så da fikk hun 50 kroner og handlet en halvliter til en av de andre i venneflokken. MEN, da hun leverte halvliteren hadde hun selvsagt drukket mye av den, og vekslepengene så vi selvsagt aldri noe til. Dette gjentok seg støtt og stadig, og til slutt hadde hun drukket godt, og fått lommen full av vekslepenger.

Hadde ikke brukt ei krone sjøl.


Men hun kunne jo ikke drive på slik for evig og alltid, for snart kjøpte vi øl selv.
niconi
niconiInnlegg: 15826
03.05.05 10:36
Jeg var på bryllup på Vestlandet en gang. Brudeparet hadde slått på stortromma og invitert til stort bondebryllup på samfunnshuset med over 100 gjester. Vi hadde kjørt langt for å komme dit, og var sultne og klar for bryllupsmiddag da vi kom. Til middag ble det servert rømmegrøt. Tallerknene vi fikk var små dessert-tallerkner, så det ble ikke plass til mye grøt på første runde med servering. Vi tømte raskt de små tallerknene, og ventet på neste runde. Den kom ikke. Ingen andre serveringsrunde. Ikke noe spekemat til grøten. Ikke en gang flatbrød. Til dessert var det: Ingenting.

Etter middagen måtte vi snike oss ut, kjøre ned til bygda og kjøpe hot-dogs på en pølsebod. Ved pølseboden måtte vi stille oss i kø bak flere lattermilde bryllupsgjester.
indurain
indurainInnlegg: 4566
03.05.05 12:59
Ved nærmere ettertanke så har jeg møtt noen gjerrige opp gjennom årene...


For mange år siden hadde jeg sommerjobb på et kraftanlegg. Der måtte jeg dessverre jobbe med en noe original ingeniør. Han bodde i ei gammal brakke hele sommeren (uten strøm og vann, ble billigere da vettø). Bilen var en gammal Corolla som hadde fire forskjellige dekk, for han ville jo slite ut de som han hadde, som forresten var under minstedybden for leeenge siden.

Han tusket til seg fårepølse til pålegg av en annen sommervikar.

Men det beste av alt: Han hadde ikke kopp, så han drakk av bunnen på ei avklipt melkepakke. Denne brukte han til allslags drikke, kaffi, melk, vann. Etter et par uker så ikke den melkepakkebunnen særlig appetittlig ut nei, for han kunne jo ikke vaske den.

Var sjeleglad da jeg slapp å jobbe med ham mer, for han fikk jo heller ikke badet noe særlig den sommeren. Stinken.
doffen05
doffen05Innlegg: 1
03.05.05 15:14
egoster skrev: Det er ulovlig å kreve personlig renter av lån.

Hæ? hvor har du det fra. for noe tull.
Sylfer
SylferInnlegg: 918
04.05.05 11:41
Mange bra historier her. Helt utrolig.
Husker at før når vi festet, pleide jeg og en veninne alltid kjøpe en kasse øl og sette den i kjøleskapet.
Det var ikke alltid vi klarte å drikke opp, og uansett, en kasse virker jo jævlig mye, så det var alltid at vi ba folk om å gå å forsyne seg, vi fant jo alltids noe å drikke på etterpå.
Husker da at vi var litt blakke en gang og hadde kun råd til å ta med en sixpack hver eller noe, så tenkte vi " ja, ja, det er jo bare kjentfolk der og de deler nok litt med oss siden vi har gjort det så mye før..". vi måtte tro om igjen... flere av dem sa: " nei, jeg har bare 18 igjen og jeg må rekke å bli full før vi skal til byen.. men du kan kjøpe en øl av meg for en 50- lapp. Det var da ikke snakk om folk på 17 men rundt 25 med fast jobb og inntekt... Faen ta de.
Det er ikkke mye jeg festet med de etter det, og de kan i hvertfall drite i å få noe igjen av meg...
kjellmo
kjellmoInnlegg: 843
04.05.05 12:51
Heh, morsom tråd.

Fantastisk dette med gjerrighet. Jeg kan jo forstå at folk er sparsommelige, men slike eksempler man kan se her tyder bare på latterlig lav sosial intelligens.
hewie
hewieInnlegg: 4989
07.05.05 06:50
alars skrev:
Har dei evig-sure kassakjerringane på Rema 1000 på Stord... 50 øre for plastpose er eit av dei viktigaste momenta for vidare liv på denne planeten...

Det er vel mer gjerrig å forlange den gratis så lenge den faktisk koster noe.

Når naboen til bestemoren min skal på butikken setter han bilen sin i fri og triller de 5 kilometerene til butikken. En gang jeg så han hadde han fylt bensin også skulle han på butikken etterpå. Da satte han også bilen i fri og dyttet den til butikken som ligger 50 meter bortenfor.
Dødstrist
DødstristInnlegg: 28245
07.05.05 19:30
Gjerrigste mannen i verden er min egen far. En gang da jeg var liten, så spurte jeg om å få en is. Det var sol, sommer og jævlig varmt. Han sa nei. Begrunnelsen for det var at hvis jeg fikk is den dagen, ville jeg frekventere (han brukte det språket til en 7-åring) mine forespørsler om is, til familien til slutt ville bli konkurs. Før han til slutt spurte meg: "Er det det du vil gjøre mot familien?".
K1nzo
K1nzoInnlegg: 39
08.05.05 06:28
Ang poser:

Jeg blir forbanna (inni meg) hver gang jeg er innom Rema og må betale for posen. Enkel årsak: Har ekspedert samme kassamedarbeider fra Rema på min jobb ("bensinstasjon"). Personen tigget med seg et halvt beger med brus og tilbehør på pølsa.

Blir forbanna (inni meg) når jeg må betale for posen på Kiwi:
Butikksjefen der forventet å få gratis pose av meg på min arbeidsplass (ja, vi tar ikke noe for posene, men uansett)

Og jeg er kjempeblid hver gang jeg gir ut gratis poser til de som ikke selv tar betalt. Grunn: Kundene må få ta med seg hva de kjøper uten å ha masse ekstra bry. Men jo det skåner jo miljøet om folk måtte tenkt 2 ganger før de kjøper en pose, allikevel, det er butikken og ikke verken kundene eller miljøet som tjener på praksisen med pris på posene.

Gjerrig person:
Driver butikk, og vet at vi (og konkurrenter) gir ut gratis poser (uten reklame) til kunder.
Er innom med jevne mellomrom, men passer på at det ikke er samme personen bak kassen. Spør om å få med seg et par-tre poser gratis, men snakker seg til ti. Bruker de mot betaling i egen butikk.

Gjerrige eksempler fra mitt yrke:
-Kundene som alltid fyller bensin for 100,74kr eller 500,74 kr osv, og alltid forventer å få femtiøringen. Men ja, vi ser dere: samme kundene hver gang, og dere forventer alltid å få tilbake femtiøringen om dere en gang har vært uheldige og havnet på 499,74

-De som får låne telefonen, tilbyr seg penger for å ringe men vi tilbyr gratis tlf. Ringer til mobil i flere minutter, uten å kjøpe noe. Dersom noe blir kjøpt, er dette som regel noe til 2-3 kroner.
(ps, finnes kunder som setter pris på service, og faktisk roser med både stort smil og lang handleliste; bra)

-Kundene som skal vaske i vaskehallen, spør om det er lang ventetid, for så å kjøpe vask etter ærlig svar. Tre minutter etterpå er de tilbake, sier det dukket opp noe, og får tilbake penger for vasken. Dette etter eventuelle rabatter er registrert, samt evt stempel på stempelkort med hver sjette vask gratis. Om rabatt forelå, passer de på å gå til annen medarbeider slik at de får igjen full pris, altså tjente halvparten av hva vasken kostet på tre minutter.

-Kundene som kommer inn og spør: "Hva er det du ikke har av pølser som er klart?" for så å gå ut, gå inn igjen, og spørre annen kassemedarbeider om å få pølsen vi ikke har, og kreve prisavslag på annen mat for at vi ikke har den pølsa kunden "vil ha".

-Kunder(?) som stopper hos oss, går inn og bruker toalettet (gratis), vasker rutene på bilen (gratis), og på toppen av det hele låner telefonen (gratis) siden det er så dyrt å ringe med eget kontantkort. Samme folkene spør gjerne om et glass vann (gratis), for deretter å be pent om vi ikke kan sjekke olja på bilen. Dersom det trengs å fylles på, drar de frem en 4-liters kanne (biltema e.l.) og ber oss fylle opp. Gjerne bytte parklyspæren i samme slengen (og den er jammen kjøpt hos biltema e.l. den også).Må bare få legge til at jeg trives utrolig godt på min arbeidsplass, og det å yte god service ovenfor kunder, og det å gi kunder noe ekstra, er noe jeg setter veldig høyt. Ingen ting er bedre enn en god følelse når en kunde går ut døren.

K1nzo
K1nzoInnlegg: 39
08.05.05 07:14
Musiker22 skrev:
Jeg jobbet en periode i en dagligvarebutikk, forøvrig den butikken i egnen som omsetter for mest i mnd. Hendelsen fant sted like før stengetid en lørdagskveld. Det kom en sur megge inn ett minutt før stengetid og skulle gjøre handel for hele uken. Pliktoppfyllende som jeg er ble jeg sittende i kassen og begynte å telle opp pengene i kassen for å spare tid. Da damen etterhvert ble ferdig (en halvtime senere) var jeg ferdig å telle opp jeg, og det hadde gått helt fint det hadde det ikke vært for at hun på død og liv ville ha de 50ørene hun skulle ha på 500lappen. (summen av varene ble 490,5 eller noe).Resultatet var at jeg måtte åpne en helt ny rull med mynter..... Selvfølgelig skulle hun få pengene sine, men det var litt surt der og da...


____________________________________
I love the smell of napalm in the morning


Ehehe, dere tok vel ikke tilfeldigvis betalt 50 øre for posen da, slik at du bare kunne korrigert ut posen, så hadde beløpet blitt 490,- og begge hadde blitt fornøyd? =)
K1nzo
K1nzoInnlegg: 39
08.05.05 07:23
FvB02 skrev:
windfish skrev:

Da jeg kom tilbake til kassen fikk jeg en lekse om plastikkposer, at det er en vare som må betales, og at de taper tredve tusen i året på folk som ikke betaler posene.

>>>>Posesvinnet er faktisk langt mer betydelig enn folk tror. Jobber deltid i en dagligvarebutikk der de en periode tapte ca 15000 kr hver uke bare på at vi kasserere ikke var så nøye på å ta betalt for posene.
Si meg, TAPER butikken på dette i lengden? Eller vil faktisk flere velge dere, dersom posene hadde vært gratis, og dermed tjene på det? Man ser jo hvor mange som faktisk bryr seg om småpengene. En annen tanke er; 15 tusen i tap per uke? Uhm, det blir jo 30 tusen poser a 50 øre, og jeg har lest et sted at butikken faktisk tjener på å selge posene. Må ha vært stor butikk dette.
K1nzo
K1nzoInnlegg: 39
08.05.05 07:40
Er innkjøpsprisen eller utsalgsprisen 90 øre?

For om innkjøpsprisen er 60 øre, utsalgsprisen er 90 øre, og 1/4 av alle poser går gjennom kassen uten å bli betalt, tjener fortsatt butikken penger på det å faktisk ha poser. Og hvis butikken du nevnte har 1/3 "gratis" poser, får den inn 500 kr timen for poser, og betaler 500 kr timen for poser. Altså det er tapt salg (av poser), ikke tapte penger. Men, gratis poser fører til mersalg, som igjen fører til økte inntekter på andre varer....... (og lavere priser til forbruker)

Ashtead
AshteadInnlegg: 7345
08.05.05 08:53
Blueway skrev:
En bekjent har den vanen at han ofte spør oss andre om å låne bilene våres til å
"hente" saker og ting. Selv har han en Golf som han hevder aaaalltid er for liten til formålet. Det blir ofte lange turer (milevis) og det hender aldri at han etterfyller besin/diesel. Utrolig irriterende, men hva gjør man?
-----------
Man må nok være litt "mot-gjerrig" her. Man kan f.eks. kreve at bilen skal leveres tilbake med like mye på tanken som da den ble lånt. Eller for å kompensere for selve bruken kan man kreve full tank ved tilbakelevering.

Eller man låner bilen ut med nesten tom tank (litt vanskeligere å planlegge...) og når man får den tilbake med nesten tom tank, blir det ikke så harmelig.

Ashtead
kennis82
kennis82Innlegg: 11032
22.05.05 13:50
tråden fortjener å komme på topp. kjør på med gjerrigknarker.
Smootie
SmootieInnlegg: 3499
23.05.05 09:31
Var ute med en type en gang som sto og ventet på å få igjen 1 - en- krone !!
Ølen kostet kanskje 39 husker ikke. * hjelp *
Hørt om driks?
camille
camilleInnlegg: 286
23.05.05 11:37
Var på bursdagfeiring med en vennegjeng en gang hvor et par av gjestene dro opp kalkulator for å "regne ut" hvor mye det ble på hver. Dette fordi de hadde bestilt en billigere rett (eller billigere drikke). Det var kanskje snakk om en femmer eller tier mindre å betale.
Sobchak
SobchakInnlegg: 8553
23.05.05 11:40
Ei venninne av meg ville bomme en røyk av meg , fordi hun ikke ville åpne sin egen 20-pakning som lå i veska...

Calmer than you are
Bamsemums2
Bamsemums2Innlegg: 1696
23.05.05 12:00
ACOCCA skrev:
Hvem er den gjerrigste du har støtt på?
Har du evt. vært gjerring selv slik at folk har bemerket seg det?

For min del er der haugevis av slike episoder, for eksempel ble det husbråk over en datakabel-klips/kontakt til fem -5- kroner her på gangen hvor jeg bor!
******
Hehe:) Den gjerrigste personen tror jeg var naboen min. Hun var tydeligvis fast bestemt på å få lavest mulig telefon- og strøm - regning at hun brukte boblebukse og lue dersom det var en kald dag, og hun lånte telefonen av naboene og "glemte" å betale eller betalte alltid mindre enn samtalen faktisk kostet.
Rosejenta
RosejentaInnlegg: 3465
23.05.05 19:53
Jeg har en kompis av meg som desverre selv i voksen alder tar kaka helt;

Vi skulle grille pølser en dag. Han kom oppover med pølser som han hadde fått til 1/2-pris pga dato. Ble igjen en stk. Men, kunne ikke gi den til bikkja mi, så han la den i fryseren min, og tok den med seg da han gikk, sammen med to pølsebrød som han stjal fra en kompis og en pose med tomme flasker som han ikke hadde drukket opp:)

To uker senere skulle vi grille igjen. Grolpeisen kunne ikke komme, for det eneste han fikk tak i til halv pris da var ei grillskive på halvkiloen, og den skulle holde i to dager, og den kunne han ikke ta med seg da det ikke var noe kjøleskap tilgjengelig der vi skulle grille:/

Samme grolpeis ble med på Danmarkstur til Køben. Sjekka opp ei berte, søt og grei, dansa masse og hadde hu klar. Så sier han at han skulle kjøpe seg øl, og lurte på hva hun skulle ha. Kommer tilbake og sier det blir kr. 39,50 takk, og holder ut handa for å få pengene. Dama gikk, og vi andre lo;)

Samme fyr "stjeler" med seg minst 20 poser hver gang han er på Biltema eller på Clas Ohlson eller lignende plasser hvor det er gratis poser, for de er jo så kjekke å ha:)

Han er den eneste jeg vet av som sjekker samtlige klesbutikker i byen for å se hvor han kan spare en femmer på en shorts eller t-skjorte:)

Han skulle selge bila si. Solgte den på sommeren med vinterdekk. Fikk tak i utslitte felger med utslitte sommerdekk på opphøggeriet for kr. 200,-. De nesten nye sommerdekkene på sin egen bil tok han av og solgte for seg selv for å få inn en tusenlapp ekstra.

Da han skulle hente den nye bila si, tok han bussen halve Norge rundt bare for å spare et par hundrelapper i stedet for å ta fly:)

Han klager på alt som kan klages på bare for å få en femmer i avslag;/
Det skulle rett og slett være skrevet ei bok om fyren;)
sentry2
sentry2Innlegg: 3043
24.05.05 00:01
Rosejenta skrev:
...og en pose med tomme flasker som han ikke hadde drukket opp:)

>> Mannen må da få lov til å ta med seg tomflaskene dersom han har tenkt å drikke dem senere?
Rosejenta
RosejentaInnlegg: 3465
24.05.05 00:31
sentry2 skrev:
Mannen må da få lov til å ta med seg tomflaskene dersom han har tenkt å drikke dem senere?
...............

Beklager, men jeg skrev visst her litt mer dyslektisk enn vanlig;)

Når han gikk tok han med seg en kjempestor pose med tomme flakser som andre enn han selv hadde drukket opp;)

Slik at han kom 6 øl og forlot stedet med ca 20 tomme flasker, slik at til og med halv-pris pølsene hans ble gratis;)

Samtidig som han stjal villt og uhemmet av andre sin potetsalat, tørket løk, rå løk, lomper, ketchup og sennep.

Han er syn;) Og har ikke lært selv etter forsiktige små hint som lakserolje i nesten tomme ølflasker, ketchupflasker fylt til randen med peppersaus, potetlomper med muggflekker, som han forresten bare skrapte vekk, og rå løk dyppet i pepperblanding;)

Mottoet hans er at er det gratis så skal det ned, uansett;)
Han er nå godt "voksen" og vi har gitt opp, og ser nå bare en annen vei, når han lister seg og stjeler ketchup og sennap;)
mammadalt
mammadaltInnlegg: 84
24.05.05 13:57
d gjerrigste jeg har opplevd er som bortesupporter på Lerkendal (rbk sin stadion), her må du betale 15 kroner for et beger springvann, fordi beger er så dyrt.
Rosejenta
RosejentaInnlegg: 3465
24.05.05 14:20
mammadalt skrev:
d gjerrigste jeg har opplevd er som bortesupporter på Lerkendal (rbk sin stadion), her må du betale 15 kroner for et beger springvann, fordi beger er så dyrt.
....................

.......neste gang tar du med deg beger selv;)
IACOCCA
IACOCCAInnlegg: 9229
24.05.05 23:47
Her er enda en liten gjerrig-sak jeg prøver meg på.

Jeg vet ikke om jeg har nevnt denne før, men jeg syns den er så "bra" at den gjerne kan komme igjen.

Jeg hadde kjørt noen naboer til en større IT-bedrift i taxien (Betalingsforholdet i så måte er en annen, egen historie i seg selv!!!)


Saken jeg ønsker å belyse i denen omgang er imidlertid denne:

Da mine naboer hadde ordnet det de skulle inne på bedriften skulle man kjøre mot byen igjen. Da kommer en ansatt fra IT-bedriften og setter seg i bilen og "sitter på" til byen.
For det første: Hvordan kan en person sitte i en taxi i 15 kilometer uten å engang spørre om hvordan betalingen foregår, men bare gå ut fra at det er gratis?

Og for det andre: Er det ikke FREKT av en ansatt i en bedrift å "klegge seg på" privatkunder for å få skyss til byen?

Jeg syns uansett at dette var et meget merkelig scenario, den IT-ansatte bude jo ha ordnet sin egen jobbreise, være det seg med buss, bil eller samkjøring med kollegaer!!! Å hive seg på kunder er jo direkte uhørt, og spesielt ille blir det når man i tillegg lar være å engang tilby betaling for turen. En tur som vel å merke foregår i taxi, et kjøretøy som føren av noen som har det til YRKE, altså IKKE av noen som er ute for å bruke tid og penger på veldedighet!!!
indurain
indurainInnlegg: 4566
01.06.05 12:13
Vi må liv i denne beste tråden på hele VGD....


Min far fortalte at han engang rundt 1980 var med å hjalp ei dame med å flytte.
Han var vaktmester der denne dama jobba, så som en venneteneste sa han seg villig til å bistå.

Vel, mannen bar tunge ting ut i flyttebilen, kjørte avgårde og bar de samme tunge tingene inn i den nye leiligheten hennes. Hun hadde en god del som skulle flyttes, så dette tok mange timer, fra tidlig morgen til ut på kveld, og hun var ikke så nevenyttig at hun kunne bistå med noe særlig.

Seint på kvelden, da min far var blitt ganske sliten, så spurte dama om han ville ha betaling for alt strevet? Nei, svarte han, kunne liksom ikke få seg til å si at han hadde slitt i timesvis.

Jammen skal du ha betaling! sa dama og gav han 10 kroner. Det var betalingen for å ha slitt i 12 timer og brukt egen bensin og bil på transporten.
Greitt nok at 10 kroner var mer verdt i 1980 enn i 2005, men alikevel...

Tror ikke at han fikk mat engang.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg