Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hotell i München

NYTT TEMA
kennethnilsen
kennethnilsenInnlegg: 1584
25.10.18 11:25

Vi er to kamerater som skal på konsert i München til våren, og skal i den forbindelse overnatte i 4 netter. Er det noen her som har noen gode forslag til et supert hotell ? Eventuelt hvilket område man bør bo i ? Vi ønsker å bo i gåavstand til sentrum.

franzsigel
franzsigelInnlegg: 15108
26.10.18 09:47

Det kommer litt an på hvilken prisklasse du plasserer deg i og hva du regner som gåavstand til sentrum.

Dersom du skal ha noe i nærheten av Marienplatz, er det meste relativt dyrt. Men Hotell Torbräu er meget bra, svært sentralt og ikke helt i luksusprisklassen. Vil du litt ned i pris er Mercure Altstadt sikkert det, og fortsatt kun 5 minutter under Marienplatz.

Om pris er viktig finner du svært mange rimelige men bra hoteller i området mellom Hauptbahnhof og Theresienwiesn (jernbanestasjonen og stedet hvor det arrangeres Oktoberfest). Ikke akkurat byens beste strøk, men trygt og bare 10-15 minutter å spasere til sentrum.

Ellers få med deg et besøk eller to i en Biergarten om været er bra når du er i byen - er ikke noe som er mer typisk München enn det. Den beste i nærheten av sentrum heter Augustinerkeller med uteservering til 5.000 mann. Er det for lite anbefales en kort togtur til Hirschgarten  eller en tur i den gigantiske parken Englischer Garten hvor du blant annet finner Chinesischer Turm og Seehaus

Og er du tilfeldigvis i byen i slutten av april eller første par ukene av mai, kan du også få med deg et besøk på Frühlingsfest som er en miniutgave av den mer kjente Oktoberfest.

(Innlegget ble redigert 26.10.18 09:49)

kennethnilsen
kennethnilsenInnlegg: 1584
28.10.18 15:56
franzsigel: Og er du tilfeldigvis i byen i slutten av april

Takk for gode tips :) Vi er her fra 24.- 28. april. Og fant et hotell som er 7 minutter gange fra Marienplatz ( som jeg etter hvert skjønte var stedet jeg burde måle ut fra ).

franzsigel
franzsigelInnlegg: 15108
29.10.18 11:36

Frühlingsfest starter fredag 26 april, så da kan du få med deg et besøk der om det har interesse. Finner sted på samme sted som Oktoberfest, dvs. Theresienwiese. Og definitivt verdt å ta turen om man liker øl og litt ordentlig bayersk stemning (i motsetning til såkalte "oktoberfester" her hjemme)...

kennethnilsen
kennethnilsenInnlegg: 1584
29.10.18 13:58
franzsigel: Frühlingsfest starter fredag 26 april, så da kan du få med deg et besøk der om det har interesse

Det blir perfekt! Først litt Metal, og så masse ompa-ompa :) det blir bra!

franzsigel
franzsigelInnlegg: 15108
29.10.18 18:02
kennethnilsen: Det blir perfekt! Først litt Metal, og så masse ompa-ompa :) det blir bra!

Hørtes ut som en perfekt kombinasjon. Metal er som kjent best når den spilles på messingblåsere... :-)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester