Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fuerteventura?

NYTT TEMA
marim
marimInnlegg: 24
29.11.18 23:32

Vi vil ha litt sol og varme i januar, ikke kresne på hvor vi reiser, men ønsker ikke å reise langt denne gangen (sist var vi i mexico). Kanariøyene er det opplagte valget, men vil styre unna hordene, hvordan er fuerteventura i så måte? Strendene ser flotte ut, tenker mest å late oss på stranden og bade i ei uke.

Madeira har vært på radaren vår en stund, men ønsker oss en badeferie, så tenker å reise dit senere en gang.

Vurderer all inclusive, aldri prøvd det før. Hvordan er maten, god, variert?, tenker spesielt på middagsbuffeten, pleier det å være variert, mye forskjellig å velge blant? pizza? reisefølget er veldig glad i junk food..

InternalExile
InternalExileInnlegg: 18374
30.11.18 05:48
marim: Vurderer all inclusive, aldri prøvd det før. Hvordan er maten, god, variert?, tenker spesielt på middagsbuffeten, pleier det å være variert, mye forskjellig å velge blant? pizza? reisefølget er veldig glad i junk food..

På Fuerteventura er valget enkelt. Elba Carlota er et fantastisk hotell med verdens beste bartender, Jose Peña! Selv er han avholdsmann, men lager de beste drinker selvsagt også uten alkohol, og er en entertainer. Har vært der 3 år på rad, og maten er god døgnet rundt. Det er også kasino på Hotellet, og aktiviteter hele dagen. Kort veil til kjøpesenter med Spar butikk og ikke så langt inn til sentrum, Antigua, med mange butikker, restauranter og puber.

Men tror det fort blir fullt der, så vær tidlig ute med bestilling.

Link-86
Link-86Innlegg: 9409
03.12.18 09:10

Bare forbred deg på vind. Blåser som f der. Bare å kjøpe vindtelt hvis du skal være på stranden. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester