Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Han vil bli kjærester med engang

NYTT TEMA
Ronja38
Ronja38Innlegg: 3
19.04.19 00:02

Hei jeg håper noen kan gi meg noen råd da jeg er usikker ang en mann jeg har nylig møtt. Vi fikk kontakt på fb og bor i nærheten av hverandre. Vi liker hverandre og har de samme interessene. Mange like meninger. Jeg syns han er kjekk og han syns jeg er pen og skjønn. Vi fikk kontakt for en uke siden og jeg føler ting har gått veldig fort. Han er forelsket i meg og veldig glad i meg. Han har ikke følte det slik for noen før sier han. Jeg skulle møte han på mandag men følte det var litt kjapt og fikk litt angst, han ble veldig lei seg og var redd for at jeg ikke kom til å møte han i det hele tatt da jeg sa vi kunne møtes onsdag. For det hadde han opplevd før. Men fikk roet han ned og fortalte det var litt fort for meg. Vi møttes onsdag og det var veldig kjekt å møte han. Vi hadde kjemi og spiste på kafe sammen. jeg var veldig nervøs, men han sa jeg var penere i virkeligheten og det syns jeg om han også. Han smilte mye til meg og vi kysset flere ganger. Han sa han vil bli sammen med meg nå, men jeg føler det er litt for tidlig for meg. Han ble lei seg. Men jeg liker han veldig godt og han tenner meg og jeg har begynt å få litt følelser for han. Så sa jeg at vi kan møtes i helgen, og at han kan komme hjem til meg. Nå føler jeg det er tidlig det og. Føler for å møte han ute igjen i stedenfor. Og nå er jeg redd for å si det til han, redd for at han skal bli så lei seg igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette går for fort for meg og jeg kan ikke noe for at han er blitt så forelsket i meg. Jeg har vært singel lenge og er ikke vant til dette. Også sliter jeg endel psykisk, han vet dette, og han sliter litt psykisk også. Angst og depresjoner.

Jeg føler jeg vil møte han flere ganger før han kommer hjem til meg. Vi snakker om alt mulig og han har fortalt sin mor at han har møtt en flott dame. Han har aldri følt det for andre damer som det han føler for meg sier han. Jeg har blitt såret og opplevd stormende forelskelse før og det har gått fort galt. Men han virker så ekte. Sier jeg kan ringe han når som helst og sende sms, og han vil hjelpe meg med ting og sånn.  Han sier han er ærlig og snill. Og han virker jo sånn også. Jeg er ærlig og åpen med han også. Jeg er ferdig med tull og tøys. Vi er voksne, jeg er 39 og han er 45 år. Vi har begge en fortid bak oss og erfaringer på godt og vondt. Jeg føler han er en mann for meg og en jeg kan virkelig elske, men jeg føler jeg trenger mer tid før vi blir sammen. Hva skal jeg gjøre? Er redd for å såre han også. 

missChance
missChanceInnlegg: 53892
20.04.19 08:34

For å være ærlig, ser jeg noen faretegn her. Det går som du sier litt for fort, og det er litt for intenst. 

 

Han legger også allerede altfor mye ansvar for hans lykke på deg. Det virker litt manipulerende når du må "trøste" ham ved å gå raskere fram enn du ønsker.

 

Vær forsiktig.

 

Ellers er Joplina flink på slike ting. Kanskje hun dukker opp her :)

(Innlegget ble redigert 20.04.19 08:37)

Gloriana
GlorianaInnlegg: 5955
20.04.19 13:51

Her var det veldig mye føling og lite rasjonalitet. Det er litt unormalt å si at man vil bli sammen når man knapt kjenner hverandre, og han virker litt vel ivrig i tjenesten. Menn som er genuint interesserte legger aldri skjul på det, så det kan jo bare hende at han rett og slett bare er forelsket. 

Lorensexy
LorensexyInnlegg: 4
30.06.19 23:39

Hei. Leter du etter en elsker for en natt. Mine nakne bilder og videoer her - https://vgd.no/lorenporn

Klikk for å gå tilbake til toppen