Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Starte flyreisen på mellomlandingen?

NYTT TEMA
Nivi
NiviInnlegg: 3
13.05.18 08:47

Hei,

Vi har bestilt fly Billund - Oslo gjennom flightfinder. Nå har de kansellert dette flyet og satt oss på fly Billund - København - Oslo. Vi reiser fra Odense og synes det var like greit å bare dra fra København da situasjonen ble slik. Når vi kontaktet flightfinder ang dette sier de at vi må kjøpe til en ekstra pakke for å gjøre disse endringene. 

Så, spørsmålet er; kan vi bare dra til København og ta flyet derifra? Har det noen betydning at vi ikke er med fra Billund? 

På forhånd, takk for svar! :) 

fargerik
fargerikInnlegg: 53809
13.05.18 11:22
Nivi: Så, spørsmålet er; kan vi bare dra til København og ta flyet derifra? Har det noen betydning at vi ikke er med fra Billund?

Jeg er ikke helt sikker, men jeg mener å ha lært tidligere i dette forum at billettene fra Køben blir kansellert dersom dere ikke starter fra Billund.

enigma99
enigma99Innlegg: 739
13.05.18 14:13

Dette varierer fra selskap til selskap, hos noen vil resten av turen bli kansellert om dere ikke er med fra første flight. Her må dere høre med flyselskapet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg