Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Forslag til rimelig tur?

NYTT TEMA
Siljan
SiljanInnlegg: 60
28.02.19 23:27

Noen som vet om noen veldig billige reiser? Kom gjerne med tips om hvor billig man kan få en fin og interessant utenlandsreise :) 

filesnisk
filesniskInnlegg: 1009
28.02.19 23:34

Dette er en tur som passer kriteriene. Tar selv denne turen noen ganger i året siden den er såpass billig. Får oppleve en helt annen kultur, spise utrolig god og billig mat, og ikke minst treffer man likesinnede som man enkelt kan bygge livslange vennskap med. Er nesten så man ikke tror at man får en så rimelig, komplett utenlandsreise. En skjult skatt.

franzsigel
franzsigelInnlegg: 15131
01.03.19 10:38

Alt er relativt. Og mye lettere om du forteller hvor du reiser fra, hvor lenge du vil være borte, når på året du vil reise og ikke minst antyder noen summer hva du selv synes er billig. Kanskje en ide å fortelle hva du selv synes er interessant også.

Men sånn generelt får man fortsatt mye tur for pengene om man drar til Polen.

Eivinder
EivinderInnlegg: 827
01.03.19 18:53
Siljan: Noen som vet om noen veldig billige reiser? Kom gjerne med tips om hvor billig man kan få en fin og interessant utenlandsreise :)

Pris på flybilletter kommer vel an på når du drar. De fleste flyselskap vet når folk flest har ferie og priser deretter.

Ett tips kan være båt fra Trelleborg til Rostock uten bil f.eks. Det kan man få helt ned i et par hundrelapper. Og har man kommet seg dit bugner det jo av billige hostel o.l. og det er relativt kort til større byer. Alternativt kan man ta båt til Gdansk i stedet for Tyskland. Prisene på mat og drikke er jevnt over lavere i Polen også. Mange muligheter.

Ellers syns jeg Beograd er bra. Dit kan man få flybillett til lav pris om du kan dra utenom sesong. Billig å spise og drikke er det også. Og du blir ikke tråkket ned av turister som i mer sentraleuropeiske land.

(Innlegget ble redigert 01.03.19 19:00)

fargerik
fargerikInnlegg: 57268
05.03.19 09:24
Siljan: Noen som vet om noen veldig billige reiser? Kom gjerne med tips om hvor billig man kan få en fin og interessant utenlandsreise :)

Hvor bor du, da?

Fra Fredrikstad går det en båt gjennom skjærgården til Strømstad. Ganske trivelig mikrocruise gjennom skjærgården med alle rettigheter som ikke koster all verden for en tur/retur-billett.

Rimelig smørgås og øl ombord, og mulighet for å kjøpe røyk og snus til halv pris. Og systembolaget fem minutters gange fra havna for de som vil handle litt børst eller øl til halva priset i Sverige. Fin liten tur om sommeren når det er fint vær og mulig å sitte på dekk.

I havna i Strømstad er det også en bar for de som liker å ta seg en hikkas.

(Innlegget ble redigert 05.03.19 09:29)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg