Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Å få barn uten samleie

NYTT TEMA
Burlockto
BurlocktoInnlegg: 43
13.09.16 10:51

Dersom en familie på 3 hadde det helt ok. Eneste de voksne slet litt med var at mannen i huset ikke har fått sex eller kos av konen på nesten 3 år. Ikke en eneste gang. Ikke så mye som en klem en gang.

Nå vil konen ha unge nr to. Også denne via prøverør. Så mannen blir bedt om å ta blodprøver og tømme seg i et reagensrør. Ingen uten noen form for kjærlighet, sex eller kontakt.

Eneste grunnen til at mannen holder ut dette, er kjærligheten til det første barnet. Men denne gangen, er han redd hvor følelsene til dette andre barnet vil bli. Han misstenker han ikke vil få like stor kjærlighet til denne ungen da han vil føle det som en adopsjon eller en "bastard". Når de kunne egentlig fått unge på normalt vis.

Men på en annen siden, så vet han at dersom han går ut av dette, så mister han sitt aller kjæresten. Hans første sønn.

 

Hvilket råd ville dere gitt til denne personen?

Link-86
Link-86Innlegg: 9476
13.09.16 10:58

Herregud for en kjerring. Må bare si det sorry.

Man vil ha barn, men ikke gjøre jobben. Ligger noe dypere sperrer relatert til sex bak her. Men sånne blir vel også overasket at en mann da må ut for å få seg noe. Man kan ikke lage kjærlighetsbarn på denne måten. 

 

Bare så det er sagt har jeg null kunnskap om graviditet. Snublet inn her pga den litt spesielle overskriften. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg