Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sanitærrevolusjonen, vaksiner & ernæring...

NYTT TEMA
FrP-medlem

Innlegg: 4662
FrP-medlem
26.01.15 22:34

Her er noen av de bedre, og  mer grundige av det som finnes på norsk om vaksiner, ernæring & vitaminers påvirkning på immunforsvar. Pluss endel om "sanitærrevolusjonen" som kanskje er det som har bidratt mest til nedgangen av sykdommer.

Man ser jo at de landene idag som sliter mest med smittsomme sykdommer og barnedødelighet, også i stor grad er land i Afrika uten skikkelige sanitære forhold...

 

http://www.rolfkenneth.no/Vax-Sammendrag.html

justanothername

Innlegg: 15697
justanothername
27.01.15 10:40

The level of civilization can be measured by the distance between man and his feces, som det heter.

Forøvrig synd å se at den positive utviklingen ser ut til å stoppe opp enkelte steder. Vaksiner er vel offer for sin egen suksess, ettersom folk har glemt at dette var noe folk døde eller fikk varig mén av for bare et par generasjoner siden. Sykdommer som ble regnet som utryddet i den vestlige verden er nå på full fart inn igjen.

http://www.pbs.org/newshour/bb/completely-avoidable-vaccine-saved-victims-disneyland-measles-outbreak/

Men bare nok unger dør, snur vel stemningen igjen, skal du se.

Glee

Innlegg: 5226
Glee
01.02.15 14:41
FrP-medlem: Her er noen av de bedre, og  mer grundige av det som finnes på norsk om vaksiner, ernæring & vitaminers påvirkning på immunforsvar. Pluss endel om "sanitærrevolusjonen" som kanskje er det som har bidratt mest til nedgangen av sykdommer.

Dødeligheten har gått ned pga fremveksten av moderne helsestell, som kom parallelt med hygienen, mens forekomsten følger vaksinasjon.

Dersom det var hygiene & Co som hadde æren så ville alle sykdommer ha blitt redusert samtidig. Det vi i stede ser er at det følger når almen vaksinering ble startet.

Argumentet med at en ikke trenger vaksine fordi moderne sykehus er så bra er toppen av idioti. På den ene siden så skal en ha det moderne legeteknologi har, mens på den andre siden vil en ikke ha det likevel.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg