Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Mensen etter p-pille bruk

NYTT TEMA
Marmor22
Marmor22Innlegg: 1
13.12.17 07:55

Hei! Lurer på om noen har efaring med når mensen kommer tilbake i syklusen sin etter stopp av p-piller?  Fikk den som vanlig etter første måned. I andre måned kom den en uke seinere. Tredje måned var det bare 3 dager, men til vanlig tid. Nå i fjerde måned er den ikke kommet enda.

Når bør lege kontaktes?

engrann
engrannInnlegg: 51
29.01.18 19:41

som oftest så kan det gå oppimot et år før kroppen er på normal turnus etter pepille stopp. Enkelte gonger kan det ta enda flere mnd. Kona vart den ene gangen hun stoppet med pepiller gravis 2 mnd etter hun stoppet med prevensjon. Nest siste barnet vi fikk ble hun gravid med etter ca 25 mnd etter at hun sluttet med prevensjon. Dette er veldig stor forskjell på fra kvinne til kvinne og ellers fra gong til gong. Lissbarnet vårres bre unnfanget mens kona brukte prevensjon samenhengende. Alt kan skje uten noen forvassel da.

engrann
engrannInnlegg: 51
29.01.18 19:42
Marmor22: Lurer på om noen har efaring med når mensen kommer tilbake i syklusen sin etter stopp av p-piller? Fikk den som vanlig etter første måned. I andre måned kom den en uke seinere. Tredje måned var det bare 3 dager, men til vanlig tid. Nå i fjerde måned er den ikke kommet enda

Jeg fikk ikke med ditt inlegg på første forsjøk. Lykke til videre da. Klem fra engran

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg