Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gråe triste steder ( Russland )

NYTT TEMA
aegi2
aegi2Innlegg: 28684
05.02.18 01:47

Google maps er en fin måtte å se verden på , utrolig hvor mye en kan få med seg om en har tid nok.

 

Men ser jo ofte at på steder , små og store byer at det er mye grått og trist

Å se gjennom Russland tar sin tid , men kom nå over denne byen Andadyr på østsiden.

En ting er sikkert , her er det et godt bevis på at maling kan live opp et sted :-)

PS , noen her inne som har vært helt på østsiden mot Beringhavet , det er jo ganske så mange små steder der , men herregud så isolert.

 

ANADYR

 

 

RazorBoy
RazorBoyInnlegg: 2527
05.02.18 12:35

Grå triste steder finnes det mange av i Russland. Litt maling på husene ser ut til å ha gjort Anadyr litt mindre trist, men det kan da ikke være noen som helst grunn til å reise helt dit. Hvis du vil oppleve klima og natur som dette kan du ta turen over til Kola-halvøya og Murmansk. De østligste provinsene som Tsjukotka er i utgangspunktet stengt for utlendinger, og i praksis er det vel enkelte reisebyråer i Alaska som har spesialisert seg på gruppeturer dit som kan skaffe visum for enkelte turister. Kamtsjatka-halvøya, lenger sør virker mer interessant på grunn av naturen, men også der er det restriksjoner for hvor mye utlendinger får bevege seg, og du må sikkert ut med en hel del penger for aktiviteter som jakt, fiske og bjørnesafari.

PointShare
PointShareInnlegg: 250
05.02.18 18:19
aegi2: men herregud så isolert

Og isolasjonen sier også litt hvorfor byen ser ut som den gjør,, pluss evig tele i tundraen og frost gjør at du finner mye skrot og søppel forlatt der det ble sist brukt.. 

kansas00
kansas00Innlegg: 19761
05.02.18 20:43
aegi2: Men ser jo ofte at på steder , små og store byer at det er mye grått og trist

Det litt pussige er jo at de staseligste bygningene russerne har er jo ofte veldig fargerrike. I kontrast til mange andre lands monumenter. Kanskje russerne gikk mett på tidligere tiders fargejåleri ? Pastell var iallefall på moten en gang tydeligvis.

Vinterpalasset
Kazan
Izmalovsky
Smolensk

Novgorod

Noe ser jo omtrent som det kunne vært tatt ut av hans og grete eller at disneyland var tatt ut av dette. For de som har vært i finland kan man også se en del av dette på gamle bygninger som stammer fra da det lå under russiske keiserdømmet.

 

(Innlegget ble redigert 05.02.18 20:45)

aegi2
aegi2Innlegg: 28684
05.02.18 22:11
kansas00: Izmalovsky

Her har dem virkelig tatt helt av :-) Det er nesten disneyland

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg