Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Disney.com lar deg bare velge EU-land ved betaling

NYTT TEMA
RamGuy
RamGuyInnlegg: 4440
14.02.19 18:36

Jeg og frua skal til Florida i sommer og har allerede booket fly, hotell i Miami og hotell i Universal Studios uten problemer.

Når vi skal bestille hotell i Disney Orlando så møter vi dog på et problem. https://disneyworld.disney.go.com lar deg ikke velge ikke-EU land under betaling. De henviser til at bestillinger fra land utenfor EU må gå via en tredjepart.

Min brukerkonto på Disneyworld.com er satt til Norge og jeg vurderer å rett og slett bare velge Sverige og bestille.

Noen som erfaringer med dette? Jeg sjekket via Expedia, Hotels.com osv og problemet ved å bestille via disse er at du ikke blir tilbudt fordeler som blant annet muligheten for Disney Deluxe Dining Plan med mer. Foretrekker stortsett alltid å ta bestillinger direkte da det ofte er like billig som de billigste tredjepartene og du har et bestillingsforhold direkte med hotellet som ofte viser seg å være en fordel om noe skulle oppstå. Når det kommer til disse resort/parkhotellene så får du jo ytterligere fordeler da de gjerne tilbyr flere fordeler du kan legge ved i bestillingen som tredjeparter ikke tilbyr.

Synes dette er en ekstremt snodig begrensing å ha som jeg aldri har opplevd før. Det ser ikke ut som det vil være noe problem med betaling selv om jeg velger Sverige men blir jo brått litt usikker på hvilke komplikasjoner dette kan medføre når jeg kommer å skal sjekke inn og det står Sweden på bestillingen og jeg kommer med mitt norske pass...

cruisecontrol
cruisecontrolInnlegg: 2142
19.02.19 18:29

Eneste jeg kan si er at jeg brukte usaspesialisten til og ordne alt og har gjort det de siste 5 gangene i Orlando og ikke støtt på ett eneste problem ennå  :) 

 

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4440
20.02.19 19:11

Klarte å få en avklaring her. Problemet er at alle land i EU blir automatisk videresendt til https://www.disneyholidays.co.uk/ for bestilling. Denne siden tar kun imot betaling fra EU-land, ingen utenfor, ei heller EØS-land.

Du må manuelt velge at du skal på nettsiden for Amerikanere, der kan du velge ikke-EU-land når du bestiller.

Temmelig forvirrende opplegg, spesielt når nettsidene tar deg direkte til https://www.disneyholidays.co.uk/ når du går inn med norsk IP-adresse.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg