Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

hva skal dette bety? Jeg skjønner ikke...

NYTT TEMA
smileface
smilefaceInnlegg: 6
19.03.18 01:19

 Prøve gjøre en historie kort!

Hadde kontakt med ei jente, vi delte masse og skulle møtes for date. Hun har ptsd og synes virkelig synd i henne. Leste meg godt inn på dette og tror jeg forsto lidelsen! 

Jeg blir lett forelsket, og la veldig mye tid i denne jenten. Virket som hun likte meg og fortalte med mye om livet sitt. Og jeg la hele sjela mi i dette. Hun hadde tanker om og ta livet sitt og jeg var virkelig bekymret. Hun fikk det bedre med dagene og hun fikk det bedre. Plutselig ble hun ei jeg ikke kjente, jeg følte jeg ble brukt. 

 

Hun fortalte at vi hadde ikke noe på gang. Og jeg måtte forstå dette. Fordi selvom hun sa fine ord så betyr ikke dette noe. Hun trodde ikke hun ville bli forelsket i meg. Så da ble jeg lei meg og frustrert. Hvorfor ikke fortelle meg dette for lenge siden? Hun har tydeligvis visst dette hele tiden. For i begynnelsen når vi pratet sa hun faktisk:- hvis vi ikke faller for hverandre, mister jeg deg da? Det ringte ingen bjeller hos meg den gang.. skulle skjønt det allerede da... så jeg ble sur og det ble dårlig mellom oss.. hun tålte ikke mine følelser og min skuffelse. Så hun kuttet meg helt ut. Jeg hadde ikke noe interesse i og møte ei for vennskap. Hvorfor sa hun ikke dette med en gang? Hun ble sur da jeg ikke ville møte henne.. ble jeg brukt?

Dreams
DreamsInnlegg: 12
02.04.18 00:17

Om du ble brukt eller ikke er vanskelig å svare på. Mange jenter bruker snille gutter som ikke vil noen noe vondt for å føle seg bedre - booste sin egen selvtillit.

Likevel så kan det godt være at dere begge oppfattet båndet dere hadde mellom dere forskjellig. 

Jeg forstår din frustrasjon, særlig med tanke på at du la så mye tid og energi i dette. Følelser er ikke lett, men uansett så har du vel gjort deg noen erfaringer etter dette.

Vet ikke hvordan ting er nå, men det du burde bare glemme henne og gi slipp. Innse at det ikke ble noe og at det er over. 

Ønsker deg lykke til videre, og jeg er sikker på at du en gang vil finne den rette som virkelig fortjener deg!

(Innlegget ble redigert 02.04.18 00:17)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg