Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tips for Interrail med barn

NYTT TEMA
Interrailwithkidz
InterrailwithkidzInnlegg: 2
25.12.18 16:31

Hei, 

Vi planlegger å dra på Interrail, 2 voksne og 3 barn. Nå er vi ute etter alt av gode tips for å sikre at reisen også inkluderer det lille ekstra. Halve familien har cøliaki, så vi legger opp til mye selvhushold (men steder med god glutenfri mat vurderer også). 

Avreise er ca. 9 juli 2019, antagelig med fly til Amsterdam. Her hadde vi håpet å kunne leie oss husbåt, men prisene både på båt og andre bosted i byen er over tiltenkt budsjett. Så da vurderer vi et sted litt utenfor, gjerne i nærheten av togstasjon for enkel adkomst til byen. 

Paris er andre reisemål, og her håper vi å finne et sted med utsikt mot Eiffeltårnet. Vi planlegger å være her på Bastille day (14.juli) og hadde håpet god utsikt mot tårnet (for fyrverkeriet litt for sent på kvelden). Gode tips mottas med stor takk. Her er også prisnivået høyt, så alle gode løsninger mottas med stor takk. 

Regner med vi tar natt-tog fra Paris til Italia. Her vil vi være et par uker, og alt av gode tips til familievennlige steder i juli mottas med takk. Vi vet det er mye folk de fleste stedene, men håper fortsatt å finne leiligheter eller hus for eksempel på en strand. Har sett litt på Gardasjøen og i området rundt Rimini, men ikke full pott enda. Jeg har tidligere leid rimelige hus få meter fra stranda på Korfu, og noe tilsvarende i Italia hadde vært perfekt. 

Returen hjem går i øst, og her har vi foreløpig lite tanker om mål og mening. Mulig vi tar fly hjem fra Korfu om tidsnød. Alt av gode tips mottas med største takk, enten det er overnatting eller togturer.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester