Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tips til badeby i Italia (Kjører fra Roma)

NYTT TEMA
majad91
majad91Innlegg: 1
07.04.17 12:46

Samboer og jeg skal ned til Italia i starten av August, og planlegger å kjøre litt for å finne et fint sted hvor vi kan "slå leir". Etter en god del reising og fremtidige utlandsturer de neste årene, så har vi bestemt oss for at denne turen blir på budsjett.

Vi ankommer Roma, FCO på kvelden 1. august, og kommer til å innkvartere oss et sted i nærheten av flyplassen. Dagen etter er planen å leie bil så vi kan kjøre nedover kysten. Vi hadde egentlig tenkt oss til Amalfikysten, men er fremdeles litt i tenkeboksen ang det.

Håper noen har noen tips til hvilke byer som er vedt et besøk! Det som er viktig for oss er at det er en fin strand, god mat og en koselig (lands)by som ikke nødvendigvis er stappa med turister. Vet at sistnevnte nærmest er umulig å unngå, men det kan jo hende noen av dere der ute vet om noen italienske badebyperler uten charterstrømmen?  Gjerne 3-5 dager på samme sted, det har ikke noe å si egentlig.

Planlegger retur til Norge rundt 12 August!

xpoolman
xpoolmanInnlegg: 7863
07.04.17 13:34
majad91: koselig (lands)by som ikke nødvendigvis er stappa med turister

Dette blir nok vanskelig i August ja.

Men Napoli og Amalfikysten er jo vakkert da.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12707
12.04.17 01:28

Moneglia. 

IneCha
IneChaInnlegg: 590
21.04.17 10:21

Stranda ved Paestum var ikke å forakte akkurat :) Med utsikt over til Amalfikysten på den andre siden av Salernobukta. Ekte italiensk badeby med pasta, limoncello og menn i speedo :) Med antikke templer 'i bakgården' og nærheten til Sorrentohalvøya. Her hører dere neppe annet enn italiensk. Til gjengjeld befinner sannsynligvis halve Campania seg der, så book i god tid! Det samme gjelder forøvrig også alle andre kystnære strøk på samme tid, da de har fellesferie der nede ;) Skjønt land, god tur!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg