Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Teltferie på Sardinia

NYTT TEMA
rogerns
rogernsInnlegg: 837
10.02.18 10:44

noen som har campet seg rundt på Sardinia? Det er ihvertfall masse campingplasser med betydelige høyere standard enn her i Norden. De fleste har hytter, bungalower osv til utleie og det vil vel koste omtrent det samme som hotell.

selv ønsker jeg å bruke eget telt og i månedsskifte mai/juni. Trenger leiebil da offentlig kommunikasjon er på et absolutt lavnivå.

er det noen her som har erfaringer ?

RazorBoy
RazorBoyInnlegg: 2528
10.02.18 11:01

Var på Sardinia i august 2016. Det finnes en masse tilbud på Air BnB. Regner med at du kan få et ganske fint rom til grei pris på den tiden av året. Jeg var det meste av tiden i en landsby utenfor Oristano på vestkysten, et område med mye strender. Deretter et par dager i Nuoro oppe i fjellene. Et flott lite hotell der med den meget servicevennlige verten Bruno. Han lånte meg en ganske ny sykkel helt gratis, som jeg tok meg rundt med.

Det er ellers tog og busser som det går greit å ta seg rundt på øya med, så ikke nødvendig med bil hvis du ikke skal til de mest bortgjemte plassene.

IneCha
IneChaInnlegg: 589
25.02.18 10:36

Rakk bare Budoni på Sardinia, siden hovedfokuset vårt på den ferien var Korsika. Valget Budoni ble tatt utelukkende pga et vidunderlig skjønt bilde på en reklamefolder da vi stoppet på bensinstasjon etter å ha gått i land ved Olbia. En skikkelig fin strand var det også da, ble der mange dager over planlagt. Italienerne vet det der med behagelig camping, som regel ligger campingplassene ved stranda, bil og telt står trygt og det finnes alltid min 1 ristorante i nærheten :)

Eneste er tidspunktet ditt. Har tidligere telta rundt Sicilia i månedskiftet mai/juni, da var badevannet generelt kaldt.. Med unntak av en og annen heldig bukt med mindre strømmer. Men lufttemp var deilig altså, og vegetasjonen ikke brunsvidd som senere på sommeren. Og kelnerne som mere nynner enn å stresse for å si det sånn ;)

Skal telte Sardinia neste sommer vi, gleder oss. Fint om du får inn flere svar på tråden evt legger inn referat etter du har vært der.. :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg