Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Santorini- tips

NYTT TEMA
King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 649
16.08.17 11:24

Hei

Skal på en ukestur til Santorini i Hellas en tur. Er snakk om en ukesferie med en kompis. Grunnen til at jeg lagde innlegget var bare for å høre om noen har vært der, og om noen har tips? erfaringer? noe de vil dele? Eventuelt utflukter vi burde gå på, og de vi eventuelt burde unngå? Priser på ting og tang der nede? budsjett? 

Er bare for å skaffe seg litt info før man reiser ned. Ingen av oss har vært der tidligere eller hatt noen verken i familien eller venner/bekjente som har vært der. Hvis dere har vært der og vil dele den erfaring med oss, så setter vi pris på det. 

Vishnu
VishnuInnlegg: 103
22.08.17 08:50

Hei

Var der i sommer. Vi bodde på Kamari Beach som ligger ca. 10 minutter unna flyplassen. Dårlige strender (steinstrand) og fly som kom flygende lavt over stranden hver time, men ellers ikke så verst.

Vi leide bil en dag og kjørte over hele øya. Begynte øverst i Oia. Her bør dere være tidlig for her blir det fullt av turister utover dagen. Fin by men ganske likt mye annet i Hellas. Trange gater med mye folk og små butikker. Dyrere her enn andre steder på øya. 

Vi var aldri innom Fira men det sies at det også er fint her.

Vi kjørte til andre siden av øya. Her var vi innom Akrotiri Lighthouse (unødvendig) og Red Beach (også unødvendig).

Er dere glade i vin så er det mange vingårder som kan besøkes. Vi var på innom Estate Argyros og fikk omvisning med påfølgende vinsmaking. Dessverre fant jeg ut rett før vi skulle dra at de også har et ølbryggeri på øya som kan besøkes. Fikk ikke besøkt dette. :(

Vi avsluttet dagen med en tur i den lille byen Pyrgos. Den anbefales :) Tok middagen med utsikt over solnedgangen på restaurant Rosemary.

Ellers så er det en utendørskino i nærheten av Kamari Beach som må besøkes. :)

http://www.cinekamari.gr/

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg